اسكار؟!البته فكر كنم الان ديگه شديدا پشيماني! از اول عالي كار كرد ولي پائولينيو و هالك در حد و اندازه هاي خودشون نبودن! مزدك ميگه
هالك اضافه وزن داره و انتظارات ازش زياده! اين شيوه نفرت انگيز مزدكمن رو نا اميدتر كرد ازش!
اسكار؟!البته فكر كنم الان ديگه شديدا پشيماني! از اول عالي كار كرد ولي پائولينيو و هالك در حد و اندازه هاي خودشون نبودن! مزدك ميگه
هالك اضافه وزن داره و انتظارات ازش زياده! اين شيوه نفرت انگيز مزدكمن رو نا اميدتر كرد ازش!
حقیقتا جام جهانی امسال خیلی قشنگه .. از این بازی اول معلومه
سلام
برزیل به نظر من خیلی خوب کار کرد ! به نظرم زیاد بازی نکرد که خودش رو خسته کنه. نمی دونم من این احساس رو داشتم یا واقعا اینجوری بود فکر می کردم برزیل نمی خواد بازی کنه فقط به موقعیت هایی که پیش می اومدند مثل ضد حمله اکتفا کرده بود و کلا به نظرم زیاد جدی نگرفته بود کرواسی رو.
البته پنالتی رو میشه گفت اشتباه گرفت ولی گل سوم کاملا درست بود از نظر من
بازیکنای برزیل خیلی استرس داشتن
از بازی خوب کرواسی هم نگذریم...
برزیل با این وضعیت بخواد بازی کنه امکان نداره به فینال برسه.
این چه بازی بود آخه؟ با امتیاز میزبانی و کلی تماشاگر طرفدار حتی خوب هم بازی نکرد.
هالک اون گوشه زمین مثل هالک فقط چمن ورزشگاه رو خراب میکرد.
کرواسی خیلی خوب بود. دقایق آخر اگر وا نمیدادن عمرا گل سوم رو میخوردن. هر چند گل سوم هم مشکوک به خطا بود.
Last edited by *Batman*; 13-06-2014 at 08:56.
بعنوان بازی اول بد نبود
معمولا بازی اول شرایط خاصی داره و نمیشه انتظار زیادی داشت
کرواسی هم واقعا با انگیزه بود
درود
بله موافقم . اگه همینجور بازی کنه نهایتا به یکـ چهارم برسه .
هرتیمی بازی اول رو عالی شروع نمیکنه . برای مربیان ، بازی اول مجال خوبیه برای پیداکردن نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها در بازی های آینده .
برزیل تو بازی دیشب نقاط ضعفشو پیدا کرد .
هالکـ اصلا مناسب جام جهانی نیست . اگه از اول بجاش برنارد یا ویلیان بازی میکردن خیلی بهتر بود .
دفاع منسجم نیست .
و یسری مشکلات دیگه که مطمئنا اسکولـاری دیشب دید و امیدواریم در بازی هاهی آتی رفع بشه .
و من الله توفیق /
آره دقیقاً
حرفمو پس می گیرم
بهترین بازیکن زمین بود
ولی فکر می کنم تیم بهتر بشه
تازه بازی ها شروع شده نمیشه رو یه بازی نظر کلی داد
![]()
اسکولاری :میلیون ها نفر پنالتی را ندیدند اما من و آقای داور این پنالتی را دیدیم
ده بار در این فاصله صحنه را دیدم و به اعتقاد من هم پنالتی بود
لوئیس فلیپه اسکولاری در شرایطی به نشست خبری پس از بازی وارد شد که بیشترین سوال مطرح شده در مورد پنالتی مشکوکی بود که به نفع برزیل اعلام شد.
فلیپائو در جواب چنین گفت : " میلیون ها نفر پنالتی را ندیدند اما من و آقای داور این پنالتی را دیدیم "
وی ادامه داد : "اینجا نیامده ام تا در مورد این پنالتی صحبت کنم و آن را تجزیه و تحلیل کنم.ده بار در این فاصله صحنه را دیدم و به اعتقاد من هم پنالتی بود . مسلم است که اشتباهاتی داشتیم. اما این مساله را به بازیکنانم گوشزد خواهم کرد و با آنها در میان می گذارم نه با رسانه ها "
" هیچکس نمی تواند بگوید که مردم سائوپائولو به تیم ملی کشورشان کمک نکردند. همین هواداران بودند که پس از گلی که دریافت کردیم تیم را روبه جلو هدایت کردند. آن هم در چنان لحظات سخت و دشواری."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هالک دیدار مقابل مکزیک را از دست داد
مهاجم تنومند سلسائو نمی تواند به موقع برای این دیدار به آمادگی مطلوب برسد
آی اسپورت- هلک، مهاجم تیم ملی فوتبال برزیل بازی تیمش برابر مکزیک را به علت مصدومیت از دست داد.
هالک که در تیم زنیت روسیه توپ میزند در تمرین برزیل دچار مصدومیت شد و بنا به تشخیص پزشکان این تیم باید چند روزی استراحت کند.
اسکولاری سرمربی برزیل قصد دارد برنارد را جانشین هالک در ترکیب اصلی تیمش در بازی با مکزیک کند. برنارد در دیدار اول مقابل کرواسی هم در 20 دقیقه پایانی بازی جانشین هالک شده بود.
این مسابقه ساعت 23:30 فردا شب (سه شنبه) برگزار میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)