تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: کفش های پیاده روی تن تاک و مشابه آن، موثر یا صرفا تبلیغات؟

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هیچ فرقی نداره فقط پول مارکششون رو میگیرن
    من چند ماهی هست از کفش ملی کفش خریدم خیلی از سالامون قبلیم بهتر و راحت تر و با کیفیت تر هست .
    این کفش های پرفکت اسپس هم جنبه علمی ندارن و خیلی از متخصصان ردشون کردن . توی پارک هم موقع پیاده روی میبینم اکثر افرادی که این کفش ها رو پوشیدن بدلیل ارتفاع زیاد و ثبات نداشتن کفش پاهاشون رو کج میزارن .
    خود من به کفش های کف سخت که ویبرام هست علاقه زیادی دارم چون هیچی زیرپاهاتون حس نمیکنین .
    یکی از دوستان گفتند کفشون هوای فشرده است
    که وقتی راه میرید انگار رو هواییم
    میخواستم بدونم کفش اسپورت من که کفش ژله ای است این خاصییت رو داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من قبلا قصد خرید نایک ایرمکس داشتم که زیره اش تمام هوا هست ولی بنظرم رسید که زیاد نرم نیست و راحتی کفش هایی که کفشون ژله ای هست رو نداره با اینکه قیمتش هم 290 تومن بود !!!
    این موضوع رو هم در نظر داشته باش که عمر بالایی ندارن و پس از مدتی بالشتک هواشون میترکه و باید بندازی دور
    توی هوای سرد هم نباید بپوشی چون جنس بالشتک هواش خشک میشه و احتمال ترکیدگیش هست

3. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام

دوستان من از اول تا اینجا خوندم آخرم نفهمیدم این پرفکت استپ بچه ها میگن خوبه یا نه؟
    تن تاک رو که گفتید داغونه

نایک و آدیداس اینا هم خوب انصافا قیمتشون خیلی بالاس برای ی کارمند که ماهی نهایت 1 تومن حقوق میگیره نمی ارزه 100 درصد

چه کنیم خلاصه؟
    می ارزه، وقتی به فکر سلامتی و راحتی خودتون باشه حتما می ارزه، عوض 2-3 کفش یکی بگیرین ولی خوبش را بگیرین.

من یه کفش اسپورت خریدم 200تومان
    از اینهایی که تهشون مثل ژله است
    این کفشهای گرونی که عکسشون و گزاشتید چه برتری هایی داره به کفش خودم که 600توان پول بدهیم؟
    البته من از ژله ای منظورتون را نفهمیدم.

ولی کفشهای برندهای معتبر خیلی ارجحیت به کفش های دیگه دارن، تازه این کفشهایی که دوستان عکسشون را گذاشتن از کفشهای رده میانی نایک هستن و از اینها بهتر، راحت تر و گرونتر هاش هم هست.

هیچ فرقی نداره فقط پول مارکششون رو میگیرن
    من چند ماهی هست از کفش ملی کفش خریدم خیلی از سالامون قبلیم بهتر و راحت تر و با کیفیت تر هست .
    این کفش های پرفکت اسپس هم جنبه علمی ندارن و خیلی از متخصصان ردشون کردن . توی پارک هم موقع پیاده روی میبینم اکثر افرادی که این کفش ها رو پوشیدن بدلیل ارتفاع زیاد و ثبات نداشتن کفش پاهاشون رو کج میزارن .
    خود من به کفش های کف سخت که ویبرام هست علاقه زیادی دارم چون هیچی زیرپاهاتون حس نمیکنین .
    احتمالا سالامون را بهتون انداختن، کفشهای سالامون علی الخصوص کفشهای کوهنوردیش اگه اصلش را بخرین خیلی خوب و راحت هست.

اما کفشهای روزمره و کژوال اصلا به نایک و... نمی رسه.

بستگی به نوع کفش منافذ هوا، کپسول های هوا و کپسول های کامل هوا را دارن.

من قبلا قصد خرید نایک ایرمکس داشتم که زیره اش تمام هوا هست ولی بنظرم رسید که زیاد نرم نیست و راحتی کفش هایی که کفشون ژله ای هست رو نداره با اینکه قیمتش هم 290 تومن بود !!!
    این موضوع رو هم در نظر داشته باش که عمر بالایی ندارن و پس از مدتی بالشتک هواشون میترکه و باید بندازی دور
    توی هوای سرد هم نباید بپوشی چون جنس بالشتک هواش خشک میشه و احتمال ترکیدگیش هست
    در بین کفش های نایک AirMax 360 که تماما کفشون هوا هست (البته تقلبی هم پر شده) راحتی زیادی دارن و من خودم استفاده کردم ولی این کفش ها مشکلی که دارن برای استفاده روز مره نیست و سریعا دچار فرسایش و آسیب میشن و کفش خود من با اینکه اصل بود دچار مشکل شد.

ایر مکس 180 هم در قسمت پاشنه هوا داره که باز میتونه مشکل ساز بشه.

به نظر من بهترین مدل اونهایی هستن که کپسول داخل هستند مثل ایر زوم.

کفهایی که قسمت هوا دیده میشه و یا جنس روشون توری مانند هست معمولا برای Run هستند و اصلا برای روز مره دووم نداره، باید از انواع بادوام انتخاب بشه.

5. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام من هم از این کفش پرفکت استبس خریدم خیلی کفش قشنگیه تازه از تن تاک مسخره بهتره

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کفش تن تاک، پرفکت استپس یا هرچیز دیگه ای که اسمشو میزارن یه کپی چیپ و مسخره از یکی از مدلهای برند معروف Skechers هست
    که در کمال بی سلیقگی به بی کیفیت ترین شکل ممکن تولید شده و به بازارهای ایران سرازیر شده
    این یه نمونه از مدل اصلی محصول برند اسکچرز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد من به دوستانی که دنبال کفش خوب هستن اینه که خریدشون رو از برند های "چینی" انجام بدن که این روزها از نظر کیفیت/قیمت برند های بزرگ دنیا رو به چالش کشیدن
    مارک هایی مثل 361 ، Li-Ning ، erke ، PEAK کفش های بسیار با کیفیتی رو تولید میکنن که قیمت مناسبی هم دارن
    Last edited by ali_3d; 08-01-2015 at 04:38.

8. این کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینو معرفی میکنم برای دوستانی میخوان بدونن موقع انتخاب کفش مناسب برای ارگونومی خودشون باید چه مواردی رو مد نظر بگیرن، و اینکه انتخاب کفش تا چه حد میتونه حرفه ای و دقیق باشه
    برند امریکایی Mizuno در وبسایتش بخشی رو قرار داده که در چند مرحله اطلاعاتی رو در مورد فیزیک و نحوه دویدن شما ازتون میگیره و کفش مناسب رو بهتون معرفی میکنه ، که اگه بودجه ی کافی به اندازه ی محصولات این مارک کنار گزاشتین میتونین اون رو تهیه کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کفش تن تاک، پرفکت استپس یا هرچیز دیگه ای که اسمشو میزارن یه کپی چیپ و مسخره از یکی از مدلهای برند معروف Skechers هستکه در کمال بی سلیقگی به بی کیفیت ترین شکل ممکن تولید شده و به بازارهای ایران سرازیر شده
    این یه نمونه از مدل اصلی محصول برند اسکچرز :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیشنهاد من به دوستانی که دنبال کفش خوب هستن اینه که خریدشون رو از برند های "چینی" انجام بدن که این روزها از نظر کیفیت/قیمت برند های بزرگ دنیا رو به چالش کشیدنمارک هایی مثل 361 ، Li-Ning ، erke ، PEAK کفش های بسیار با کیفیتی رو تولید میکنن که قیمت مناسبی هم دارن
    افتخارِ داخلیِ دیگری برای پیشگامانِ صنعتِ مهندسی معکوس
    نکنه 33 پل و تخت جمشید و منار جنبون و اینا هم مهندسی معکوس بوده ؟
    چون اون زمان روزنامه و تلویزیون و اینترنت و اینا نبوده کسی خبردار بشه که کپی هست یا کار متخصصانِ خارجی هست ؟
    شاید هم پول ایده و نقشه اش رو میخریدند مثل الان که خیلی وقتها زیر آبی از کشورهای شرقی و غربی و شمالی و جنوبی اطلاعات و تکنولوژی و قطعات و ماشین آلات و غیره میخرند و میگن خودمون ساختیم
    اونقدر بوش بلند شد مهندسی معکوس که رهبری چند ماه پیش گفتندگه وقتش شده که دست از کپی و تقلید و مشابه سازی و مهندسی معکوس برداریم و خودمون طراحی و اختراع کنیم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-01-2015 at 21:28. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بچه ها میشه نظرتون رو راجع کفش های word cupهمبدین

داره خودمونی میشه fanixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

همشون تبلیغاته !!!!!! کی دیده با یک کفش بتونی لاغری شی ! مگر اینکه واقعا پیاده روی کنی که باز هم به کفش ربطی نداره

14. این کاربر از fanixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من دو هفته پیش گول تبلیغات تلوزیونی خوردم و تن تاک خریدم . آن قدر تبلیغات جذابه که من بعنوان یک آدم تحصیل کرده این جامعه خل شدم و عدد ... را به سامانه ... فرستادم . از تهران بلافاصله زنگ زدند که براتون ارسال می کنیم و آدرس گرفتند.
    بعد از دو هفته کفش 88000 تومن ویژه فروش جشنواره آمد. همون لحظه اول نپوشیده بدم آمد و به خودم فحش دادم کفش این قدر سفته که روی فرش یا چمن باید راه بری که کمرتو اذیت نکنه اصلا آنچه که توی تبلیغ می گفتن نبود و صد در صد دروغ بود
    برای پس دادن رفتم توی سایتشون و سرچ کردم وقتی سایتا رو گشتم تازه فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و داغ تر و عصبانی تر شدم چون همین کفش در سایت دیگر با همین رنگ و لعاب و ... قیمتش 59000 تومنه
    حالا قیمتش بدرک ولی اصلا نمی شه باهاش پیادروی کرد. حتی روی فرش بوی لاستیک کامیون میده و مطمئن هستم کفی‌شو از ضایعات لاستیک کامیون درست می کنن. بهرحال من از فرط عصبانیت از تبلیغ تولید ملی در رسانه ملی و سوء استفاده از انحصار و ... اطلاع رسانی کردم که دوستان و خصوصا دانشجویان زحمتکش و ساده بدام نیافتند.

16. 2 کاربر از Ariapajoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •