تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 86

نام تاپيک: نتیجه سفر من به بانه در تاریخ 30/11/92

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام دوباره
    حال ميخوام حضوري برم بانه و يه تلويزيون 47 بخرم و بنا به تجربيات شما آلان تمايلم به خريد فيلپس 6008 بيشتر شده است. حال واسه تست تصوير و سلامتي تلويزيون چه فايل و تصاويري بايد با خودم ببرم و از كجا بفهمم تلويزيون اكبند هستش يا خداي ناكرده برگشتي. چون من شنيدم بعضي اوقات تلويزيون برگشتي هم به مشتري ميندازند و چون گارانتي ندارند دستگاه ميمونه دستت (البته نه همشون). توي اين فروم توي قسمت ديگه يكي ميگفت همين تلويزيون از بانه خريد كرده و بعد از چند روز تلويزيون دچار مشكل شده و فروشنده زير بار نميره كه خراب بوده (خرابيش هم فكر مي كنم طرف مي گفت بعد از چند ساعت كاركرد تلويزيون يكدفعه خاموش مي‌شد) ديگه اينكه تلويزيون دوستتون در اين چند روز كه دچار مشكل نشده. راستي يه سوال ديگه، اين تلويزيون را هم گارانتي ميكنند يا نه؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

والا دوست عزیز توی یه پست نظرم رو راجب به سامسونگ گفتم همه به جای اینکه عمق فاجعه رو درک کنن شروع کردن به ستایش سری هشت سامی.توی شهر خودمون به نمایندگی های سامی مراجعه کردم وخوشبختانه همه تلویزیون ها یه دموی یکسان از طبیعت رو پخش میکردن.مدل 8880 رو وسط گذاشته بودن و 6850 طرف چپش و 6450 طرف راستشو5950 هم پشتش .رنگ ها در 8880 بهتر از اون مدل ها بود که خوب چون های اند هستش میگم باشه.ولی توی جزییات واقعا سامسونگ بی انصاف بود.فقط توی سری 8 میشد برگ ها رو دید ومابقی یه حالت محو شدگی داشت.یعنی 6850 و6450 به غیر از ظاهر هیچ فرقی در کیفیت تصویر نداشتن.حتی از نظر جزییات سری6و5 یکی بود که خود مغازه دارم تایید کرد و گفت خیلی عجیبه.در حالی که ما فیلیپس سری 5 و 6 و 8 رو کنار همدیگه دیدیم که انگار هر کدوم یه پله بالاتر هستش.یعنی سری 5 فیلیپس دقیقا مثل سری6 سامی برگ ها مشخص نبود اما سری 6 کاملا مشخص بود و در سری 8 عمق مشکی و جزییات بیشتر میشد.باور کنید هرکی سامی بخره سرش کلاه رفته.این نتیجه مشاهدی عینی من بوده و از روی تعصب نمی گم.باور کنید جزییات در الجی خیلی بیشتر از سامسونگ بوده تا جای که من دیدم.
    فیلیپس مدل بهتر از 6008 هم داره؟مثلا 8007!
    دس خوش کاکه
    Last edited by Immunology; 26-02-2014 at 10:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بهترین 47 اینچ که با 2 میلیون مشه خرید چیه

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

با سلام دوباره
    حال ميخوام حضوري برم بانه و يه تلويزيون 47 بخرم و بنا به تجربيات شما آلان تمايلم به خريد فيلپس 6008 بيشتر شده است. حال واسه تست تصوير و سلامتي تلويزيون چه فايل و تصاويري بايد با خودم ببرم و از كجا بفهمم تلويزيون اكبند هستش يا خداي ناكرده برگشتي. چون من شنيدم بعضي اوقات تلويزيون برگشتي هم به مشتري ميندازند و چون گارانتي ندارند دستگاه ميمونه دستت (البته نه همشون). توي اين فروم توي قسمت ديگه يكي ميگفت همين تلويزيون از بانه خريد كرده و بعد از چند روز تلويزيون دچار مشكل شده و فروشنده زير بار نميره كه خراب بوده (خرابيش هم فكر مي كنم طرف مي گفت بعد از چند ساعت كاركرد تلويزيون يكدفعه خاموش مي‌شد) ديگه اينكه تلويزيون دوستتون در اين چند روز كه دچار مشكل نشده. راستي يه سوال ديگه، اين تلويزيون را هم گارانتي ميكنند يا نه؟
    سلام. با نرم افزار Paint ویندوز چند تا رنگ خالص بساز. شامل رنگ سیاه-سفید-قرمز-ابی-سبز.یه فایل سه بعدی کم حجم دانلود کن برای تست سه بعدی.تلویزیون های فیلیپس کارتنش داخل یه پلاستیک سفید محکم بسته بندی شده. توجه کن که اول پلاستیک رو میبرن و بعدش چسپ کارتن رو.مدل های 2013 برگشتی ندارن ولی مدل های 2011 و 2012 بله. مثلا همین فلیپس سری که حرف اخرش با 6 و 7 هستش اینطوریه مثل 6007 ویا 8007.اما مدل های جدید 6008 و8008 هستش.به سلامت کارتن قبل از باز کردن توجه کن که اسیب ندیده باشه بعد ازشون بخواه کارتن رو باز کنن. بعدش بدنه تلویزیون رو نگاه کن که شکستگی نداشته باشه و خط وخش. شکستگی ها اکثرا 4 گوشه تلویزیون هستش و خیلی کوچیکن و اگه توجه نکنی اونهام ..اره دیگه. تا حالا که نه مشکلی براش پیش نیومده و مثل گل کار میکنه.گارانتی میکنن حتی شرکت های مثل تکنو سرویس و بیمه نوین هستن .توی نت این دوتا اسم رو چک کن و نشونیشون رو در بانه پیدا کن برای یه تلویزیون 47 اینچ یه 30 تا 50 تومن میگیرن و بیمه ش میکنن .البته احتمالا پنل رو بیمه نمی کنن.اگه پولش رو داری 8008 رو بگیر که واقعا عالیه بخصوص عمق مشکیش که منو جذب خودش کرد.

5. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

فیلیپس مدل بهتر از 6008 هم داره؟مثلا 8007!
    دس خوش کاکه
    سری 8007 مربوط به سال 2012 میشه واگه بخری سرت کلاه رفته چون اکثرا مدل های برگشتی وتعمیری کارخانه هستن ودلال ها اون ها رو میفروشن. از مدل 6008 بهتر مدل 8008 رو داره که واقعا عالیه. میتونم بگم عمق رنگ مشکیش به پلاسما ها خیلی نزدیک شده وفکر نکنم ال ای دی پیدا کنی که اینقدر رنگ سیاه رو خوب نشون بده.البته بجز سری فورکی سونی.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

بهترین 47 اینچ که با 2 میلیون مشه خرید چیه
    به نظر من e6 پاناسونیک عالیه. مدل های مثل 670 سونی و66 الجی هم هست.ولی من میگم پاناسونیکه واقعا عالی بود حتی رنگ سفیدش خالص به نظر میرسیدو جزییات رو هم بهتر از 7400 الجی که کنارش بودنشون میداد.تنها ایرادش اینکه مثل 670 سونی سه بعدی نیست.اگه سه بعدی بود که خودم یه 55 اینچش رو میخریدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

راستي تلویزیون هاي فيلپس ساخت كدام كشور مي‌باشند و مدل تقلبي نيز دارند يا نه؟ و ديگه اينكه مدل 8008 47 اينجش چند بود؟ به نظر شما 47 اينچ 6008 بهتره يا 42 اينچ 8008؟
    و در آخر اينكه پيشنهاد شما تا 4 ميليون تومان چي هستش؟
    Last edited by mohammadj54; 26-02-2014 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

راستي تلویزیون هاي فيلپس ساخت كدام كشور مي‌باشند و مدل تقلبي نيز دارند يا نه؟ و ديگه اينكه مدل 8008 47 اينجش چند بود؟ به نظر شما 47 اينچ 6008 بهتره يا 42 اينچ 8008؟
    و در آخر اينكه پيشنهاد شما تا 4 ميليون تومان چي هستش؟
    تا 4 میلیون 47 اینچ 6008 رو بگیر.سری8008 فقط 46 اینچ و 55 اینچ داره و سایز 42 و47 نداره.46 اینچش به قیمت 5200 بود.
    سری اروپای فیلیپس ساخت مجارستان هستش که با پسوند s مشخص میشه مثل 47pfl6008s.اونهای دیگم که برای خاورمیانه و غیره هستش احتمالا ساخت مالزی هستش.تقلبی نداره. احتمالا ساخت چین هم داره.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فیلیپس سری 7 برای 2013 نزده بود. یعنی توی کاتالوگش خبری از سری 7 نبود و فروشنده م گفت مدل های سال قبلش هست.
    حالا که نظرت اومده روی اینچ بالاتر بازم فرقی نمیکنه همون سونی رو بگیر میدونی چرا چون تاخییر ورودی (یا همون اینپوت لگ)804 خیلی کمه و توی بازی اعصابت خورد نمی شه. مثلا شما دکمه شلیک رو زدی اما چون تاخیر ورودی تلویزیون بالاست توی تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی احساس میکنی تلویزیون از کنسول یکی دو ثانیه عقبه واین توی بازی های اکشن خیلی مهمه.ولی خوب میتونی 47 اینچ الجی 7400 هم بگیری با3400 .بعدش فیلیپس 6008 42 اینچش رو حدودای 3100.اگه 3800 بکنی می تونی 47 اینچ 6008 یا 47 اینچ الجی 9600 رو بگیری.شارپ مدل جدید 751 e داشت که دیزاینش خیلی قشنگ بود ولی کیفیت تصویرش افتضاح بود.
    دوست عزیز من با سونی wega بازی میکردم توی ps3 خوب بود :d فکر نکنم زیاد ایین باشه
    بین سونی 804 یا الجی 8600 کدوم بهتره ؟ ال جی بگیریم خوبه ؟
    فلیپس قبول بهتر اما اینم در نظر بگیریم یه وقت چیزی بشه اینا چیزیش توی ایران هستش؟؟
    من همون 42 میگیرم کتفیه به نظرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    اگه امكان داشته باشه آدرس مغازه اي كه تو بانه خريد كردين را بدين (حداقل شماره تلفن) . همچنين اگه امكان داشته باشه شماره تلفن خودتون را توي پيغام خصوصي برام ارسال كنيد (تا در صورت نياز بتونم تماس بگيرم) آخه ميخوام جمعه برم بانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •