مثل اینکه قبول نشده اون گل آخر !
خیلی عجیبه !
مثل اینکه قبول نشده اون گل آخر !
خیلی عجیبه !
بعد از سوت داور(با پذيرفتن اين شرط كه قطعا اون داور هست كه سوت پايان بازي رو به صدا درمياره) و اعلام پايان بازي گل زده شد پس بالكل مردود است!
عرض تبریک به هواداران فرانسه![]()
سوئیس تیم خوبی بود وگرنه اون 2 گل رو هم نمیخوردین ...![]()
عجب تیمی شده فرانسه ، ایول داره بخدا
ضد حمله های خیلی خوبی داره
به هواداراش تبریک میگم ، تا الان که خیلی خوب کار کرده و خودشو دوباره به جمع مدعی ها رسونده
فرانسه دیشب خیلی خوب بود. تبریک میگم به طرفداراش.
گل آخرو داور گاگول بازی در اورد. باید قبول میکرد بعد سوت میزد.
سلام ...
فرانسه واقعا داره خودش رو به عنوان یه مدعی نشون می ده و قطعا هر تیمی باهاش بازی کنه به مشکل خواهد خورد. اون ها واقعا خیلی خوب دارن بازی می کنن و تو ترکیب تیم کمتر مساله ای هست که به نظر نقص بیاد و دشان خیلی خوب مهره چینی کرده. به نظر من علت اصلی موفقیت اون ها خط هافبک فوق العاده ی این تیم هستش ... اون ها تو خط هافبک 3-4 تا بازیکن دارن که از لحاظ هافبک بودن واقعا کامل هستن و نه تنها تو دفاع بلکه در حمله هم خیلی انرژیک و سریع و باهشو عمل می کنند. Pogba که خیلی دونده ظاهر می شه ، در کنارش اضافه کنید Sissoko رو که واقعا خیلی خوبه و الانه که دارم فکر می کنم این بشر هیچ نقصی نداره ، عجب گل زیبایی هم زد ... خیلی ظریف و خوب. در کنار این 2 تا من باید اسم ببرم از ماتوییدی ... Matuidi که وقتی یه نگاه به فیزیک این بازیکن می اندازی اصلا شبیه هافبک های تکنیکی نیستش و از طرف دیگه باز اصلا شبیه هافبک های بلند قامت قدرتی نیستش ... اما بدون شک این Matuidi در خط هافبک فرانسه در دفاع و حمله بیشترین دوندگی رو داره و من فکر می کنم تو بازی دیشب راحت 12 کیلومتر دویده . تو تک تک توپ های فرانسه در خط دفاعی سویس این بازیکن به سرعت خودش رو به دروزاه ی سوئیس می رسوند و روی توپ و بازی تاثیر داشت و از طرف دیگه تا فرانسه توپ رو از دست می داد سریع برای دفاع کردن بر می گشت و دیشب هم یه گل به ثمر رسوند و کلا اصلا بهش نمیاد اما بازیکن خیلی خوش تکنیکی هستش و سال های خیلی زیادیه که من هافبک به این کاملی ندیدم ... اصلا دوست ندارم کسی رو با Edgar Davids مقایسه بکنم چون داویدز رو خیلی دوست دارم و کارش خیلی درسته اما جدا از تعصبی که نسبت به هلند و داویدز دارم باید بگم این بازیکن یعنی Matuidi خیلی شبیه به Davids بازی می کنه و چه بسا تو کارهای نفوذی حتی از داویدز هم بهتره. دیشب واقعا از دیدن بازی ماتوییدی لذت بردم ... وجود بازیکن هایی مثل کریستین رونالدو و مسی شاید خیلی ها رو سرگرم کنه ... اما واسه من کسایی که برای تیمشون می جنگن ارزش بیشتری دارن و من از دیدن بازی این چنین بازیکن هایی هستش که از فوتبال لذت می برم.
فرانسه تو حمله هم به هیچ توپی نه نمی گه و کریم بن زما و ژیرو واقعا روی اوج هستن و تاثیر زیادی رو گل ها داشتن ... اون گلی که ژیرو پاسش رو به والبوئنا داد خیلی عالی بود.
موفق باشید
دم فرانسه گرم...
.
کلا دمه این گروه گرم...
چون همیشه پیشبینی ها درست در میاد نه مثل گروه D که همیشه برعکس میشه...
علاوه بر گل زدن، زیبا هم بازی می کرد.
من یه بار دیگه هایلایت های بازی رو دیدم...
اون دیوونه ای که ریباند پنالتی خراب شده بنزما رو اونطوری زد کی بود؟؟؟ عجب گلی رو نزد...
.
.
پاس گل، گل چهارم فرانسه ( با کات بیرون پا فرستاد ) فوق العاده بود...
شبیه پاس گل فصل قبل پیام صادقیان برای خلعتبری بود...
.
.
تلاش سوئیس به نظر من قابل تحسینه... با این که پنج گل خوردن، نا امید نشدن و گل های خودشون رو هم زدن...
برتری آماری سوئیس در شب پیروزی فرانسه
محتوای مخفی: آمار بازی سوئیس و فرانسه
Last edited by Sh-Meteor; 21-06-2014 at 10:16.
صحنه ای که گل اول سوئیس به ثمر رسید...
.
توی کل دیوار دفاعی، فقط بنزما پاشو بلند کرده بود، دقیقا توپ از همون جا رد شو و رفت تو گل...
![]()
سلام
خیلی عالی بازی کرد فرانسه و حقش برد 6 گل بود.
سر گل 6 ام مگه فرانسه حمله نمی کرد که داور سوت زد ؟ 100% وسط حمله بودن بعد داور سوت زد وگرنه بنزما شوت نمی کرد ! داور نباید وسط حمله سوت میزد باید حمله تمام میشد بعد سوت میزد.
قانونا مگه نباید صبر می کرد حمله تمام بشه بعد گل بزنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)