تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 53

نام تاپيک: سیستم گیم تا 6/7 تومن

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انصافا خسته شدم. با دیوار صحبت کردن نتیجه بهتری داره.
    جمله جالبيه !! خوشم مياد تو همين تاپيك حرف خودتو نقض كردي

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هم دوباره بحث شروع شد؟؟؟
    بابا ول کنید این بحث ها رو استارتر معلوم نیست کجا رفته شما سر چه موضوعی بحث می کنید؟؟
    آخه چند فریم محدود بالا و پایین دیگه این همه بحث نداره !!
    شما اگه بالای 40 فریم رو تشخیص دادی با چشم جایزه داری !!
    همون 780 به نظرم گزینه ی مناسبی هست .....
    بابا ۴۰ فریم خیلیه ۲۴ فریم بهترین فریم هست بالاتر رو چشم تشخیص نمیده برای همین فیلم ها و .... رو که چک بکنی و همین طور دوربین ها خیلی بهخواهن کیفیت بالا بزنن و سنگ تموم بزارن ۴۰ فریم البته نه دوربینای فوق حرفه ای که با هاش صحنه اهسته ها و ... رو میگیرن اونا روی ۵۰۰-۱۵۰۰ فریم هست یه فیلم به من معرفی بکنید که بالای ۲۵ فریم باشه من که ندیدم تا حالا

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

داره خودمونی میشه SAWAL96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

عزیز من برای یک گیمر مهمترین چیز مسلما گرافیک نیست. مهمترین چیز تجربه ی بهتر گیم هست. موس و کیبورد و هدفون مخصوص بازی و بعد از اون display مهمترین چیزها هستند بعدش میره سراغ performance . این رو به عنوان گیمر خدمت شما عرض میکنم.
    موقع بازی کردن هیچوقت چند فریم اضافه حتی دیده هم نمیشه، ولی دسترسی سریع و موثر به ability ها یک عامل تعیین کننده اس. اونی که گرافیک براش مهمترین کسیه که کار گرافیکی میکنه مثل پردازش های 3بعدی (که جالبه بعضی دوستان هم تو این شرایط vga های عادی مناسب گیم رو پیشنهاد میکنن)

استارتر هم بد نبود display مورد استفاده اشون رو میگفتن.
    من کاملا با ایشون موافقم. شما که گیمر هستی نیازی به بحث بیجا سر کارت های گرافیک گرون قیکت نداری . تمام این کارت های High End جنبه " نشون دادن شرکت برتر (Amd یا Nvidia) رو دارن " و واقعا در عمل هیچ نیازی به این همه خرج نیست . چشم انسان حداکثر ۲۵ فریم در ثانیه رو میتونه تشخیص بده . حالا شما میتونی ۶۰۰ تومن خرج کنی و یه گرافیک بگیری که کل بازی های جهان رو با بالای ۳۵ فریم اجرا کنه . میتونی هم ۳ تومن خرج کنی و این عدد رو تا ۱۴۰ هم ببری . هیچ تفاوتی احساس نخواهد شد ! هیچ! تنها تفاوت ها در هنگام کار های گرافیکی مشخص میشه و شما که هدفتون گیم هست . خیلی خوبه که پول اضافه رو پای هدست ٬ موس ٬ موس پد ٬ کیبورد و در صورت نیاز یه میز کامپیوتر مناسب بذارین . بهر حال با توجه به نیاز شما به نظر من این config برای کیس خیلی به صرفس و بر خلاف نظر عده ای من به شما اطمینان میدم تا سه سال(حداقل) تو بازی ها کم نیاره.
    MB : Asus Z87-A
    CPU: i7 4770
    Gpu : Radeon R7 265
    Ram : 2*4 1600
    Power : 600 W
    Case : Green X1
    این جدید ترین گرافیک این شرکته و تا یک هفته دیگه وارد بازار ایران میشه (ایشالا!) . ولی اگه اصرار داری گرافیک Top notch بگیری اینو پیشنهاد میکنم که بازم بصرفس R9 290 .
    نیاز به اورکلاک کردن این CPUنخواهی داشت ولی اگه احتمالشو میدی که بخوای زمانی ازش بیشتر از گیم کار بکشی بهتره یه فن هم واسش جور کنی

قیمت این سیستم در بالا ترین قیمت به ۲۷۰۰ میرسه . که البته گه اصرار به خرج دارین میتونین اون گرافیک دوم که گفتم رو تهیه کنید . و البته بقیه پول رو خرج یه مانیتور در حد ۸۰۰ تومن بکنید که از بازی لذت ببرین .

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

بابا ۴۰ فریم خیلیه ۲۴ فریم بهترین فریم هست بالاتر رو چشم تشخیص نمیده برای همین فیلم ها و .... رو که چک بکنی و همین طور دوربین ها خیلی بهخواهن کیفیت بالا بزنن و سنگ تموم بزارن ۴۰ فریم البته نه دوربینای فوق حرفه ای که با هاش صحنه اهسته ها و ... رو میگیرن اونا روی ۵۰۰-۱۵۰۰ فریم هست یه فیلم به من معرفی بکنید که بالای ۲۵ فریم باشه من که ندیدم تا حالا

اون 40 فریم رو گفتم که دیگه کسی حرف نزنه که این قوی تره یا اون قوی تره !!
    اون گرافیکا حالا فرقی نداره 690 باشه 780 باشه ... فریم گیری شون تو بازی ها بالاست حالا چه فرقی داره 30 فریم یا بالای 100 فریم تو بازی bioshock ....

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم كمتر از ٣٠ فريم لگ ديده ميشه !!! و تو بازيي بهترين فريم ٣٥ به بالا هست !!!
    در ضمن اكثر دوربين ها حداقل ٣٠ فريم فيلم ميگيرن !!!
    Last edited by vahid-suarez; 25-02-2014 at 23:22.

6. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینکه اگه در هر ثانیه 24 یا بیشتر فریم گرفته بشه، چشم انسان تصاویر رو کاملا متحرک میبینه و فریم ها رو هم از هم تشخیص نمیده، درسته!ولی:

جریان فیلم ها با بازی فرق داره.
    در فیلم ، فریم ها بصورت کنترل شده هستند و در هر ثانیه بدون نوسان 24 یا 25 یا ... نمایش داده میشه!
    ولی در بازی ها این کنترل وجود نداره و ممکنه در یک صحنه شلوغ فریم تا 15 تا پایین بیاد و در 1 دقیقه بعدش در یک صحنه ساده 50 فریم بگیره.

به همین دلیل باید حداقل فریمی که گرفته میشه ، حتما بالاتر از این 24 فریم باشه.

8. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

عزیز دوستان یه سری گفتنی ها رو گفتن، فقط 1-2 تا نکته عرض کنم خدمتت.

اینکه موس و کیبورد رو آخه دیگه اینجا میپرسی چرا؟ شما که گیمر حرفه ای هستی، موس رو الآن پرسیدی بقیه از کجا بدونن که شما تو چه زمینه ای بازی میکنی که بتونن موس مناسب پیشنهاد بدن؟ الآن شما MMO باز باشی بهت موس moba پیشنهاد بدن بری بخری نتونی استفاده کنی ازش خوبه؟! خب برادر من موس انتخاب کردن یه چیز شخصی و سلیقه ایه. حتی نوع موس دست گرفنت و اینکه با کجای دستت (کف، پنجه، عقب) موس رو میگیری خودش فاکتور تعیین کننده ایه. موس انتخاب کردن با خودت باشه، کیبورد هم بسته به کاراییت همینطور.
    حالا باز اگه خواستی اطلاعات در مورد موس کیبورد که میخوای بده (اینکه چه سبکایی بازی میکنی و موس رو چطوری میگیری دستت و ...) اساتید حرفه ای اینجا برات مدل مناسب پیشنهاد میدن.

یکی دیگه هم اینکه فقط پست هایی رو مشاوره در نظر بگیر که فاکتورهای مشاوره دارن. یعنی به نسبت پولت و کاربردت بهت قطعه معرفی میکنن و مهمتر از اون قیمت حدودی قطعه ها رو جدا جدا بهت میگن. یه زمانی اینجا حال و هوای فاروم رو داشت واقعن، ملت فقط تبادل نظر میکردن، ولی یه مدتیه مشاهده شده داره به سمت کاسبی و اینا پیش میره. میان اینجا یه چیزایی که به دردت نمیخوره و از سقف چیزی که تعیین کردی بالاتره میزارن جلوت با یه قیمت کل. هیچ فرقی هم نمیکنه بگی تا 2تومن میخوام میگن نمیتونی تا 4تومن هزینه کنی؟ بگی تا 6تومن میخوام میگن نمیتونی تا 9 تومن هزینه کنی؟! قیمت هم که مسلما قیمت خودشون خلاصه اینکه گوشی دستت باشه همیشه آدم از احساسش نسبت به لحن ها و برخوردها میفهمه کی چیکاره اس. شاد باشی

