تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: چطور با دو کامپیوتر از یک ADSL استفاده کنم؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام به همه. من یه نگاه اجمالی به بحث های تاپیک انداختم و حالا کمی از تجربیاتم رو مینویسم ، باشد که مفید افتد !!!
    1-اگه می خواهید روی شبکه اینترنت داشته باشید باید یک مودم روتر دار بخرید و از یکی از پورت هاش یه سیم ببرید به هاب و دیگه بدون هیچ تنظیمی تمام کامپیوترهای شبکه تان دارای اینترنت می شوند و مهم نیست که مودم چیه و ویستا و میستا و ایکس پی هم براش مهم نیست چون کانکشن شما دارای اینترنت است و به عبارت بهتر مودم شما با هیچ کامپیوتری به طور مستقیم وصل نیست بنابراین با خاموش یا روشن بودن هر کامپیوتری در شبکه تاثیری روی عملکرد بقیه نداره فقط گه همه با هم کار کنند سرعت کانکشن پایین میاد که امری است واضح
    2-اون دوست عزیزی که میخواست با همون مودم زیمنس فعلی اش با دو تا کامپیوتر کار کنه میتونه سیم یو اس بی رو ببره به کامپیوتر اول و از کامپیوتر اول به دوم یه سیم کراس شبکه بکشه که نیازی نیست بگم که هر دو کامپیوتر باید کارت شبکه داشته باشند و به این صورت هر دوشون دارای اینترنت میشوند ولی خیلی سیستم بیخودی میشه
    من گرفتن یه هاب رو توصیه میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

می خواستم بدونم میشه ADSL که یک lan داره رو مثلا با چند خیابان اون ور تر توی یه خونه بنده خدایی میشه share کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل حل شد و پست رو ویرایش کردم
    Last edited by ramak2pac; 29-05-2007 at 00:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز منم یه همچنین مشکلی دارم با کمی تفاوت
    من یه مودم دارم که سه تا Lan ازش خارج می شه و دو تاش رو من به دو تا سیستم وصل کردم ولی متاسفانه به طور همزمان وارد اینترنت نمی شن و باید یکی قطع باشه تا اون یکی وصل بشه لطفا بگید چه کار کنم تا بشه همزمان از دو سیستم در اینترنت استفاده کرد

با تشکر
    بای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیزمون گفتن که باید هاب بگیریم حالا دو تا سوال هست
    1- این هاب چنده؟؟؟
    2- من یک بار شانسی بدون گرفتن هاب تونستم همزمان از دو سیستم استفاده کنم ولی وقتی ویندوز رو عوض کردم دیگه نشد و باید تک تکی تو اینترنت بریم

با تشکر
    بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض استفاده همزمان 2 سيستم lan با يك اشتراك adsl

با سلام
    دوستان عزیز منم یه همچنین مشکلی دارم با کمی تفاوت
    من یه مودم دارم که سه تا Lan ازش خارج می شه و دو تاش رو من به دو تا سیستم وصل کردم ولی متاسفانه به طور همزمان وارد اینترنت نمی شن و باید یکی قطع باشه تا اون یکی وصل بشه لطفا بگید چه کار کنم تا بشه همزمان از دو سیستم در اینترنت استفاده کرد

با تشکر
    بای
    سلام دوستان من هم مشكل دوستمان aria_electric_fars را دارم و با يك مودم D-LINK 2640T كه ضمن داشتن وايرلس ، 4 پورت LAN هم دارد نميتوانم همزمان دو سيستم را با ADSL فعال كنم. خواهشمندم راهنمايي فرماييد.
    با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان من هم مشكل دوستمان aria_electric_fars را دارم و با يك مودم d-link 2640t كه ضمن داشتن وايرلس ، 4 پورت lan هم دارد نميتوانم همزمان دو سيستم را با adsl فعال كنم. خواهشمندم راهنمايي فرماييد.
    با سپاس فراوان
    تو دفترچه راهنمای مودم چیزی ننوشته؟؟؟معمولا تو دفتر چه راهنما تنظیم های چند گانه رو می گن چجوری انجام میشه.
    این مدلت پیشنود نداره؟؟؟؟چون من نگاه کردم سایت سازنده رو تمام مدل ها یک پیشوند 2 یا 3 حرفی اینگلیسی هم داره.

داره خودمونی میشه koorosh666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونه ی پدر

پيش فرض

سلام من چه طور می تونم از خطم دوتا لینک برا دو تا کامپیوتر بگیرم ؟ ی لپتاب با یه pc ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •