تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: درخواست راهنمای خرید سیستم تا 5 تومن

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از بیان دیدگاهتون.

خب لازم دیدم مدارک موسق رو رو کنم!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کارت گرافیک و هارددیسک هست! من خودم بارها شنیدم اینقدر از وسترن بد میگن که آمار سوختگیش بالاست و ... باور نمیشه!
    البته 1 ماه پیش ما خودمون یه خاویار بلک فروختیم، بعد از 2 روز بی دلیل سوخت و طرف برد گارانتی تعویض کرد!!
    اما از نظر کارایی کارت گرافیک و هارد، سه لینک فوق خلاف نظر شما رو اثبات می کنه!
    ضمناً کورادو 2000 با 2000K هم چندان تفاوتی نداره!

در مورد سایر موارد هم خیلی طولانی میشه بخوایم بحث کنیم. اجازه بدید خود خریدار تصمیم بگیره بهتره.
    تجربه ی بنده بهم اینا رو میگه که گفتم. هر کسی یک برداشت و تجربه ای داره. طبیعیه دیدگاه های متفاوت همیشه هست. ما بهشون احترام میذاریم. این مورد از اصول مشتری مداری و حرفه ای بودن هست که برای خودم شخصاً خیلی ارزشمنده.
    مشکل دقیقا همینجاست!
    شما بر اساس بنچ‌مارک صحبت میکنین و من بر اساس تجربه عملی
    مثال ساده‌ای میزنم. روی کاغذ همیشه محصولات سامسونگ از محصولات اپل توی زمینه پست‌پی‌سی و گهگاه حتی پی‌سی از محصولات اپل قوی‌تر و سریع‌ترن ولی آیا توی عمل هم اینطوره؟
    فاکتورهای مختلفی توی عمل دخیلن که توی بنچ‌مارک‌ها نمیشه اون‌هارو نمایش داد.
    بنچ‌مارک بین نوع متفاوت رندرگیری این ۲ کارت تفاوتی قایل نمیشه و روی هر دو نوع یک جور تست رو اعمال میکنه.
    در مورد هارد دیسک هم من تجربه شخصی رو گفتم و موارد بسیاری که دیدم (چه برای خودم، دوستام و توی فاروم‌ها)
    روزهای اول این هاردها عالی عمل میکردن برام و واقعا ازشون راضی بودم ولی بعد؟؟

شما یه بنچ‌مارک اگه تونستی نشونم بده که تجربه کاربری رو بتونه نمایش بده!

شما باتوجه به مستندات و گفته‌های خودت حرف صحیحی داری میزنی و من قبول دارم اما دیدگاهی که برای استفاده از این سیستم نیاز هست، با بنچ‌مارک جلو نمیره بلکه به عملی وابسته‌ست.

بهرحال گفته نهاییتون رو هم قبول دارم. در نهایت انتخاب با خریداره و اینکه ایشون میخواد چی بخره. من دانسته‌های تجربی و کاری و شما دانسته‌های مبتنی بر مدارک و مستندات رو در اختیارشون گذاشتین و حالا انتخاب با خودشونه که به کدوم سمت برن.
    هرچند اگه مایلن که از بازی‌های متوسط به بالا روی این سیستم بهره ببرن، کفه ترازو بسمت گرافیک پیشنهادی شما سنگین‌تره ولی اگه بخوان سیستم مهندسی تهیه کنند، با گذشتن از بازی‌های سنگین و نیمه‌سنگین پیشنهاد من سر جاشه :-)

2. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مشکل دقیقا همینجاست!
    شما بر اساس بنچ‌مارک صحبت میکنین و من بر اساس تجربه عملی
    مثال ساده‌ای میزنم. روی کاغذ همیشه محصولات سامسونگ از محصولات اپل توی زمینه پست‌پی‌سی و گهگاه حتی پی‌سی از محصولات اپل قوی‌تر و سریع‌ترن ولی آیا توی عمل هم اینطوره؟
    فاکتورهای مختلفی توی عمل دخیلن که توی بنچ‌مارک‌ها نمیشه اون‌هارو نمایش داد.
    بنچ‌مارک بین نوع متفاوت رندرگیری این ۲ کارت تفاوتی قایل نمیشه و روی هر دو نوع یک جور تست رو اعمال میکنه.
    در مورد هارد دیسک هم من تجربه شخصی رو گفتم و موارد بسیاری که دیدم (چه برای خودم، دوستام و توی فاروم‌ها)
    روزهای اول این هاردها عالی عمل میکردن برام و واقعا ازشون راضی بودم ولی بعد؟؟

شما یه بنچ‌مارک اگه تونستی نشونم بده که تجربه کاربری رو بتونه نمایش بده!

شما باتوجه به مستندات و گفته‌های خودت حرف صحیحی داری میزنی و من قبول دارم اما دیدگاهی که برای استفاده از این سیستم نیاز هست، با بنچ‌مارک جلو نمیره بلکه به عملی وابسته‌ست.

بهرحال گفته نهاییتون رو هم قبول دارم. در نهایت انتخاب با خریداره و اینکه ایشون میخواد چی بخره. من دانسته‌های تجربی و کاری و شما دانسته‌های مبتنی بر مدارک و مستندات رو در اختیارشون گذاشتین و حالا انتخاب با خودشونه که به کدوم سمت برن.
    هرچند اگه مایلن که از بازی‌های متوسط به بالا روی این سیستم بهره ببرن، کفه ترازو بسمت گرافیک پیشنهادی شما سنگین‌تره ولی اگه بخوان سیستم مهندسی تهیه کنند، با گذشتن از بازی‌های سنگین و نیمه‌سنگین پیشنهاد من سر جاشه :-)
    ميگن رندر سيستم قوي ميخواد ولي نه در اين حد كه بخواد از اين گرافيك استفاده كنه
    يه كارت معمولي هم راحت جواب كاراي رندر ميده اكه اين كارتاي معمولي جواب نميده اون موقع بايد يه سيستم در حد 15 ميليون جمع كنه
    با همين كارتي كه حسام معرفي كرد واسه رندر زياد هم هس
    دوستمون ميخواد هم گيم بازي كنه هم رندر بگيره پس كارتي بايد بگيره كه نياز هردو جواب بده

4. 3 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته ما با بودجه ی 7 تومن جمعش کردیم! وگرنه اصولی بخواید باشه، از 10 میلیون شروع اینگونه سیستم ها هست تا 150 میلیون!

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ميگن رندر سيستم قوي ميخواد ولي نه در اين حد كه بخواد از اين گرافيك استفاده كنه
    يه كارت معمولي هم راحت جواب كاراي رندر ميده اكه اين كارتاي معمولي جواب نميده اون موقع بايد يه سيستم در حد 15 ميليون جمع كنه
    با همين كارتي كه حسام معرفي كرد واسه رندر زياد هم هس
    دوستمون ميخواد هم گيم بازي كنه هم رندر بگيره پس كارتي بايد بگيره كه نياز هردو جواب بده
    دوست عزیز قبلا هم گفتیم
    هم من و هم حسام عزیز که کارت گرافیک توی رندر گرفتن تأثیرش چندان محسوس نیست! نرم‌افزارهای مهندسی فقط برای حین کار از قدرت گرافیک استفاده می‌کنند و رندر گرفتن رو به CPU محول می‌کنند.
    فکر نکنم دیگه بحثی روی این موضع باشه.
    من خودم ترجیه میدم سیستمی بخرم که یک کار اصلیم رو به بهترین نحو ممکن انجام بده و قبلا هم عرض کردم اگه دوستمون میخواد سیستمی با کانفیگ گیم تهیه کنه این گرافیک مناسب کارش نیست ولی اگه اولویت اصلیش استفاده بعنوان سیستم مهندسیه، این گرافیک توصیه میشه که با انتخابش باید دور گیم سنگین رو خط بکشه.
    نحوه رندرگیری گرافیکی که من توصیه کردم با گرافیکی که حسام عزیز توصیه کردن کاملا متفاوته. گرافیکی که من معرفی کردم تخصصی نرم‌افزار مهندسی و گرافیکی که حسام عزیز معرفی کردن، چندمنظوره و در واقع برای گیم ساخته شده.

برای رندرگیری اگه بخوایم سیستم جمع کنیم، باید از خیلی از این قطعات که همین الآن روشون سرمایه‌گذاری شده زد و به قطعات دیگری بهای بیشتری داد. برای رندرگیری بصورت حرفه‌ای نیاز به یک رندرفارم هست نه یک کامپیوتر عادی.
    شما با حدود ۳۰ تا بینهایت میلیون تومن میتونی برای راه‌اندازی یک رندرفارم اقدام کنی.

8. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با سیستم آقای حسام موافق ترم آقای رئیسی . از راهنمایی شما ممنونم و تا 8 ماه آینده اگه تو ویوپورت به مشکل خوردم یه کارت گرافیک دیگه میگیرم.