راستی اینم یادم رفت بگم. اگه با اینکه بره پاچه ات موردی نداری که هیچی. ولی اگه میخوای درصد تو پاچه رفتنت رو نزدیک به صفر کنی، هرگز همه ی قطعه ها رو از یک جا نگیر. جدا جدا قیمت کن و بخر. سرهم کردنش یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاس، نه طول میکشه و نه دردسر داره. خیالتون هم راحته
    واقعا کمبود آدمهایی مثل شما کاملا حس میشود تو این دوره
    عزیز من برای یک گیمر مهمترین چیز مسلما گرافیک نیست. مهمترین چیز تجربه ی بهتر گیم هست. موس و کیبورد و هدفون مخصوص بازی و بعد از اون display مهمترین چیزها هستند بعدش میره سراغ performance . این رو به عنوان گیمر خدمت شما عرض میکنم.
    موقع بازی کردن هیچوقت چند فریم اضافه حتی دیده هم نمیشه، ولی دسترسی سریع و موثر به ability ها یک عامل تعیین کننده اس. اونی که گرافیک براش مهمترین کسیه که کار گرافیکی میکنه مثل پردازش های 3بعدی (که جالبه بعضی دوستان هم تو این شرایط vga های عادی مناسب گیم رو پیشنهاد میکنن)

استارتر هم بد نبود display مورد استفاده اشون رو میگفتن.
    با اجازه شما
    بهترین صفحه نمایش از نظر من که بیشتر بازیهای ماشین سواری و شوتر اول شخص و سوم شخص و...بازی میکنم تلویزیون هست
    تلویزیونها از همون زمان crt هم من یادمه کیفیتشون بسیار بالاتر از مانیتور بود و وقتی یک بازی ۲ بعدی روی تلویزیون انجام میشد کیفیت بالاتری داشت تا مانیتور
    الآن هم از نظر علمی نگاه کنیم پنل تلویزیون lcd-led از نوع۸ بیت است ولی مانیتور عادیled-ips از نوع۶ بیت تازه پلاسماهای پاناسونیک پنل۱۰ بیت هستدر کل من که تلویزیون ۳۲ اینچ full hd را به مانتیور ۲۷ اینچ با پنل ۶ بیت ترجیح میدهم
    بهترین مانیتور برای گیمری مثل من تلویزیون هست و هر کی کامبوترش را تا حالا به تلویزیون وصل نکرده نصف عمرش بر فنا است

سيستم پيشنهادي دوم :
    MB : Asus Maximus VI Hero 780/000
    CPU : Intel Core i7 4770 880/000
    VGA : Asus Rog Mars 760 4GB 2/500/000
    RAM : Gskill RipjawsX 16GB 8GBx2 2400Mhz DDR3 720/000
    Case : Green Falcon 260/000
    Hard : Segate 1TB 180/000
    SSD : Corsair Force GS 128GB 360/000
    mouse: Razer DeathAdder 4G 6400dpi Gaming 260/000
    keyboard: Logitech K200 60/000
    Power : Green 700A-HP 300/000
    All : 6/300/000
    عزیز ASUS GTX 780 ti DC II با ASUS GTX 780 ti DC II OC متقاوت هست!
    این نتیجه تستی که قرار دادید مربوط به مدل غیر اورکلاک شده هست.

*درضمن منبع من برای اینکه هر کارت چقدر مصرف میکنه، سایت انویدیا هست که برای 690 نوشته 300 وات و برای 780ti نوشته 250 ...
    خجالت نکش رم را گذاشته روی ۱۶ گیگابایت ...
    اگر کسی بوید که بگوید ۱۶ گیگابایت رم فرقی با ۸ گیگابایت دارد کاملا بی سواد است
    البته میتونستی رم را ۳۲ گیگابایت بگذاری و من هم از کارت دفاع کنم در صورتی که برای شخص SSD نمینداختی و بهش نرم افزار میدادی تا بازی و نرم افزارها را به جای درایو ذخیره سازی از روی رم بخواند این کاری بود که به خاطرش نرفتم SSD بندازم از نظر من رم ۳۲ گیگابایت و ۶۴ گیگابایت هم خراب نمیشه و هم عمرش بیشتره و هم اگر نرم افارها حجمشون زیاد شد که داخل رم جا نشد باز طرف رم سیستمش بالا است تقریبا قبل از اومدن SSD اینکارها انجام میشد ولی من هنوز پایبند سنتهای خوب هستم

یعنی حتی فیلمهای هالیوودی ۴۸ فریم هم نشنیدید
    عزیز جان تلویزیون پلاسمای پاناسونیک قابلیت تبدیل فیلم ۲۴ فریم به ۹۶ فریم داره و...
    من کاملا با ایشون موافقم. شما که گیمر هستی نیازی به بحث بیجا سر کارت های گرافیک گرون قیکت نداری . تمام این کارت های High End جنبه " نشون دادن شرکت برتر (Amd یا Nvidia) رو دارن " و واقعا در عمل هیچ نیازی به این همه خرج نیست . چشم انسان حداکثر ۲۵ فریم در ثانیه رو میتونه تشخیص بده . حالا شما میتونی ۶۰۰ تومن خرج کنی و یه گرافیک بگیری که کل بازی های جهان رو با بالای ۳۵ فریم اجرا کنه . میتونی هم ۳ تومن خرج کنی و این عدد رو تا ۱۴۰ هم ببری . هیچ تفاوتی احساس نخواهد شد ! هیچ! تنها تفاوت ها در هنگام کار های گرافیکی مشخص میشه و شما که هدفتون گیم هست . خیلی خوبه که پول اضافه رو پای هدست ٬ موس ٬ موس پد ٬ کیبورد و در صورت نیاز یه میز کامپیوتر مناسب بذارین . بهر حال با توجه به نیاز شما به نظر من این config برای کیس خیلی به صرفس و بر خلاف نظر عده ای من به شما اطمینان میدم تا سه سال(حداقل) تو بازی ها کم نیاره.
    MB : Asus Z87-A
    CPU: i7 4770
    Gpu : Radeon R7 265
    Ram : 2*4 1600
    Power : 600 W
    Case : Green X1
    این جدید ترین گرافیک این شرکته و تا یک هفته دیگه وارد بازار ایران میشه (ایشالا!) . ولی اگه اصرار داری گرافیک Top notch بگیری اینو پیشنهاد میکنم که بازم بصرفس R9 290 .
    نیاز به اورکلاک کردن این CPUنخواهی داشت ولی اگه احتمالشو میدی که بخوای زمانی ازش بیشتر از گیم کار بکشی بهتره یه فن هم واسش جور کنی

قیمت این سیستم در بالا ترین قیمت به ۲۷۰۰ میرسه . که البته گه اصرار به خرج دارین میتونین اون گرافیک دوم که گفتم رو تهیه کنید . و البته بقیه پول رو خرج یه مانیتور در حد ۸۰۰ تومن بکنید که از بازی لذت ببرین .
    اون 40 فریم رو گفتم که دیگه کسی حرف نزنه که این قوی تره یا اون قوی تره !!
    اون گرافیکا حالا فرقی نداره 690 باشه 780 باشه ... فریم گیری شون تو بازی ها بالاست حالا چه فرقی داره 30 فریم یا بالای 100 فریم تو بازی bioshock ....
    ۶۰ فریم حداقل فریمی هست که میتونم تحمل کنم
    همیشه تنظیمات را طوری میگگذارم که بالای ۶۰ فریم داشته باشم و حتی با گرافیکی معادل گرافیک PS4 یعنی R 265X هم همین کار را میشود کرد
    دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم كمتر از ٣٠ فريم لگ ديده ميشه !!! و تو بازيي بهترين فريم ٣٥ به بالا هست !!!
    در ضمن اكثر دوربين ها حداقل ٣٠ فريم فيلم ميگيرن !!!
    من که کمتر از ۶۰ فریم میرود روی اعصابم
    اینکه اگه در هر ثانیه 24 یا بیشتر فریم گرفته بشه، چشم انسان تصاویر رو کاملا متحرک میبینه و فریم ها رو هم از هم تشخیص نمیده، درسته!ولی:

جریان فیلم ها با بازی فرق داره.
    در فیلم ، فریم ها بصورت کنترل شده هستند و در هر ثانیه بدون نوسان 24 یا 25 یا ... نمایش داده میشه!
    ولی در بازی ها این کنترل وجود نداره و ممکنه در یک صحنه شلوغ فریم تا 15 تا پایین بیاد و در 1 دقیقه بعدش در یک صحنه ساده 50 فریم بگیره.

