طبیعیه که مشاهده نکنید با توجه به عنوانی که بهتون داده شده ! از طرفی اگر با تعمیرکارای مختلف در ارتباط بودین قطعا میدونستین ایراد فقط مربوط به یک مدل خاص نبوده !ضمنا خریدار فقط شرکت بالادستی رو میشناسه !
طبیعیه که مشاهده نکنید با توجه به عنوانی که بهتون داده شده ! از طرفی اگر با تعمیرکارای مختلف در ارتباط بودین قطعا میدونستین ایراد فقط مربوط به یک مدل خاص نبوده !ضمنا خریدار فقط شرکت بالادستی رو میشناسه !
فکر کنم باید به مدیران گزارش بدم تاپیک رو ببندند !
با توجه به پست اولتون در این تاپیک کاملا مشخصه که برای راهنمایی دادن و یا راهنمایی گرفتن نیومدین و از طفره رفتن در دادن جواب و به حاشیه کشیدن بحث داخل تاپیک می شه فهمید ادامه بحث بی فایدست .
دوستمون هم قرار بود تا شنبه لپ تاپ بخره که امروز دیگه یکشنبست
عجب نمی دونستم مادربورد رو هم اسمبل می کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه از طرف بنده نیازی به ادامه بحث نیست .
تاپیک به مدیران گزارش داده شد .
جسارتا تعجب شما بخاطر اطلاعات پایینیه که از فرآیند ساخت لپ تاپ دارین![]()
از نظر شما ایراد الکیه چون از واقعیت بی اطلاعین![]()
فکر نکنم این تاپیک محل مناسبی برای بحث در مورد "فرآیند ساخت لپ تاپ" و یا "به رخ کشیدن اطلاعات فردی"باشه .
به جای اسپم دادن موضوع رو تموم کنین . ادامه این کار باعث می شه علاوه بر بستن تاپیک ، از مدیران نیز اخطار بگیرین
دوستان عزیز بهتر هست به جای پرداختن به حاشیه و منحرف کردن تاپیک ( صفحه دوم پست 17 ) به اصل موضوع تاپیک دقت کنن
نیاز به مشاوره خرید هست تاپیک جداگانه تاسیس کنید، بسته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)