اره حسام خان سیستمو میخوام از مشهد بگیرم

10. 2 کاربر از ابوالفضل.ا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من با سیستم آقای حسام موافق ترم آقای رئیسی . از راهنمایی شما ممنونم و تا 8 ماه آینده اگه تو ویوپورت به مشکل خوردم یه کارت گرافیک دیگه میگیرم.

اره حسام خان سیستمو میخوام از مشهد بگیرم
    نیازی نیست شما کارت دیگه بگیری! می تونی همون رو SLI کنی و یکی دیگه بخری.

خب در موردش مشهد خیلی حواستون باشه! قطعاتی که خدمت شما معرفی کردم، همشون در بازار با گارانتی های اصلی موجوده!
    هشدار جدی به شما میدم اولاً با گارانتی متفرقه اصلاً نخرید و همچنین مبادا فروشنده ای خدایی نکرده مختون رو بزنه بگه اینا آشغاله! بیا بهترش رو بدم؟!!!
    اینا شگرد فروشندگیه. شما نمی دونی! ما یه عمر تو بازار بودیم از این چیزا خیلی زیاد دیدیم و طبیعیه!
    یه جور مختون رو میزنن خیلی ببخشید نفهمید از کجا خوردید و واقعاً مجذوبشون می شید!!!!

البته جسارت نمی کنم به شما! بهتون فقط هشدار میدم حواستون باشه و اجازه ندید با وعده های پوچ و دروغین مختون رو بزنن به موجودی های خودشون و بگن اینا بهتره!

قیمت هم فیکس شده 7 میلیون! یعنی سیستم + مانیتور با اسمبل و تست سیستم و کانفیگ سخت افزاری و ... همه چی کلاً بیشتر از 7 تومن از شما بگیرن، گرون فروشیه! کمتر گرفتن که خب چه بهتر، فبح المراد! اما بیشتر نباید باشه!

خلاصه از ما گفتن بود! امیدوارم در نهایت مختون رو نزنن! ما از این چیزا خیییییییلی زیاد دیدم که مخ مشتری رو مثل هلو زدن! یارو هم ساده لوح چه می دونست؟! فکر می کرد واقعاً بهتره!!
    Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 21:17.

12. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره منظور منم از یکی دیگه همون بود . اره قبلا سر این این موضوع مخ زدن زیاد کشیدم . واسه همین الان قبل خرید حسابی تحقیق میکنم .

بازم هزار تشکر

14. 2 کاربر از ابوالفضل.ا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اره منظور منم از یکی دیگه همون بود . اره قبلا سر این این موضوع مخ زدن زیاد کشیدم . واسه همین الان قبل خرید حسابی تحقیق میکنم .

بازم هزار تشکر
    خواهش می کنم.
    ایشالله همین قطعات با گارانتی اصلی گیرتون بیاد. گارانتی های اصلی هر کدوم رو هم جلوشون نوشتم. عکس رو سیو کنید.

راستی اگر از سوکت 1150 هم خواستین، کافیه پردازنده رو Core i7 4770K انتخاب کنید.

رم هم کرسیر ونجنس (2 تا 8 گیگ 2133)

بقیه ی قطعات، همونی که الان هستن، ok هست.

پیشاپیش مبارکتون باشه و ایشالله که به سلامتی ازش استفاده کنید و فن هاش واستون بچرخه.

موفق باشید./
    Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 21:19.

16. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بازم هزار تشکر
    از يه جاي مطمين خريد كن
    آخه داري 7تومن هزينه ميكني از كسي بخري كه مطمين باشه خيلي بهتره
    اشالا همه قطعات هم داشته باشن تو اين بازار قطعات خوب كم پيدا ميشه
    Last edited by faramarz_mit; 31-12-2013 at 21:22.

18. 3 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش می کنم.
    ایشالله همین قطعات با گارانتی اصلی گیرتون بیاد. گارانتی های اصلی هر کدوم رو هم جلوشون نوشتم. عکس رو سیو کنید.

راستی اگر از سوکت 1150 هم خواستین، کافیه پردازنده رو Core i7 4770K انتخاب کنید.

رم هم کرسیر ونجنس (2 تا 8 گیگ 2133)

بقیه ی قطعات، همونی که الان هستن، ok هست.

پیشاپیش مبارکتون باشه و ایشالله که به سلامتی ازش استفاده کنید و فن هاش واستون بچرخه.

موفق باشید./
    ممنون. اره سیو کردم . لینکایی که دادین باز نشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •