تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اولین جام جهانی که دیدید؟

راي دهنده
83. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1978 آرژانتین یا قبل از اون

0 0%
  • 1982 اسپانیا

1 1.20%
  • 1986 مکزیک

2 2.41%
  • 1990 ایتالیا

5 6.02%
  • 1994 آمریکا

23 27.71%
  • 1998 فرانسه

30 36.14%
  • 2002 ژاپن - کره جنوبی

10 12.05%
  • 2006 آلمان

12 14.46%
  • 2010 آفریقای جنوبی

0 0%
صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: اولین جام جهانی که دیدید و اولین بازی که از جام جهانی دیدید؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنا اولین بازی جام جهانی که دیدم یادم نیست ولی اونی که یادمه بازی ایران-آمریکاس
    غیر از اشکهای استیلی و استارت مهدوی کیا، کله کچل بارتز و موهای بلند پتی خاطرات مهم من رو از اون جام، تشکیل میدن

کارتهای بازی، کرواسی (از کجا اومد سوم شد؟!)، باتیستوتا (میگن هرچی بزنه گل میشه!)، فرانسه (تیمی که میزبان جام جهانی بشه قهرمانه حتی برزیل رو میتونه ببره )
    اینا سایر خاطرات من از اون جام هست

ولی نکته مهمتر از همه اینها که من رو به فوتبال علاقه مند کرد فوتبال 98 رو پلی استیشنبود

بلدی از وسط زمین گل بزنی؟
    من برزیل رو بر میدارم

...

هر چی بازی می کردیم تموم نمیشد که نمیشد

2. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جام جهانی 98 وقتی که 7 سالم بود ولی فقط بازیهای ایرانش رو می دیدم و بازی فینالش گل مخصوص کارلوس رو یادمه فقط! (ولی 2002 بود که تموم بازیها رو کامل تقریبا دیدم)
    ایران و امریکا با گزارش فک میکنم خیابانی بود
    هیچوقت گریه های استیلی رو یادم نمیره...

واقعا یادش بخیر....
    فینال 98 ، 3 بر 0 فرانسه برد ! کارلوس گل نزد که ! احتمالا اون ضربه آزادو میگی که توی بازی دوستانه قبل جام جهانی زد !

از 98 خاطرات بسیاری دارم با وجود اینکه 7 سالم بیشتر نبود ! دقیقا یادم نیست کدوم بازیو اول دیدم ، ولی مطمئنم بازی افتتاحیه بین برزیل و اسکاتلند رو ندیدم ! فرستاده بودنم خیابون برم یه چیزی بخرم و متاسفانه کل شهرو گشتم و پیدا نشد !

4. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

مطمئنا اولین بازی جام جهانی که دیدم یادم نیست ولی اونی که یادمه بازی ایران-آمریکاس
    غیر از اشکهای استیلی و استارت مهدوی کیا، کله کچل بارتز و موهای بلند پتی خاطرات مهم من رو از اون جام، تشکیل میدن

کارتهای بازی، کرواسی (از کجا اومد سوم شد؟!)، باتیستوتا (میگن هرچی بزنه گل میشه!)، فرانسه (تیمی که میزبان جام جهانی بشه قهرمانه حتی برزیل رو میتونه ببره )
    اینا سایر خاطرات من از اون جام هست

ولی نکته مهمتر از همه اینها که من رو به فوتبال علاقه مند کرد فوتبال 98 رو پلی استیشنبود

بلدی از وسط زمین گل بزنی؟
    من برزیل رو بر میدارم

...

هر چی بازی می کردیم تموم نمیشد که نمیشد
    از وسط زمین که سهله از کناره ها زاویه بسته با " باتی گل "گل زدم
    بلدی با دروازه بان همه رو دریبل کنی گل بزنی
    من ارژانتینو بر میدارم
    کاش زمان بر می گشت
    ....
    واقعا یادش بخیر

6. این کاربر از G.O.Batistuta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اولین بازی ای که دیدم بازی افتتاحیه جام جهانی 98 یعنی برزیل-اسکاتلند بود

چون اون موقع 8 سالم بود برخلاف الان شبا زود میخوابیدم و حتی فینال و بازی ایران-آمریکا و .. اینا رو هم ندیدم

از 2002 بود که دیگه این مسابقات رو کامل دنبال میکردم

+

یه سوتی و خنگ بازی عجیب خودم رو هم جا داره عنوان کنم اینجا

بعد از جام جهانی 98 که قهرمان و این چیزاش مشخص شده بود همیشه بعد از دیدن لوگوی جام جهانی 98 با خودم میگفتم چرا اسم قهرمان جام رو از همون قبل از شروع بازیها زدن رو لوگو :| ( کلآ اینکه این اسم میزبانه نه قهرمان به ذهنم خطور نمیکرد )

خلاصه تا یه مدت مدیدی درگیر این موضوع بودم

8. 11 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ما که تا قبل 1996 چیزی از فوتبال نمی دونستیم و یادمون نمی اومد حالا یکی میگه پخش مستقیم میشد یکی میگه نمی شد موندیم کدوم رو قبول کنیم منبع موثق هم که نیس ولی حالا که جناب وین رونی میگن پخش میشد حتما میشد چون یکی دیگه هم یادمه می گفت جام 90 از تلویزیون ایران پخش مستقیم داشت

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

خوب من موندم چرا بعضی از دوستان می گن از جام های جهانی 86 و 90 و 94 خاطره دارن! یکم آدم شاخ در نمیاره چون حتی اون موقع ها فوتبال ملی در ایران خیلی بی طرفدار بود و گهگاه بازی های ایران در سطح آسیایی مورد توجه قرار می گرفت و توی رسانه ها و جراید اصلا فوتبال های برون مرزی توی مرکز توجه نبودن من موندم افراد 30 35 ساله هم که الان طرفدار دو آتیشه فوتبال دیدن هم هستن ادعا نمی کنن که بیننده جام جهانی هایی مثل 82 یا 86 یا 90 یا 94 بودن نمی دونم چرا بعضی از دوستان می گن که از جام 86 و 90 و 94 خاطره دارن! وقتی مستقیم پخش نمیشده چه جوری حس هیجان و نوستالژی توی یه بچه نهایتا 10 ساله ایجاد میشده که الان زنده میشه؟ خواهشم از دوستان اینه که توی پست هاشون یه کمی صداقت رو رعایت کنن... مسلما برای همه دهه 60 ی ها جام 98 می تونسته اولین خاطرات دیدن جام جهانی رقم بخوره حتی برای قبل تر از اونها هم همینطور چون یه چیزی باید عنی بشه همه گیر بشه که بقیه هم توی متنش قرار بگیرن بنابراین فکر نمی کنم اگه کسی بیاد بگه که مثلا با توجه به اینکه 34 سالشه از جام 86 به این ور رو دیده و ازش خاطره داره مورد قبول باشه من الان نتیجه نظر سنجی رو که چک میکردم واقعا تعجب کردم 40 درصد رای ها مربوط به جام های جهانی قبل 98 بوده که اصلا مورد قبول نمی تونه باشه... من موندم دوستان چطوری میگن 94 و 90 و 86 رو دیدیم اصلا اون موقع ها خبر رسانی نبود کانال تلویزیونی نبود به اون صورت اصلا مکافاتی بود دیدن زیادی تلویزیون حتی معصیت محسوب میشد چون باعث ایجاد هیجان میشد که با آرمان های انقلاب اون موقع ها مغایرت داشت بعد ها بود که با ایجاد تبصره ها آرمان ها تغییر یافت و با در نظر گرفتن موازین اسلامی از سال 98 فوتبال ها از شبکه سه پخش میشد البته قبل اون هم مسابقات مهم مثل جام ملت های اروپا 1996 و جام ملت ها پخش شد ولی اولین جام جهانی که ایران پخش کرد 98 بود حالا بخواهیم ماهواره اون ملعبه شیطانی رو هم در نظر بگیریم اونم از همون سالای 90 به این ور مورد استفاده قرار می گرفت که مخاطب های این ملعبه شیطانی و کثیف معمولا هموطنان ترک و آذری بودن چون اون موقع مسیر کشور ترکیه قابل دریافت بود در ایران و با این دستگاه های Beta 2000 که امواج شیطانی رو دریافت و به صمع و نظر مسلمین پاک کشور می رسوند و اونها رو آلوده و به مرز نابودی می کشوند... حالا فوتبال دوستایی که اتفاقا ماهواره داشتن و اجازه می دادن بچه های دلبندشون این جوانه های پاک که پتانسیل حفظ 29 جز از 30 جز کلام اله... رو داشتن بشینن و پای ماهواره مسابقات جام جهانی 1986 که توی مکزیک بود و ساعت پخش مستقیمش هم اصولا باید به همین شکل الان می بود تا نیمه های شب بشینن و فوتبال هارو ببینن... یکم با عقل جور در نمیاد قبول دارید بچه های عزیز توی خونه؟
    همین قضیه برای جام 90 هم صادق بود و سال 94 که شبکه یک و دو تازه تازه راه افتاده بودن و ماهواره هم که دیگه توی اکثر خونه ها بود ولی چون ساعات پخش مسابقات خیلی ضایع بود ملت نمی نشستن و جامی رو تماشا کنن که تیم ایران هم نتونسته بود صعود کنه... پس اگه جام جهانی رو صرف نظر از شرایط سنی بخواهیم بررسی کنیم که توی کشور ما می تونست مخاطب داشته باشه شروعش از جام 98 بود که ایران هم رفته بود جام جهانی و بعد مدت ها فوتبال ملی بیننده پیدا کرد و مردم کم کم فوتبال تماشا کردن رو توی سبد غذایی شون جا دادن... فقط این نوشته رو صرفا واسه این نوشتم که دوستان توی ذهن داشته باشن که صرفاً به خاطر اینکه دهه 50 ای هم که باشن یا اوایل دهه 60 ی ، دلیل نمیشه که جام جهانی های 86 و 90 و 94 رو دیده باشن اون زمان هر چی دیدیم از جام جهانی های قبل تر از 98 باز پخش ها بود اون موقع تعداد خیلی کمی شرایطی رو داشتن که بشینن از تو ماهواره نصفه شبی فوتبال ببینن... اون موقع برنامه هایی پخش میشد مثل جهان فوتبال و یه سری از فوتبال های مهم رو نشون می داد قسمت هاشو مثه الان نبود که شونصد تا برنامه ورزشی پخش بشه ! که بچه 6 ساله الان اسم همسر رئیس فدراسیون فوتبال گینه بیسائو رو بدونه!
    در واقع هدفم از پر حرفی اینه که نتیجه نظر سنجی رو زیر سوال ببرم و بگم که بوی صداقت نمیده و جواب سوال عنوان تاپیک برای همه دهه 60ی ها جام جهانی 1998 بود که برای شخص من بازی اسکاتلند و برزیل بود که من اول راهنمایی بودم (امتحاناتش تموم شده بود) توی مغازه بابام توی یه تلویزیون سیاه سفید نشسته بودم و مستقیم نگاه می کردم و کامل یادمه توی نمیه اول بازی مائورو سیلوا گل زد و گزارشگر گفت اولین گل جام رو مدافع پیش تاخته به ثمر می رسونه بعد اسکاتلند به گل می رسه و در آخر روی تلاش و حرکت کافو اسکاتلند گل به خودی می زنه و برزیل بازی رو 2-1 می بره و من تقریبا 80 درصد اون بازی ها رو می دیدم که اونایی که 8:30 پخش میشد از کانال TRT 1 ترکیه نگاه می کردم و شانس اینو داشتم که 11 ثانیه زودتر از اونچه که ایران پخش می کرد ببینم بازی ها رو...
    همه ما از طریق تلویزیون و اینترنت و ... از جام های جهانی حتی 1930 اروگوئه هم تصاویری دیدم... دیگه این دلیل نمیشه که توی نظر سنجی از بدو تولدمون که جام جهانی برگزار شده بیایم و رای بدیم من خودم متولد 1986 هستم حالا باس بیام به 90 رای بدم و بگم اه یادش بخیر توی ایتالیا آلمان قهمرمان شد و یه سری تصاویری که در سال های بعد دیدم رو بازگو کنم و ادعا کنم جام 90 رو دیدم و ازش خاطره دارم!

امیدوارم دوستان توی رای دادن هاشون صداقت رو رعایت کنن و منظور عنوان تاپیک رو برداشت اشتباهی نکنن و منظور از دیدن اولین جام جهانی یعنی دیدنی که اکثر مسابقاتش باشه اونم مستقیم و با آگاهی از اینکه اون مسابقات در چهار چوب چه رقابت هایی هست جناب Khazuk خودشون توی پستشون نوشتن از اون جام هیچ چیزی نمی دونستن چز پلاتینی و جان تیگانا و بعد هم به 1986 رای دادن خب به نظر من رای درستی نیست... البته با احترام به ایشون که جای داداش بزرگ بنده هست...

سردرد دادم شرمنده لطفا صادقانه نظرسنجی رو برگزار کنید دوستان قربون همگی
    اینجوری متهم کردن کار درستی نیست. برای این تایپیک جایزه قرار ندادن. کسی هم اینجا نمیخواد معروف بشه که بخواد دروغ بگه
    من جام جهانی 94 رو خیلی خوب یادمه. حتی مقدماتی 94 رو یه چیزایی یادمه. یه بازی رو ایران 3-2 باخت. به یه تیم عربی
    بازیها پخش مستقیم بود. و تکرار بازی ها ساعت 10 صبح پخش میشد که من تکرار ها رو نگاه میکردم. یه عمو هم داشتم که شب ها بازی هارو نگاه میکرد و صبح میبایست بره سر کار. با تلویزیون 14 اینچ رنگی سونی بازی هارو نگاه میکردم
    سال 94 شبکه 1 و 2 تازه راه افتاده بودن ؟ فکر کنم منظورت شبکه 3 بود. وگرنه من قبل از جام جانی 94 هم برنامه کودک نگاه میکردم. مثل " هوشیار و بیدار"
    درسته اون موقع مردم فوتبالی نبودن. اما اونایی که فوتبالی بودن هرگز بازیها رو از دست ندادن
    یادمه چند ماه بعد از جام جهانی 94. موسسه رسانه های تصویری که اون موقع اسمش یه چیز دیگه بود 2تا فیلم توی کلوپ ها اورد به اسم جام جهانی 94. که از اول تا اخر جام رو به صورت خلاصه تدوین کرده بودن. با گزارش خیابانی
    شاید برای 90 و 86 حرف شما درست باشه. اما 10 سالگی برای تماشای قوتبال و موندن خاطره هاشون سن مناسبیه.بنده 30 سالمه و ادعا میکنم که 94 رو به صورت رنگی یادمه
    اصلا زنگ بزنید صدا و سیما بپرسید پخش مستقیم میشده یا نه

12. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

98 فرانسه...

در آغاز فعالیت Kija's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    my dreams

پيش فرض

ایران و پرتغال جام جهانی 2006 آلمان
    داریم؟ داریم اصن؟
    بچه بودم یه چیزایی ازش یادمه!

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینجوری متهم کردن کار درستی نیست. برای این تایپیک جایزه قرار ندادن. کسی هم اینجا نمیخواد معروف بشه که بخواد دروغ بگه
    من جام جهانی 94 رو خیلی خوب یادمه. حتی مقدماتی 94 رو یه چیزایی یادمه. یه بازی رو ایران 3-2 باخت. به یه تیم عربی
    بازیها پخش مستقیم بود. و تکرار بازی ها ساعت 10 صبح پخش میشد که من تکرار ها رو نگاه میکردم. یه عمو هم داشتم که شب ها بازی هارو نگاه میکرد و صبح میبایست بره سر کار. با تلویزیون 14 اینچ رنگی سونی بازی هارو نگاه میکردم
    سال 94 شبکه 1 و 2 تازه راه افتاده بودن ؟ فکر کنم منظورت شبکه 3 بود. وگرنه من قبل از جام جانی 94 هم برنامه کودک نگاه میکردم. مثل " هوشیار و بیدار"
    درسته اون موقع مردم فوتبالی نبودن. اما اونایی که فوتبالی بودن هرگز بازیها رو از دست ندادن
    یادمه چند ماه بعد از جام جهانی 94. موسسه رسانه های تصویری که اون موقع اسمش یه چیز دیگه بود 2تا فیلم توی کلوپ ها اورد به اسم جام جهانی 94. که از اول تا اخر جام رو به صورت خلاصه تدوین کرده بودن. با گزارش خیابانی
    شاید برای 90 و 86 حرف شما درست باشه. اما 10 سالگی برای تماشای قوتبال و موندن خاطره هاشون سن مناسبیه.بنده 30 سالمه و ادعا میکنم که 94 رو به صورت رنگی یادمه
    اصلا زنگ بزنید صدا و سیما بپرسید پخش مستقیم میشده یا نه
    اون دوستمون بدون تحقیق یه صحبت اشتباهی کرد . حتی جام 90 هم پدرم و داییم میگن پخش زنده میشده و بازی فینال آرژانتین - آلمان وپنالتی برمه رو خوب یادشونه
    94 هم که خودم یادمه زنده دیدم . مدرسه تعطیل شده بود و یادمه تا نصف شب فوتبال پخش میشد و من و پدرم باهم نگاه میکردیم
    اون زمان تفریح آنچنانی نداشتیم منم که از سن بچگی خوره فوتبال بودم و هر چی پخش میشد نگاه میکردم
    Last edited by PSYCHO_MAN; 04-06-2014 at 17:58.

16. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ایران و پرتغال جام جهانی 2006 آلمان
    داریم؟ داریم اصن؟
    بچه بودم یه چیزایی ازش یادمه!
    الان چند سالته دوست عزیز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •