تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید گوشی تا سقف 800 الی 900

در آغاز فعالیت SORAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

از هم نصیحت طرف سونی تا قیمت زیر 1 تومن نرو . کیفیت ساختشون اصلا خوب نیست . اس پی که همه ناراضی ان . مدل های دیگه هم خیلی زشت هستن . سونی دست من بود از فاصله کم از دستم افتاد رو موکت ترک برداشت صفحه ش ولی سامسونگ تا حالا بیشتر از 20 بار افتاده ولی هیچیش نشده .....ال جی هم خوبه . موتورولا هم خوبه البته اگه کیفیت ساخت برات مهم نیست سونی. سونی زد که میگفتن ضد ابه تو آب افتاد دیگه روشن نشد . حالم از سونی به هم خورد
    دوست عزیز دلیل نمیشه به شما جنس بنجل انداختن کیفت سونی بد باشه .خوده من 2تا گوشی سونی دارم ولی تا حالا هیچ ایرادی نداشتند . L تا حالا چند بار از دستم افتاد(صفحش محکم به زمین خورد) و هیچ اتفاقی براش نیفتاد . در کل محصولات سونی کیفیت خوبی دارند ولی نمیدونم برای شما چرا این اتفاق افتاد؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز دلیل نمیشه به شما جنس بنجل انداختن کیفت سونی بد باشه .خوده من 2تا گوشی سونی دارم ولی تا حالا هیچ ایرادی نداشتند . L تا حالا چند بار از دستم افتاد(صفحش محکم به زمین خورد) و هیچ اتفاقی براش نیفتاد . در کل محصولات سونی کیفیت خوبی دارند ولی نمیدونم برای شما چرا این اتفاق افتاد؟
    جنس بنجل مگه داریم ؟؟؟؟ سونی ساخته دیگه . شما اطمینان کامل داری از سونی ؟؟؟؟؟؟ گوشی ضد آبشو بگیر بعد بنداز تو آب . اگه واقعا اطمینان داری از کیفیتش که ترسی نداری و اینکارو میکنی ولی فکر نکنم
    سونی من نمیگم همه میگن کیفیتش خوب نیست .اس پی که دیگه هیچ با ارتقا به اندروید 4.3 داغمون شد .این چه گوشی هست که با آپدیت بدتر میشه

در آغاز فعالیت SORAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

جنس بنجل مگه داریم ؟؟؟؟ سونی ساخته دیگه . شما اطمینان کامل داری از سونی ؟؟؟؟؟؟ گوشی ضد آبشو بگیر بعد بنداز تو آب . اگه واقعا اطمینان داری از کیفیتش که ترسی نداری و اینکارو میکنی ولی فکر نکنم
    سونی من نمیگم همه میگن کیفیتش خوب نیست .اس پی که دیگه هیچ با ارتقا به اندروید 4.3 داغمون شد .این چه گوشی هست که با آپدیت بدتر میشه
    بله حتی اپل هم جنس بنجل داره . من به سونی محصولاتش اطمینان کامل دارم و تا به حال که از محصولاتش استفاده کردم ضرری به من نزد. من خودم یه سونی L و ZU دارم ZU ضد آبه واونو با خودم حموم می برم و تا به حال براش اتفاقی نیفتاده براش .اکثر گوشی ها باآپدیت همین اتفاقی که شما گفتین براش می افته چه سامسونگ چه سونی چه ......

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من که رفتم همون xperia v خریدم، این دو روزی که دستم بوده که راضی بودم ازش، هم خوشگله هم کیفیت خیلی خوبی داره
    رفتم از یکی که آشنا بود خریدم، بهم میگفت الان دیگه گوشی که میاد ال سی دیش رو برمیدارن یه چیز قلابی میزارن رووش، کلا دزدی زیاد میکنن
    ولی این گوشی که به من داده واقعا کیفیت صفحه بسیار بالایی داره، کلا ازش راضی هستم
    این دوستمون هم دارن دیگه در مورد سونی بی انصافی میکنن، خودم قبلا سونی داشتم هیچ مشکلی نداشته، دوستام هم دارن همه راضی بودن تووو اون قیمتی که خریدن
    به قول دوستمون جنس بنجل زیاد به مردم میندازن ولی دلیل نمیشه سونی رو زیر سوال ببریم
    از همه دوستانی که منو توو خرید گوشی راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان منم بودجه همین حدود 800 دارم. چند وقته دارم گوشی ها رو تو سایت ها نگاه می کنم. اولش که sp به نظرم خوب اومد. و بقیه مدلهای سونی هم نگاه انداختم. ولی الان دارم به g2 mini فکر می کنم. گرچه هنوز دستم نگرفتم ولی به نظرم طراحیش جالبه. علاوه بر اون تو بررسی کیفیت دوربین توی سایت GSMarena بهتر بود. یه کم دوربین برام مهمه در حد پولی که دارم میخوام خوب باشه. فقط اینکه دیدم همه جا زدن مدل دو سیمکارته یعنی مدل G618 ، توی ایران میاد. کسی نمیدونه میتونم G610 پیدا کنم یا نه؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بهترین گزینه برات g2 mini هست .شک نکن .قابلیت های جالبی هم داره که بقیه ندارن . طراحی زیبا . کیفیت صفحه نمایش خوب . دوربین عالی . اندروید کیت کت .باتریش هم فوق العادست حتی از خود جی تو و نوت 3 و اس 5 هم بهتر عمل کرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان منم بودجه همین حدود 800 دارم. چند وقته دارم گوشی ها رو تو سایت ها نگاه می کنم. اولش که sp به نظرم خوب اومد. و بقیه مدلهای سونی هم نگاه انداختم. ولی الان دارم به g2 mini فکر می کنم. گرچه هنوز دستم نگرفتم ولی به نظرم طراحیش جالبه. علاوه بر اون تو بررسی کیفیت دوربین توی سایت GSMarena بهتر بود. یه کم دوربین برام مهمه در حد پولی که دارم میخوام خوب باشه. فقط اینکه دیدم همه جا زدن مدل دو سیمکارته یعنی مدل G618 ، توی ایران میاد. کسی نمیدونه میتونم G610 پیدا کنم یا نه؟
    سللام
    lg l90 d405 هم خصوصیات g2 mini داره و تک سیم کارت ـه. 50 تومنی هم ارزونتره

---------------
    با یه کم هرینه بیشتر هم s4 mini هست
    اینم مقایسه دوربینش با g2 mini
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by tiyam 01; 20-05-2014 at 08:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سللام
    lg l90 d405 هم خصوصیات g2 mini داره و تک سیم کارت ـه. 50 تومنی هم ارزونتره

---------------
    با یه کم هرینه بیشتر هم s4 mini هست
    اینم مقایسه دوربینش با g2 mini
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین گزینه برات g2 mini هست .شک نکن .قابلیت های جالبی هم داره که بقیه ندارن . طراحی زیبا . کیفیت صفحه نمایش خوب . دوربین عالی . اندروید کیت کت .باتریش هم فوق العادست حتی از خود جی تو و نوت 3 و اس 5 هم بهتر عمل کرده
    ممنونم از راهنماییتون.
    دوربین جی 2 مینی به نظر میاد خیلی خوب باشه. در مقایسه با گلکسی گرند2 و اس4 مینی که خیلی رنگهاش و جزئیاتش بهتره به نظرم. واقعا انتخاب خیلی برام سخته .
    کسی نمیدونه گلکسی گرند2 و جی2 مینی یک سیم کارته هم هست یا نه؟؟

به نظرتون اگه تا تابستون صبر کنم، گوشی های جدید الجی و سونی معرفی بشن، قیمت این گوشی ها میاد پایین؟
    Last edited by betty_angel; 21-05-2014 at 01:47.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جی 2 مینی تک سیم هم داره و اینظور که من شنیدم فقط نسخه دو سیم تو ایران میاد .علتشو نمیدونم !!!!!!! .دوربین جی 2 از هر دو بهتره . اگه صبر کنی احتمالا جی 3 مینی هم معرفی میشه بعد از جی 3 که 6 اردیبهشت معرفی میشه . ولی خب صبر کردن هم سخته من که نمیتونم تا اون موقع صبر کنم . همین جی 2 مینی رو میگیرم البته اگه مشکیشو پیدا کنم !!!!1

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

جی 3 مینی که خیلی مونده تا بیاد . جی 2 مینی 2 ماهه معرفی شده و نزدیک یک ماه وارد بازار داخلی شده
    اگه اتفاق خاصی تو اقتصاد کشور نیفته یه مقدار کمی میاد پایین تر ولی نه خیلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •