تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 68

نام تاپيک: خرید سیستم تا 3 تومن با این انتظارات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

برادر میلاد
    شما به جای پیشنهاد دادن بیا تو اون تاپیک در مورد تفاوت LGA و PLGA برامون توضیح بده

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درست میگین حسام جان و البته دوستان دیگر که دارن راهنماییم میکنن ولی من همش دارم با نوت3 که یو اس بی3 ساپورت میکنه کار میکنم و البته رم ریدر هم دارم ولی میگم موقعی که دارم اطلاعات رو جابجا میکنم و میرم مثلا یک کاری دیگه میکنم مثل باز کردن پیج فروم و اینجور چیزها لگ نزنه و هنگ نکنه و پاورش مصرفش پایین باشه و در ضمن صدای موزیک هم واسم مهمه میخوام سه بعدی باشه و فراگیر که بیشتر صدا وریتم موزیکو بشنوم تا بیسش و البته بازیهای جدیدم اجرا بشه بخوبی همین داداشی
    آها. خب اگر گجت شما از USB 3 پشتیبانی می کنه که فبح المراد! پس می تونید ازش بهره وری لازم رو ببرید.

در مورد لگ و هنگ و انجام کارهای مختلف به صورت همزمان با سیستم، رم و فرکانس رم هست که درگیر خواهد بود در این حین که مورد مناسب با توجه به بودجه تون به گونه ای که قابل ارتقا هم باشد، خدمت شما معرفی شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد مادربرد هم طبعاً پورت کارت صدای HD Audio می تونه انتظارات شما رو برآورده کنه + یک اسپیکر خیلی خوب. مثل لاجتیک Z506.
    ضمناً مادربرد معرفی شده از 10 پورت یو اس بی 3 پشتیبانی می کنه! (طبق درخواستتون.)

خوشبختانه انتظارات قابل برآورده شدنی دارید و با توجه به بودجه تون، خیلی جای نگرانی وجود نداره و پس از خرید، قطعاً رضایت خواهید داشت. اینکه قابلیت ارتقا در آینده برای شما میسر باشه، بیش از پیش ازش خوشحال خواهید بود.
    Last edited by Hessam 2; 25-02-2014 at 18:45.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

درست میگین حسام جان و البته دوستان دیگر که دارن راهنماییم میکنن ولی من همش دارم با نوت3 که یو اس بی3 ساپورت میکنه کار میکنم و البته رم ریدر هم دارم ولی میگم موقعی که دارم اطلاعات رو جابجا میکنم و میرم مثلا یک کاری دیگه میکنم مثل باز کردن پیج فروم و اینجور چیزها لگ نزنه و هنگ نکنه و پاورش مصرفش پایین باشه و در ضمن صدای موزیک هم واسم مهمه میخوام سه بعدی باشه و فراگیر که بیشتر صدا وریتم موزیکو بشنوم تا بیسش و البته بازیهای جدیدم اجرا بشه بخوبی همین داداشی
    شما برای برطرف شدن لگ زدنتون نیاز به یک هارد SSD دارید و یک پردازنده 2 هسته ای از سری Core Due 2 به بالا و مقادر 4 گیگ رم ویندوز هم ویندوز سون یا 8 بریز مشکلاتش نصبت به ویندوز اطکس پی کمتر

برای صدا هم یک اسپیکر 5.1 کاناله کافی هست (ترجیحا ورودی اپتیکال داشته باشه اگر نداشت ورودی کواکسیال حتما داشته باشه)

همه اینها رو میتونید روی همین سیستمی که دارید پیاده کنید
    در واقع خرید سیستم جدید هیچ دردی از شما بر طرف نمیکنه

چون مشکل جای دیگه هست (سرعت رم موبایل)
    Last edited by _LOVE_CODER_; 25-02-2014 at 16:38.

5. این کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شما جدیدیها به SSD چی میگید قبلا میگفتیم دیسک درایو حالت جامد
    من هم از قدیمیها شنیدمهر چی بلدیم از بعضی متخصصان داریم
    ببین هر سیستمی اگر تا ۱۰۰ درصد عملکردش برود دچار افت میشود
    این یک اصل بدیهی است و من بلد نیستم اصل بدیهی را خوب توضیح دهم
    مثال : پردازنده وقتی روی بار ۱۰۰ درصد باشد سرعت بیشتری دارد یا وقتی روی بار ۵۰ درصد
    یا رم و یا هر سیستم دیگری از یک نیروگاه گرفته تا کامپیوتر شاملش میشود
    شما هارد را تا ۱۰۰ درصد پر کن سرعت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه میرسد به کمتر از ۱۰ مگابایت در ثانیه
    در ضمن قطعات داخل هارد را میشناختی همچین حرفی نمیزدی
    میدونی که هارد از چند صفحه درست شده به اسم پلاتر
    این پلاترها میتونند چند لایه باشند و یا تک لایه بسته به مدل هارد
    بین این لایه ها بازوهایی هست که روی نوکشون هد قرار گرفته
    حالا شما هارد یک پارتیشن درایو باشه چند تا هد میخونه ۱۰ تا پارتیشن باشه چند تا
    سرعت تو کدوم بیشتره
    هر درایو اضافه که ایجاد کنید کار برای هارد دیسک سخت تر میشود
    حالت رید۰و۱ میدونی چیه
    یک هارد ۱ ترابایت را فقط یک پارتیشن ویندوز بندازی سرعت بالاتره یا ۴ تا پارتیشن ۲۵۰ گیگابایتی روی هارد ۱ ترابایت بندازی
    یعنی از نظر شما فرقی نداره که مثلا ۹۰ درصد هارد پر باشه یا ۵۰ درصد سرعتش یکیه و شما قوانین فیزیک و مکانیک را نقض میکنید
    اصلا با ۱۰۰ درصد توان ورزش کن ببینم برات فرقی داره یا نه
    اون هد بدبخت تا بخواهد بین ۲پارتیشن جا به جا بشه و هد بیاد روی اون اطلاعات بخصوص در پلاتر فلان را زمان تاخیر هارد میگند که HDD هزاران برابر کندتر از SDD هست
    در ضمن توصیه من فقط برای HDD بود و نه SDD
    SDDکه ۴ تا فلش هست و همه میدونند افت سرعت نداره نسبت به HDD
    HDD هست که مکانیکی هست و مکانیزمش شبیه گرامافون هست
    فقط به جای دیسک گرامافون به اون دیسکهای مغناطیسی هارد میگند پلاتر
    البته هد با پلاتر تماس مستقیم ندارد چون با اثر بار مغناطیس اطلاعات را میخواند و...
    HDD هم نباید بگذاری کنار امواج مغناطیسی وگرنه اطلاعات هوتوتو الآن میگه مدرک بیار
    حتی نباید داخل شبکه فلزی باشداین یکی را بیخیال
    یکی از دلایل نابودی HDD مغناطیس جاذبه زمین هست که به مرور خاصیت مغناطیسیش را از بین میبره
    الآن باید برای جاذبه زمین و مغناطیس زمین هم مدرک جور کنم
    میدونم شما اطلاعات کافی داری برای بقیه گفتم که اطلاعات ندارند
    منظورم از هارد= HDD در کل مطلب فعلی هست
    جستجو کنید طرز کار هارد را خودتون دستتون میاد یا شایدم نیاد
    شما بگو به SSD من چی بگم حافظه داخلی فلش بگم خوبه
    1:اونایی که به SSD میگن درایو حالت جامد، بیسواد هستند!
    2 تا S که در اول SSD اومده، مخفف solid-state هست! و solid-state رو باید یک جا معنی کنید که به معنی نیمه هادی یا نیمه رسانا هست!
    یعنی SSD معادل فارسیش میشه "دیسک نیمه هادی"یا "درایو نیمه هادی" !

2:اونی که میفرماید در مورد میزان لود پردازنده، وقتی میزان Utilization یک پردازنده به 100% برسه، پراسس ها باید بیشتر منتظر باشن و به همین دلیل سرعت کمتر میشه! و این به اندازه سر سوزن هم به هارد دیسک مربوط نیست!

3:در مورد ساختار هارد و طریقه کار اون لطف کنید درس های "برنامه نویسی به زمان اسمبلی" و در ادامه اون درس "برنامه نویسی سیستم" و در آخر درس "ذخیره و بازیابی" رو پاس بفرماید و بعد بیاید اینجا در مورد کارکرد هارد دیسک ها توضیح بدید!

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

میگم این فامیلمون اومده بود میگفت حتما رم ریدر داشته باشه من میگفتم منظورش چیهنگو به SSD میگند رم ریدر
    کامپیوتر برای رندر میخواست میگفت از ۱۲ میلیون به بالا هم میتونست هزینه کنه ها گفتم برو مک پرو بخر حوصله هیچ کاری اصلا ندارم میخواستم براش سرور AMD بندازم ولی دیدم تازه کاره و اصلا نمیدونه چی به چیه گفتم هم خودش راحت باشه هم من نرم الکی وقت بگذارم براش مجانی سیستم اختصاصی سرور ببندم بعدا هم حرف دربیارند که ...
    تازه حساب کردم دیدم مک پرو با اون مشخصاتش کاملا به صرفه هست نمیدونم اینتل چه قیمتی با اپل حساب کرده که ارزونترین سیستم سرور اینتل با اون مشخصات هم ببندی باز همون حدود در میاد
    کم کم دارم میرم سمتی که سیستم آماده پیشنهاد بدم سنگینترم
    واقعا سیستم شخصی بستن اون هم اینطوری که بیاای برای هر نفر اختصاصی ببندیش از خر حمالی هم بدتره
    برم شرکت بزنم سیستم آماده میزنم خیلی راحت و شیک
    هر کی هم خواست کار کنه دقیقا ۶ ماه بعد خبرم کنه
    فعلا باید آپارتمان بفروشم پول نقد کنم چقدر هم اومد پایین لامصب هی
    هر وقت میخوام هر چیزی بفروشم سقوط میکنه همه پولدارها پولدارتر میشند من فقیزتر
    کل زندگیم را بفروشم میشه یک خودروی یک آدم پولدار هی

منظورم بوگاتی ویرون نیست
    به جان خودم حساب کردم کل زندگیم میشه یک خودروی فراری انزو البته اگر برم خارج مستقیم بخرمش بدون گمرک ۲ تا پورشه پانمرا هم نمیتونم بخرم ولی یکیش رو که میتونم
    فعلا که هیچی نقدینگی ندارم ولی سال بعد بهتون میگم چرا پورشه میخرم

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

۱-
    فعلا دارم صحتش را تحقیق میکنم

۲-خوب وقتی هارد دیسک هم پر باشه هد باید دنبال جای خالی بگرده یا نه یعنی ۵ تا پاریشن ببندی با اینکه ۳ تا اصلا فرق نداره یا مثلا هارد ۱۰۰ درصد پر باشه سرعتش فرقی ندارهاستفاده عملی من که یک چیز دیگر میگوید احتمال زیاد باید چند تا تست بگذارم متوجه شوید ولی منتظر نباشید فعلا تا برم هارد اکسترنال بگیرم و هارد خالی کنم و...شاید رفت اونطرف عید
    ۳- وقت کنم میخونم ولی چه ربطی به سخت افزار داره گفتم سخت افزار باعث میشه نتونه از تمام ظرفیتش استفاده کنه
    اون پردازنده هم مثال بود هر سیستم دیگری مثل سیستم نیروگاه هم نمیتونه با ۱۰۰ درصد ظرفیت به همون خوبی ظرفیت کمتر کار کند
    چقدر عصبانی واقعا شرمنده اگه ناراحت شدید
    احتمالا چون خیلی وقته نبودم شما را با یکی دیگه اشتباه گرفتم
    اصلا جای بحثش اینجا نیست بهتره به قسمت مخصوصش یکجوری منتقل شود

9. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ولش کن
    اب تو هاون کوبیدنه
    Last edited by _LOVE_CODER_; 25-02-2014 at 19:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان بازم کل بازار رو رفتم و این سیستم اقا حسامو هیچکدومشون ندارن و این سیستم رو بهم معرفی کردن و میگفتن بالاتره تا اون سیستم که بازم بعید میدونم حالا شما دوستان یک چک کنید ببینید چه جوریه خوبه و قیمتشم شد بدون مانیتور 4440

12. این کاربر از behnambb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کی گفته اینها بهتره؟!!!

واقعاً من بسیار متاسفم برای این فروشنده ها...!!!
    عجب قیمت هایی؟!!! چه نگرش هایی؟!! هر کدوم همچون پزشک های متخصص نسخه می پیچن واسه ملت و لیست سایرین رو می برن زیر سوال!!!

اما این لیست شما؛
    - از نسل قبل هست!
    - قابل ارتقا به نسل جدید نیست!
    - از 0.PCI Express 3 برای کارت گرافیک استفاده نمی کنه! این یعنی بهره وری در استفاده از قدت پردازش گرافیکی سیستم، کاهش خواهد داشت! (هر چند اگر محسوس نباشه هم باز قابل تأمله)!
    - نسل های جدید تر و بهینه تر اومده روی کار که کاملاً سرتر و در آینده قابل ارتقا هستن.
    - ضمناً از نظر شرایط دمایی هم در شرایط این سیستم، چیزی پایین تر از سیستم معرفی شده به شماست که ارائه دادم. هر چند تهویه ی کیس بهتری به واسطه ی کیس بهتر و گران قیمت تر داره!

از همه ی اینها که بگذریم، 260 هزار تومان برای چی داره به عنوان هزینه ی نصب و گارانتی می گیره؟!!!
    ما اسمبل می کنیم. تست می کنیم. پیکربندی انجام میدیم. نصب ویندوز و نرم افزار داریم، گارانتی اصلی تحویل میدیم، اِرسال به سراسر ایران می فرستیم و ... همه با هم 100 تومن می گیریم!!!!

ازشون بپرسید این 260 هزار تومن اضافی برای چی هست؟! چون در فاکتور آورده نشده چیزی در این مورد!!

ثانیاً قیمت هارد دیسک، پاور، اس اس دی، رم و احتمالاً کارت گرافیک رو برای شما بالا زده!! قیمت کیس اگرچه از تهران شاید کمی بالاتر باشه. اما قیمت منطقیی داره. نمیشه بهش انتقادی کرد و بی انصافیه در مورد کیس بهشون بگیم گرون میده!

راستی شما مگه سیستم بدون مانیتور میخواید؟!

پاور 700 وات گرین، چه خبره؟! مگه سر گردنه اس؟!! قیمتش 300 تومنه! نه 400 تومن!! ببینید اگر 750 وات سری OC گرین هست، می ارزه!! وگرنه 700 قیمتش این نیست!
    واقعاً شگرد جالبیه که فروشنده ها به کار گرفتن! رو چند قطعه سود خیلی کم می کشن! به گونه ای که کمتر یا مشابه بازار جلوه کنه! بعد یک قطعه رو قیمت نجومی میزنن که جبرانش رو از این طریق اعمال کنن!!

کارت 7870 به اندازه ی GTX 660 Ti هست! دیگه تقریباً باید از رده خارج شده ببینیم این کارت رو! ارزش خرید نداره! حتی الان که با شما صحبت می کنم نمی دونم توقف تولید شده یا نه؟!!!
    مادربرد فرومولا زد هم یک ماهیی میشه که تو بازار ایران اصلاً موجود نیست! ایشون یقیناً خریدش واسه چندین ماه پیشه که میخواد به شما قالب کنه!!! اما قیمتش خوبه!

لیستی که به شما دادن، هیچ برتریی نسبت به لیستی که بنده به شما دادم، نداره!
    این هم یک نمونه اش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگرچه پردازنده ی 8350 هسته های بیشتری داره، اما این لزوماً برای برتری کلی 8350 بر 4670 کافی نیست.

برتری کارت 760 بر 7870 قدیمی هم کاملاً مشهوده. خودتون ببینید:

به جز فقط به شما کیس و هارد بهتر و گرون تر پیشنهاد دادن که ما هم می تونستیم سیستم 5 میلیونی بدیم به شما!!! منتها مرعات شرایط اقتصادی شما رو کردیم!!! وگرنه سیستم 10 میلیون هم نسخه پیچیدن کاری نداره و بعد بهشون بدید بگید از لیست شما بهتره!!!
    شما فرمودید فکر کنم هارد 1 ترا کافیه. وگرنه میشه 3 ترا هم برای شما نوشت. همچنین کیس بهتر هم میشه نوشت! منتها در اینصورت تا مرز 5 میلیون خواهد رفت قیمت کل که قطعاً با این وضعیتی که من می بینم، همین رو بالای 5 تومن بتونید از شهر خودتون تهیه کنید!

از قیمت هاش همه فاکتور بگیریم، امیدوارم همشون گارانتی های اصلی باشه!!

در کل اولین باره خریداری مثل شما می بینم که تا این حد پیگیر هست و بی گدار به آب نمی زنه!!
    ما هر کسی رو دیدیم، سه سوت مخش رو زدن و تا الان 100 بار خرید کرده بود!!!
    اصلاً عجیبه مثل شما...! البته خییییییلی خوبه که اینطور مدام پیگیر هستید و امیدوارم همیشه همه ی خریداران اینطور پیگیر باشن!
    Last edited by Hessam 2; 01-03-2014 at 18:07.

14. 4 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام.من میخوام یه سیستم واسه 3dmax و بازی ببندم.
    این هم مشخصاتش:
    intel core i7-4770 or 4770k
    nvidia geforce gtx770
    intel lga 1150 maximus VI formula
    hard:caviar black 64mb sata 6.0gb/s 1tb or 2tb
    همینا حدود 4تومن پام اب میخوره...
    ولی نباید اینطور باشه.من میخوام نهایتا 3تومن بشن ک با کیس و پاور و... جمع کلیش 4 و خورده ای بشه!
    میشه کمک کنید؟
    من مشکلی با بازی ندارم ولی لطفا طوری پیشنهاد بدید که 3dmax رو راحت و روان اجرا کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •