تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: Project CARS

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب بعد مدتها بالاخره تونستم این بازی رو روی PC تجربه کنم...
    در یک کلام واقعا ناامیدم کرد!!
    با اینکه نه گرافیک خیلی خارق العاده ای داره و نه فیزیک محشری ولی فریم دهیش به شدت داغونه...این رو در حالی میزنم که همین الان GRID AS و GRID 2 روی سیستمم نصب هست وهمه جوره اینها رو با هم مقایسه کردم!!
    به نظر شخص خود من توی فیزیک توی GRID AS و از نظر فیزیک تخریب و واکنش توی برخوردها چه اتومبیلها با هم و چه برخورد ماشین با بدنه ریس خیلی نرم تره و طبیعی تره...توی هندلینگ هم به همین صورت توی GRID واقعا هندلینگ طبیعی تر هست...
    از نظر گرافیک قبول دارم این بازی گرافیک چشم نواز تری داره ولی این فریمی که میده حتی نزدیک این گرافیک نیست...البته تا حدی میشه دلیل افت فربم توی محیطهای بارونی رو به خاطر پردازش سنگین ذرات بارون تا حدی درک کرد ولی دیگه دلیل این افت فریم وحشتناک که بین 20 تا 70 توی محیطهای صاف و آفتابی متغییر هست(در حالی که نه CPU و نه GPU هیچ کدومشون توی بازی به 60 درصد توان خودشون هم نمیرسند) واقعا برام غیر قابل قبوله!!
    در کل برای کسانی که به دنبال یه شبیه سازی واقعی هستند بین این بازی و سری GRID من GRID رو رو پیشنهاد میکنم...

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

خوب بعد مدتها بالاخره تونستم این بازی رو روی PC تجربه کنم...
    در یک کلام واقعا ناامیدم کرد!!
    با اینکه نه گرافیک خیلی خارق العاده ای داره و نه فیزیک محشری ولی فریم دهیش به شدت داغونه...این رو در حالی میزنم که همین الان GRID AS و GRID 2 روی سیستمم نصب هست وهمه جوره اینها رو با هم مقایسه کردم!!
    به نظر شخص خود من توی فیزیک توی GRID AS و از نظر فیزیک تخریب و واکنش توی برخوردها چه اتومبیلها با هم و چه برخورد ماشین با بدنه ریس خیلی نرم تره و طبیعی تره...توی هندلینگ هم به همین صورت توی GRID واقعا هندلینگ طبیعی تر هست...
    از نظر گرافیک قبول دارم این بازی گرافیک چشم نواز تری داره ولی این فریمی که میده حتی نزدیک این گرافیک نیست...البته تا حدی میشه دلیل افت فربم توی محیطهای بارونی رو به خاطر پردازش سنگین ذرات بارون تا حدی درک کرد ولی دیگه دلیل این افت فریم وحشتناک که بین 20 تا 70 توی محیطهای صاف و آفتابی متغییر هست(در حالی که نه CPU و نه GPU هیچ کدومشون توی بازی به 60 درصد توان خودشون هم نمیرسند) واقعا برام غیر قابل قبوله!!
    در کل برای کسانی که به دنبال یه شبیه سازی واقعی هستند بین این بازی و سری GRID من GRID رو رو پیشنهاد میکنم...
    من خودم این بازی رو انجام ندادم ولی سری GRID در حد Simulation-Casualـِ 50-50 هست، یعنی نه Casual کامل مثل NFS (البته به جز سری Shift) و نه Simulation کامل مثل Froza یا Grand Tursimo یک چیزی بینابین اینا هست که هم فان باشه و هم مقداری واقعی! به شخصه از تمام سری GRID از همون نسخه ی اول GRID خوشم اومده و نظر خیلی ها هم همینطور بوده! ولی بازی Project CARS کاملا شبیه سازی هست و نباید با GRID مقایسه بشه به نظر من!

3. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من خودم این بازی رو انجام ندادم ولی سری GRID در حد Simulation-Casualـِ 50-50 هست، یعنی نه Casual کامل مثل NFS (البته به جز سری Shift) و نه Simulation کامل مثل Froza یا Grand Tursimo یک چیزی بینابین اینا هست که هم فان باشه و هم مقداری واقعی! به شخصه از تمام سری GRID از همون نسخه ی اول GRID خوشم اومده و نظر خیلی ها هم همینطور بوده! ولی بازی Project CARS کاملا شبیه سازی هست و نباید با GRID مقایسه بشه به نظر من!
    راستش من هیچ کدوم از سری forza یا GT روبازی نکردم پس نظر خیلی خاصی روش نمیتونم بدم...
    ولی چیزی که برای من کاملا روشنه اینه که فیزیک که عنصر اصلی یه بازی SIM هست توی سری GRID خیلی بالاتر از از این بازیه...
    البته شما برای اینکه بتونید عنصر REALITY بودن رو توی سری GRID بفهمید باید به طور کاملا دستی تمام ASSISANT -های بازی رو خاموش(منظورم کنترل کشش و پایداری ماشین نیست) و LEVEL بازی رو یه پله بالاتر از NORMAL قرار بدین اون موقع تازه متوجه میشید یه ریسینگ واقعی به همراه یک AI واقعی دقیقا چیه؟؟...
    بازم میگم باید مثل من هر دوی این بازیها(GRID و PJ)رو روی سیستم داشته باشید و با هر کدوم از اونها یه دست ماشین توی رده TIER5 رو توی یه ریس خاص تجربه کنید تا متوجه منظور من بشید

5. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بنده خودم گرید اتو اسپورت رو خوردم ولی از نظر من در مقابل پراجکت کارز به خصوص اتو اسپورتش اصلا حرفی نداره بزنه... دلیل این مساله برمیگرده به نبودن تغییرات آب و هوایی تو اتواسپورت که پراجکت کارز تو این زمینه گل کاشته و تاثیرات هوا روی ماشین کاملا مشهوده.
    همینطور گرید اصلا شبیه ساز کامل نیست, پراجکت کارز مثلا خیلی نزدیک به GT هست از نظر من. یکی از اصلی ترین ارکان عنوان شبیه ساز نمای داخل کابین و سیستم هندلیگ واقعیشه که گرید از جفتش استفاده نکرده... توی آتواسپورت که اصلا لــــــــــه بود نمای داخل کابین ولی عکسش تو پراجکت کارز میبینیم که از چند ویو مختلف از نمای کابین آورده با بالاترین جزئیات ممکن + صداگذاری عالی.

من تمام تور های اتو اسپورت رفتم + مولتی پلیر گرید رو... ولی نسبت به پراجکت کارز حرفی نداره بزنه اتو اپسورت حتی تو بخش چند نفره هم که سر بزنید میبنید هیچ بازیکنی دیگه تو سرور هاش نداره. در حالی که بازی قدیمی تر این سازنده مثل Dirt 3 که همین الانشم آنلاین میزنم پر بازیکنه! همه اینا نشون میده اتوراپسورت اصلا در حد و اندازه ها گرید های اصلی نبود و حتی به عنوان یک شبیه ساز اصلا حساب نمیشه چون پر نقص و اشکالاته... فقط میخواد مثل یه شبیه ساز باشه.

حالا با گرید 1و2 که واقعا خوش ساخت بودن کار ندارم منظورم بیشتر روی اتو اسپورته که اصلا شبیه ساز کامل نیست و بالانس هم نیست... نمره گرید 7.5 یا 8 باشه نمره پراجکت کارز 9 میشه به نظر من. چون بهتره از هر نظر...
    Last edited by Killzone2; 18-07-2015 at 16:29.

7. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستش من زیاد به آپگرد و اسپورت کردنهاش کاری ندارم و صحبت اصلی من سر reality بودن خود بازی بود...
    مثلا توی PJ وقتی ماشین رو با سرعت میکوبی به دیوار تخریب ماشین آنچنان ربطی به زاویه برخورد ماشین نداره و مثلا وقتی شما ماشین رو با سر با دیوار شاخ به شاخ میکنید به صورت خیلی خشک به دیوار میخوره و معلوم نیست روی چه حسابی مثلا چراغهای عقب ماشین میشکنه در صورتی که توی GRID (این رو قبول دارم خوش ساخت ترین این سری GRID 2 بود)اصلا اینجور نیست و تخریب ماشین بسیار به نوع و زاویه برخورد وابسته_ست به نحوری که وقتی فلش بک میکنی کاملا متوجه طبیعی بودن این موضوع میشی...
    در مورد هندلینگ هم توی GRID مثلا توی سرعت یه ذره از چرخ ماشین بکشه توی خاکی درست عین حالت واقعی به خدا میرسی تا دوباره بیاریش توی مسیر(باید توی دنیای واقعی تجربه_ش کرده باشی تا بفهمی چی میگم)و یا یا مثلا سر پیچها دقیقا قانون پایستگی رو توی حالت واقعی میتونی حس کنی در حالی که توی PJ ماشین کاملا خشک میپیچه و فکر میکنی داری اسباب بازی میرونی!!...یا حتی توی بازی به قانون چسبندگی و ایجاد خلا در هنگام تماس دو ماشین در سرعت بالا دقت شده که وقتی توی سرعت بالا به عقب یه ماشین میچسبی یه لحظه فکر میکنی دو تا ماشین به هم چسبیدن در حالی که نمونه اینها رو اصلا توی PJ ندیدم یا حتی در ریسهای ENDURANCE دقیقا میزان لاستیک سابی عین حالت واقعی رعایت شده و توی مسیر با توجه به زاویه پیچ لاستیک های شما دچار استهلاک میشه و بعد از اون دقیقا میتونی تاثیر هر کدوم از چرخها رو توی شتاب و سر پیچ ها حس کنی!!
    ++
    درکل راستش منم خوره بازیهای REALITY هستم و فکر کنم جزء معدود کسانی هستم این گونه بازیها رو تا آخرین ریس و تورش میرم چون همینطور که میدونید بعد یه مدت این بازیها برای خیلی ها تکراری میشه ومعمولا وسط کار ولش میکنند به خاطر همین این حرفها رو زدم ولی حالا بازم نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و باید بیشتر این بازی رو تجربه کنم شاید منم به نتیجه دوستان رسیدم

9. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه اینا یه طرف! درخت های 2/5 بعدی بازی یه طرف!!!! واقعا این درخت ها رو واسه نسل 8 ساختن؟ الان تو چه سالی هستیم؟ 2005 یا 2015؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

راستش من زیاد به آپگرد و اسپورت کردنهاش کاری ندارم و صحبت اصلی من سر reality بودن خود بازی بود...
    مهدی جان, مساله فقط راجب برخورد و اینا نیست....

ویژگی هایی که من معیار قرار میدمش ایناس :
    نمای داخل کابین : این بخش یکی از مهم ترین قسمت های یک شبیه سازه یعنی اگه نباشه در واقع یک نقصه... مثلا سری درت اصلا نمای داخل خفنی نداشت ولی کسی هم بهش گیر نداد چون هدفش رالی بود و با فاز شبیه سازی کلا فاصله داشت, اما گرید AS داره به اسم شبیه ساز خودشو معرفی میکنه ولی دریغ از یک کم جزئیات. حالا در نقطه مقابلش پراجکت کارز اومده نمای داخل کابین رو به شکل هنرمندانه با چند نوع زاویه دید طراحی کرده که واقعا دست مریزاد داشت کارش. طوری که از خیلی جهات به کیفیت کار بازی هایی مثل GT یا Forza هم نزدیک بود. خیلی ها با فرمون و وسایل شبیه ساز این بازی ها رو انجام میدن و اگر بخواهیم یک تجربه واقعی که اسمشم روشه داشته باشیم گرید AS اصلا و ابدا در این قسمت حرفی نداره.

صداگذاری + هندلینگ : توی گرید AS ما فقط جاده هموار و بعضا یه جاهایی ناهموار داریم, ولی صدای موتور ماشین تو 90% موقعیت ها یکنواخته! وقتی میگیم شبیه سازی یعنی تک تک جزئیات باید واقعی باشه مثل GT و... که اینکارو کردن و توی پراجکت کارز هم میشه دید به وضوح. مثلا یک مقدار شیب جاده توی پراجکت کارز سر پایینی یا بالایی میشه دور موتور کاملا عوض میشه و حس میکنی واقعا داری تو اون جاده رانندگی میکنی. اما گرید اومده یک صداگذاری یکنواخت کرده و حتی نمای داخل کابین گرید هم برید صدا گذاری آنچنان قدرتمندی رو شاهد نیستیم + اینکه پراجکت کارز حدود 3 برابر و حتی بیشتر افکت صدا برای این بخش ها تدارک دیده.
    مورد بعدی هندلینگ گرید هست که باز هم تماما ایراده... سری فورد یه جور هندلیگ داره و کلا هر سری ماشینی که اینجا هست یه جور صدا دارن و فقط طیف دور گرفتن موتورشون رو اومدن بالا پایین کردن و برای من کاملا واضح بود صداها آنچنان فرقی ندارن... اما پراجکت کارز اومده صدا گذاری پویا رو قرار داده که باز هم از نکات مهم هست که هر ماشین صدا گذاری واقعی خودشو داشته باشه.

طراحی و سیستم آب و هوا : گرید سیستم آب و هوا نداره کلا... یه تور داره واسه شب هست و بقیه هم روز دیگه هیچ حالتی نداره و تاثیر محیط رو ماشین هم زیاد نیست. ولی پراجکت کارز با سیستم آب و هواش کلا ماشین رو به چالش میکشه... مثلا هوای بارونی اگه ست کنید نمیشه با سرعتی که سر پیچ تو جاده با هوای افتابی دور میزدید اینجا هم دور بزنید و ماشین کلا کمی لیز میخوره و حتی از مسیر منحرف میشه و اصطکاک ماشین با سطح رو خیلی بهتر از گرید طراحی کرده... و خیلی مثال های دیگه حتی گرید یه جاهایی حس میکردم میخ شده به زمین. البته برای همه این مشکل نیست ولی بعضا ماشین هاش اینطوریه.
    طراحی ماشین ها هم که گفتن نداره. به جرات میگم پراجکت کارز تو این بخش عالی ظاهر شده و یکی از مهم ترین مولفه های شبیه ساز طراحی دقیق ماشین هاشه که گرید باز هم تو این بخش ضعیفه.

سیستم رانندگی پراجکت کارز خیلی شبیه به عناوین گنده این سبکه... اما گرید اصلا. یعنی من خودم نظر شخصیم رو میگم, گرید رو شبیه ساز نمیدونم بخصوص اتواسپورت فقط میخواد شبیه یک رانندگی شبیه ساز باشه. تنظیمات مکانیکی که بازی تو پراجکت کارز میده دقیقا همون چیزیه که تو واقعیت داریم و بسته به نوع آب و هوا میشه درستش کرد, حالا گرید چی؟ کلا 6 گزینه بهت میده قبل مسابقه که اونم 3 تاش کلا حالت فعل و انفعالی داره و بودنش تاثیر نداره. مثلا صداگذاری تو یک شبیه ساز به نظر من خیلی خیلی خیلی مهمه! شما پراجکت کارز اول از نمای بیرون شروع کنید بعد همینطوری برید جلو تا برسید نمای کلاه راننده تا فرق قدرت صدا رو تشخیص بدید. حالا گرید دقیقا مثل پرایده یعنی داخل و خارجش فرقشون کمه
    هوش مصنوعی هم تو گرید AS مثل شمشیر دو لبه هست که بعضا عملکردش آدم رو انگشت به دهان میزاره پراجکت کارزم نمیگم هوش مصنوعی حریفش عالیه ولی بد هم نیست.

سیستم برخورد و تصادف گرید هم خالی از اشکال نیست... کافیه با یه ماشین ماسل بکوبید به دیوار بعد برید با یه ماشین معمولی بزنید همونجا.... سیستم پاشیدن ماشین یه جوره یعنی فقط از نظر ظاهری شاید بهتر باشه همین!

یک بازی شبیه ساز باید شما رو به چالش بکشه که پراجکت کارز بهت ثابت میکنه تو راننده واقعی هستی یا نه, در نقطه مقابل گرید اصلا اصرار نداره که بخواد شما رو به چالش دعوت کنه ولی میخواد بگه بازی به این راحتی ها هم که فکر میکنی نیست! مساله دقیقا همین جا هست.

12. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یک بازی شبیه ساز باید شما رو به چالش بکشه
    سهیل جان شما با این پستت کلا من رو هم به چالش کشیدی
    وقتی با این همه دلیل و منطق میگی PJ بالاتره دیگه حرفی نمی مونه...باشه کلا تسلیم

14. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    بازی من مشکل لگ داره به شکلی که وقتی با ماشین میپیچم پشت ماشین به سمت کنارها میپره!
    چطور حلش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •