باشه چشم اگه به رفيقم زنگ زدم ازش ميپرسم .چشم اقاي متال عزيز
بازم از همتون ممنونم
باشه چشم اگه به رفيقم زنگ زدم ازش ميپرسم .چشم اقاي متال عزيز
بازم از همتون ممنونم
پس اگه لطف کنی قیمت
ک750 . ک800. و810.و900 . ام600 .
و نوکیا ن70. ن91.ن93.ن73.رو بگیر
دوستان عزيز اصلا يه كار ديگه بكنيم رفيقم الان دبي هست من شمارشو ميدم بهتون قيمت هر گوشي رو كه خاستيد بگيد اينجوري بهتره نه
رفيقم گفت n93 كمتر گير مياد و با قيمت ايران زيا فرق نميكنه
خواهش ميكنم اين وظيفهي شخصيم بود ( تا جايي كه بتونم به تك تك اعضاي پي30 كمك ميكنم تا شايد گوشه اي از زحمات كاربران عزيز پي30ورلد رو جبران كرده باشم )
رفيقم گفت گوشي هايي مثل ان 70 بيشترشون ريجيستر هستن و تو ايران كار ميكنن رفيقم قبلا چند تا ان 70 اورده بود كه همشون كار ميكردن مخابراتم اگه بخواد ريجيستر كنه ( كه بعضي موقع گيرميده) حدود 50 تومن يا كمي بيشتر براتون ريجيستر ميكنه رفيقم يه گوشي اورده بود كه ريجيستر نبود ولي درجا بردش مخابرات براش ريجيسترش كردن ولي چند وقتي طول كشيد
سلام متال جان ديشب تونستم كه قيمت ان 70 و ان 91 و رم 1 گيگ رو بپرسم چون گوشيمون زيد خش خش ميكرد و قطع و صل ميشد نتونستم بغييه رو ازش بپرسم
ان 70 بود = 310 تومن
ان 91 بود =510 تومن ( زياد فرقي با ايران نداره)
رم يك گيگ = 22 تومن
قيمت هندز فري بلوتوسي ( دذر حد متوسط ) بود 25 تومن
بازم ببخشيد متال جان كه كمي دير شد انشاالله بغييه رو هم ميپرسم
من از يكي ودامادمون پرسيدم اختلاف چقدره گفت 100 تا 150 تومن اختلافه
نه بابا شوخي ميكني من گوشي كا 800 رو پرسيدم اونجا بود 350 تومن ولي اينجا هست 500 تومن ( شايد من اشتباهي شنيدم شايدم شما ) به حر حال
من به رفيقم گفتم برام يك گوشي n70 بايه هندز فري بلوتوسي و يك رم 1 گيگ بخره اگه اشتباه نكنم رفيقم روز جمعه مياد
بازم از همتون هم ممنونم كه تا اين حد به من كمك كردين اميدوارم كه بتونم جبران كنم
آقا سالار ببخشيد دوباره مزاحم شدم مي تونين بپرسين قيمت دقيقش به درهم چنده اگه اين كارو بكنيد خيلي ممنونتون مي شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)