من حقیقتش سخت افزار واسم خیلی مهمه !
G2 چند جا شنیدم زیاد لگ داره ؟ راسته ؟ آخه سخت افزارش که خیلی خوبه .
من حقیقتش سخت افزار واسم خیلی مهمه !
G2 چند جا شنیدم زیاد لگ داره ؟ راسته ؟ آخه سخت افزارش که خیلی خوبه .
ببین نکسوس من بدون ایراد نیست...
ودلومش کمی لقی داره و فیلمبرداریش هم نویز داره که قراره بعدا ببرم گارانتی...فعلا نمیتونم البته لقی ولومش مهم نیست! دست 6 نفر دادم اصلا متوجه هم نشدن
کلا نکسوس اینقدر روونه....تا حالا آندروید به این روونی ندیده بودم همینش خوبه![]()
من تو اون پیامهایی که بینمون رد و بدل شد بهتون گفتم شما اگه گرفتی بد بود به قیمت خرید میخرم ازت این دلیل داشت که با اطمینان این حرف رو زدم من کلا گوشی بازم و هفته ای گوشی عوض میکنم یه بار دیگه هم گفتم برند مورد علاقم سونی هست ولی از گوشیهاش زیاد خوشم نمیاد برعکس از سامسونگ خوشم نمیاد ولی گوشیهاش یه چیز دیگه اس
G2 تنها گوشی اندروئیدی هست گه به میلم خودم تا الان دوبار گرفتم و دوباره هم خواهم گرفت الان نوت3 دارم شاید همین امروز عوضش کردم با G2 و جدا از خودم تو این رنج قیمت هر کدوم از دوستان و اطرافیانم خواستن بخرن مجبورشون کردم که G2 بگیرن این وسط به من چیزی نمیرسه ولی حیفه آدم بخواد پول بده و بعدا برا خودش دردسر درست کنه و تو هیچکدوم نه لگ هست و نه هنگ و هیچی مثل بنز کار میکنه
در جواب اون عزیزی که شما ازش شنیدی یا خوندی که این گوشی لگ داره مطمئنم یا سرش از گوشی درنمیاد یا گوشیش مشکل داشته من هفته پیش نوت3 فروختم به یکی اومده میگه گوشی هنگ میکنه و شارژ میکشه و ریست میشه ازش گرفتم الان دوباره دست خودمه هیچ مشکلی نداره عالی عالی داره کار میکنه بعضی ها هر چی ات و آشغاله رو گوشی میریزن یه برنامه ناسازگاره دیگه همه چی رو میندازن گردن گوشی
شما اگه از G2 خوشت نمیاد و عذابه برات کلا حذفش کن چه فایده وقتی اینهمه پول بدی نتونی ازش لذت ببری
ولی این منظق که آدم بدونه سری نکسوس پر مشکلاته و از هر 10 تا شاید یکی شانسش بگیره و موردی نباشه ولی بازم به اصرار به خریدش کنه رو نمی فهمم
در این بین شما دوتا گزینه دیگه هم داری یکی Z1 که فقط یه مشکل اساسی داره به نام زاویه دید که اونم برا بعضی ها نعمته و راضی هستن و یکی هم دوربینش چون زیاد تبلیغ شد و انتظار ها رو بالا برد اونطور خوب عمل نکرد که این رو راحت با آپدیت میشه بهتر کرد گزینه دوم یکی از بی نقص ترینهای بازار نوت3 هست که اونم لازمه اش دو چیزه اول اینکه با سایزش مشکل نداشته باشید و دوم باید افزایش بودجه بدید
و در اخر دوباره میگم هر چی بیشتر صبر کنید بیشتر دودل میشید بلاخره هر یوزری نظری داره آدم رو گیچ میکنه
فعلا نقشه اینه که میرم پیش این آشنام ، اگه نکسوس 5 بدون مشکل داشت خیر و برکت ، اگه نداشت دیگه G2 . آره به دل نمی شینه اونقدر برام ولی خوب به هر حال در کنار نکسوس 5 که به دلم نشسته ، تنها گوشی هست که با این بودجه میتونم بگیرم و مطمئنم باشم که ازش در کل راضی خواهم بود .
چی شد؟![]()
در همین هفته های آتی میرم احتمال زیاد G2 میگیرم . درسته هنوزم که هنوزه نکسوس 5 رو خودم شخصا دوست دارم ولی خوب در دراز مدت که آدم عادت کنه فکر کنم G2 بهتر جواب بده + نکسوس ها اکثرا مشکل ساخت دارن و احتمال این که کامل سالم داشته باشه خیلی کمه .
البته عده ای هستن بهم S4 پیشنهاد میدن با توجه به این که با معرفی S5 خیلی ارزون تر شده . هنوز بین S4 و G2 تصمیم قطعی نگرفتم .
امروز رفتم G2 گرفتم .
مبارک باشه
.........................
با توجه به قیمت و مشخصات فنی و ارزش در مقابل پول پرداختی و کم دردسر بودن کدوم رو پیشنهاد میدید :
(زیاد اهل ور رفتن با گوشی و سیستم عامل و . . . نیستم)
-گلکسی S4 (حدود 1.400)
-لومیا 925 (حدود 1.100)
- ال جی G2 (البته در خرید برند ال جی خیلی دودلم)
من G2 رو پیشنهاد می دم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)