به همین دلیل باید حداقل فریمی که گرفته میشه ، حتما بالاتر از این 24 فریم باشه.
    فیلمهای ۴۸ فریم هالیوودی داره مد میشه و ...
    ۱۲۰ فریم هم توسط چشم عادی قابل تشخیص هست اگر تلویزیونی باشد تا بتواند ۱۲۰ فریم و ۲۴۰ فریم نمایش دهد
    محتوای ۶۰ فریم روی تلویزیونی که ۱۲۰ فریم نشان دهد با سرعت ۲ برابر نشان داده میشود
    محتوای ۱۲۰ فریم اگر روی تلویزیون ۳۰ فریم نشان داده شود سرعت ۴برابر آهسته میشود(دوربین iPhone 5s)
    چشم انسات حداقل به ۲۴ فریم احتیاج دارد تا تصویر را متحرک ببیند و نه حداکثریعنی حداقل ۲۴ فریم و حداکثر هنوز معلوم نشده
    من معمولا از ۶۰ تا۹۰ فریم بازی میکنم کمتر روی اعصابمه
    نکته
    با تنظیم گرافیک کامپیوتر و گرافیک داخل بازی میتوانید از ۱۰۰ فریم به۱۰ فریم برسید
    گرافیک داخل کنسولها برای همین با این قدرت ضعیف میتوانند تمام بازیها را اجرا کنند چون روی کمترین تنظیمات ممکن هستند
    گرافیک ps4 با ۱۱۵۶ هسته در فرکانس ۸۵۳ مگاهرتز با رابط حافظه ۲۵۶ بیت دقیقا معادل گرافیک R7 265X با ۱۰۲۴ هسته در فرکانس بالای ۹۰۰ مگاهرتز هست
    گرافیک XBOX ONE با ۷۶۸ هسته با رابط حافظه رم مانند خودش معادل یک گرافیک R7 250X قدرت دارد
    البته ۲ عدد پردازنده۴ هسته با فرکانس ۱۶۰۰ مگاهرتز هم دارد که من معادل یکی کمتر از بهترین ۸ هسته AMD میگیرم یعنی ۸ هسته با فرکانس بالای ۴ گیگاهرتز
    چون ۸ هسته ضعیفتر از ۲ پردازنده جدا به صورت ۲تا ۴ هسته هست
    ۲تا بردازنده با ۴هسته ۱۶۰۰ مگاهرتزی+R7 265X= کنسول نسل چهارم سونی یا PS4=قویرین کنسول بازی
    Last edited by millad1388; 26-02-2014 at 11:45.

10. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب دیگه واجب شد یه خورده فیلم بگیریم از بازی کردنم خوب حالا دوستان لطف کنید بگید کدوم 30 هست کدوم 24
    فیلم ها با 30 فریم رکورد شده و بازی هم انگار رو ی 30 قفل شده چون من تمام مدت 30 فریم داشتم و بعد هم که تظیمات رو پایین اوردم بازم 30 بود فول اچ دی رکورد کردم و تبدیل کردم به 30 و 24 اچ دی فیلم اصلی حدود 2 گیگ حجم داره این جا هرکدو از فیلم ها 51 مگ هستند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه گفتی کدومشون 24 هست کدومشون 30 البته بدون تقلب با نرم افزار هایی که تعداد فریم رو اندازه میگیرن نگید
    Last edited by 1376MAXIMUM; 26-02-2014 at 20:59.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چند نکته:

* تفاوت بین 30 و 60 فریم محسوس هست، تفاوت بین 60 و 120 فریم هم محسوس است (در صورتی که مانیتور سریع 120 هرتز داشته باشیم).

* در قدرت یکسان یا با اندکی تفاوت، همیشه کارت های Single GPU اولویت دارن به کارت های Dual GPU و برای همین GTX 780 Ti مناسب تر از GTX 690 هست.

* دوست ما گیمر حرفه ای است، تنها وسیله ای که اینجا اصلا توصیه نشد کیبرد مکانیکی بود که یکی از اساس کلی گیمینگ حرفه ای است. مدل های دقیقی رو در بازار ایران نمی شناسم ولی می دونم در بازار ایران وجود دارند و برای گیمینگ دکمه های Cherry MX Red یا Cherry MX Black توصیه میشه. با یه سرچ کوچیک فکر می کنم GIGABYTE Aivia Osmium یا Logitech G710 Plus پیدا شد در بعضی فروشگاه های آنلاین.

13. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فریم خوب برای بازی 60 هست برای همین بیشتر بازی ها رو برای کنسولها هم روی 60 فریم قفل میکنند
    زیر 60 فریم کملا محسوس فهمیده میشه زیر 40 لگ دار و زیر 30 اصلا قابل بازی نیست
    تا 120 فریم راحت فهمیده میشه اگه گیمر حرفه ای باشین متوجه میشین مثلا کانتر گو 70 فریم با 120 فریم کاملا مشخصه تفاوتش و فریم مناسب برای این بازی همون 120 فریمه

15. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •