برای goal 3 ما نیز هستیم !![]()
برای goal 3 ما نیز هستیم !![]()
منم گل3 هستم با اسم کاربریم حالا با خود کنسول میکرو نمیشه آنلاین بازی کرد تیویمون به نت وصل میشه راهی نداره؟
سلام منم GOAL 3 هستم ..!
یه سوال باید با ورژن ژاپنی بازی کنیم یا با نسخه انگلیسی هم میتونیم ..؟
بازی فیفا99 نینتندو64 رو با شبیه ساز 1964 آنلاین بازی کردم اتصالش مثل گل3 هست اینم بزارید بازی کنیم الان کسی هست آنلاین باشه برای بازی تدارکاتی
دوستان به زودی یک تاپیک دیگه مخصوصا شرکت کننده ها زده خواهد شد و لیست ها با جزییات مختلف داخل اون قرار خواهد گرفت.
با هیچ کدوم
با نسخه کاملا فارسی بازی میکنیم.
از همون لینک هایی که تو پست اول ادرس تاپیک GOal 3 رو گذاشتم دانلود کنید و ببینید فارسی است.
درضمن دوستان اکر مشکلی در دانلود پیدا کردید بگید حتما تا دوباره فایل ها اپلود بشه.
اگه بخواهیم که همینو هم اضافه کنیم زمان بر هستش و برای مسابقات نمیرسه بنابراین اگر شما به صورت جداگانه تمایل دارید بازیش کنید میتونید خودتون یک تاپیک براش ایجاد کنید به همراه لینک دانلود و بقیه موارد تا دوستان جمع بشیم و بازی کنیم.
برای بازی های تدارکاتی هم برنامه هایی بچینید جالب میشه![]()
نمی دونم چرا من پینگم بالا رفته و هر چه سریع تر باید درستش کنم.
اقا من برای فیفا 14 آنلاین قبلا اعلام آمادگی کردم ولی متاسفانه آیدی رو اشتباه داده بودم که تصحیحش میکنم:a53f7
سلام- منم فیفا 14 هستم اینم آیدی اورجینم
sadeghkorda
این دوستمون هم برا مسابقات فیفا 14 اعلام امادگی میکنن .
ID orgin imaneminem
آقا یه چیزه دیگه معمولا بازی با داخلی ها اگه زمین بارونی نباشه یکم لگ داره که چیزه خاصی نیست - پس این قانونم بزار که زمین بدون بارون باشه -![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)