تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 84

نام تاپيک: n56 یا asus n550 یا y510 lenovo

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

البته کاملا مشخصه دارین از روی برند نظر می دین و کارشناسانه نیست .
    اولا هیچ شرکتی به جز MSI تولید کننده لپ تاپ نیست . همه شرکت ها چه Acer چه Asus در حال خرید از شرکت مادر و اسمبل لپ تاپ ها هستند .

IBM از سال 2007 به بعد هیچ لپ تاپی با مارک IBM زده نشد . تا سال 2007 لنوو و IBM مشترک می زدند . از اون سال به بعد هیچ لپ تاپی با مارک IBM وجود نداشته .

بنده هم خودم از کم و کیف بازار از طریق همکاران با خبر هستم و می دانم چگونه فروشندگان هر دفعه با ورود لپ تاپ های جدید به تخریب سایر برند ها می پردازند .

تا همین پارسال که می گفتند لنوو چینیه و ... به درد نخوره . حال که آمار فروش لنوو در ایران شدیدا بالا رفته ، شده رفیق IBM . در عوض MSI آمار خرابیش رفته بالا و هیچ کس سمتش نمی ره .
    ترجیه می دم به تبلیغات سوء فروشندگان و بازاری ها توجهی نکنم
    .
    ببین اصلا acer با ایسوس و لنوو از نظر کیفیت قابل مقایسه نیست..خنده دار حرفت... قطعات لنوو توسط ibm ساپورت میشه...lenovo خودش از ادقام دو شرکت legend و novo هست...
    بیخیال..در کل من نظر تعمیرکارای متخصص رو گفتم کسایی که فقط لب تاب تعمیر میکنند و صرفا 10 ..15سال کارشون اینه، چه داخلی چه خارجی..شخصا پرس وجو کردم..همین

2. 2 کاربر از mydigital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به حرف hayyan71 گوش ندین
    باو یارو هیچی یاد نداره ولی از ایناییه که فک مکنه از بقیه بیشتر بلده

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقای mydigital وقت خودتونو هدر ندین خاهشا.......بیخیال دادا صحبت با اون اقا فایده نداره
    بعضیا سنن بزرگ هستن فقط.......عقلن بچه هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو گزینه هایی که مطرح شد فقط و فقط و فقط N550jv رو میپسندم. اسمشم میذارم لپ تاپ همه فن حریف.

الان هم که فکر میکنم N56jr اصلا پیدا نمیشه. ولی اگر که پیدا هم بشه بازم توصیه من N550jv هست و بس.

در مورد این بحثی هم که پیش اومد میگم که هیچ کس نمیتونه تفاوت کیفیت بین برند های مختلف لپ تاپ رو رد کنه. تفاوت وجود داره و من الان تو این شرایط با در نظر گرفتن نسبت کیفیت به قیمت فقط و فقط ایسوس رو می پسندم.
    ( البته که این نظر شخصی منه و ممکنه کس دیگه برند دیگه ای رو بپسنده)

6. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

تو گزینه هایی که مطرح شد فقط و فقط و فقط N550jv رو میپسندم. اسمشم میذارم لپ تاپ همه فن حریف.

الان هم که فکر میکنم N56jr اصلا پیدا نمیشه. ولی اگر که پیدا هم بشه بازم توصیه من N550jv هست و بس.

در مورد این بحثی هم که پیش اومد میگم که هیچ کس نمیتونه تفاوت کیفیت بین برند های مختلف لپ تاپ رو رد کنه. تفاوت وجود داره و من الان تو این شرایط با در نظر گرفتن نسبت کیفیت به قیمت فقط و فقط ایسوس رو می پسندم.
    ( البته که این نظر شخصی منه و ممکنه کس دیگه برند دیگه ای رو بپسنده)
    کسی منکر برتری برخی محصولات بر محصولات برخی دیگر شرکت ها نیست . اما ایراد غیر کارشناسی روی برند گذاشتن و اینکه بگیم "فلان برند اصلا متخصص ساخت لپ تاپ نیست " و " فلان برند خرابیش زیاده تعمیر کارا می گن " قابل قبول نیست . چون همه می دونیم صحبت های فروشندگان با توجه به جو بازاره !

هم چنین توهین به کاربران در فروم کاری شایسته نیست . این گونه صحبت ها جاش توی پروفایله نه تو فروم !

بنده هم گفتم بهتره کمی صبر کنند . مدل هایی مثل Lenovo Y50 هنوز وارد بازار نشده اند . این مدل از مدل های فعلی قوی تره .

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کسی منکر برتری برخی محصولات بر محصولات برخی دیگر شرکت ها نیست . اما ایراد غیر کارشناسی روی برند گذاشتن و اینکه بگیم "فلان برند اصلا متخصص ساخت لپ تاپ نیست " و " فلان برند خرابیش زیاده تعمیر کارا می گن " قابل قبول نیست . چون همه می دونیم صحبت های فروشندگان با توجه به جو بازاره !

هم چنین توهین به کاربران در فروم کاری شایسته نیست . این گونه صحبت ها جاش توی پروفایله نه تو فروم !

بنده هم گفتم بهتره کمی صبر کنند . مدل هایی مثل Lenovo Y50 هنوز وارد بازار نشده اند . این مدل از مدل های فعلی قوی تره .

اول از همه منم مثل شما مخالف توهین به کاربرا هستم و از طرف کاربرایی که به شما توهین کردن عذرخواهی میکنم.

با این که فلان برند تخصص لپ تاپ نداره کاری ندارم ولی آمار خرابی رو میشه روش استناد کرد و این غیر کارشناسی نیست. اتفاقا یکی از شاخص های بین المللی برای معرفی بهترین برند ها همین آمار خرابی هاست.
    آمار خرابی ها رو هم فروشنده ها نمیدن ، تعمیرکارا میدن. باید قبول کرد که بعضی برند ها تو یه دوره زمانی کیفیت محصولاتشون اوج و فرود داشته و این کاملا مشخصه.

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بیشترین چیزی که توی برندهای مختلف با مشخصات یکسان از نظر سخت افزاری عامل انتخاب هست صفحه نمایش شکل ظاهری و وزن لپتاپ هست که با این شرایط اصلا لنووو رو توصیه نمیکنم صفحه نمایش و ظاهرش و حتی جنس بدنه اش افتضاحه

11. این کاربر از ham88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بیشترین چیزی که توی برندهای مختلف با مشخصات یکسان از نظر سخت افزاری عامل انتخاب هست صفحه نمایش شکل ظاهری و وزن لپتاپ هست که با این شرایط اصلا لنووو رو توصیه نمیکنم صفحه نمایش و ظاهرش و حتی جنس بدنه اش افتضاحه
    اصل کاری رو جا انداختی رفیق! مادربرد لپ تاپ.

تا جایی که میتونید دوستان سعی کنید از برندهایی لپ تاپ خرید کنید که خودشون به صورت تخصصی مادربرد و سخت افزار تولید میکنن و امتحان پس دادن. یعنی به نوعی فولاد آب دیده ان.
    مثل ASUS یا Gigabyte یا MSI یا دوستان دیگه

که توصیه من به همه دوستان بین این برندها ASUS هستش اونم به خاطر کیفیت ساخت بالا و خدمات گسترده تر تو ایران. با این حال سلیقه ایه و برندهای دیگه رو به هیچ عنوان نفی نمیکنم ( مثل Apple و sony که واقعا قیمتهای بالایی دارن)

13. 2 کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

امسال لنوو در کل بعد از اپل بهترین برند لپ تاپ شناخته شد
    کیفیت ساخت و... الکیه چون تو یه سری از ایسوس ها مثلا مشکل دی وی دی هست تو یه سری از لنوو ها مشکل صفحه نمایش و... بسته به مدل متفاوته
    دلیل نمیشه که یه برند چون کلا بهتره پس کل محصولاتش نسبت به بقیه بهتره
    یه مثال ساده مگه سونی یا اپل قطعاتشونو خودشون میزنن که اینقدر لپتاپاشون مچن
    یه لپ تاپ با یه کانفیکو بین برندها مقایسه کنی سونی یه سروگردن از همه بالاتره اما خودش تولید کننده نیست

به نظر من ان56 از بقیه سرتره-توبازار هم کمه حتی از وای510 فول اچ دی

15. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

من n550 دارم. برای خریدش خیلی وسواس خرج داد. به نظرم انتخابم عالی بوده. من ازش راضی هستم. کیفیت ساختش عالیه. گرم نمیکنه. سرعتشم که خوبه. به نظرم مانیتور IPS محشره. تاچ بودن مانیتور هم که گزینه اضافی که میتونه بعضی وقتها لذت بخش باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •