تا به اینجای کار آلمان خوش شانس ترین تیم تاریخ جام جهانی بوده تو این بازی به نظر من !!
1 : اصلا بهترین خوش شانسی آلمان همین مصدوم بودن رونالدو بود ! کاملا مشخص بود رونالدو مصدومه و اصلا دوندگی نداشت و نمیتونست نه شوت بزنه نه پاس بده و نه حتی در بعضی صحنه ها راه بره ! کاملا آهسته و آشفته بازی میکرد و مشخص بود هنوز که هنوزه مصدومه و به زور تو ترکیب جاش دادن !
2 : هوگو آلمیدا مهاجم نوک و تنها مهاجمی که در کنار رونالدو روش حساب باز کرده بودن در دقیقه 26 دچار مصدومیت شدید میشه و جای اون ادر به درد نخور میاد که در حد تیم نوجوانان ایران هم بازی بلد نیست !
3 : دقیقه 37 رفتار بچه گانه پپه و کارت قرمز !! منم موافقم رفتار پپه بچه گانه بود واصلا نیازی به اون حرکات نبود اما هیچ کدوم از اون 2 حرکت به هیچ وجه کارت قرمز نداشت و با اشتباه فاحش داوری مواجه بودیم !
4 : به خاطر این کارت قرمز باز هم پرتغال تعویض اجباری داشت ولوسو رو قربانی کاستا کرد تا نظمی به دفاع ببخشه !
5 : کوئنترائو مدافع تیم پرتغال هم در دقایق 65 الی 70 بود فکر کنم مصدوم شد و به جای اون مزخرفترین بازیکنی که من جام جهانی دیدم وارد زمین شد یعنی آلمیدا !! که روی گل آخر کاملا مقصر بود و هیچ حرکتی جز سوتی و پاس های مضحک و بی مصرف ازش ندیدیم !
6 : کلا ادر یه بار پاش به توپ خورد اونم پنالتی به اون واضحی بود که باز هم با اشتباه داوری گرفته نشد و همون توپ 2 دقیقه بعد تو گل پرتغال بود !!
دیگه یه تیم توی یه بازی چقدر میتونه بدشانس باشه و تیم مقابل چقدر میتونه خوش شانس باشه ؟!! قضاوت با خودتون
حالا من نمیگم اگه موارد بالا الان تمامش حذف شده بود و پرتغال اینهمه بدشانسی نمیاورد الان با 4 گل برده بود ! اما مطمئن باشید فقط همون مورد اول ! فقط همون یه مورد الان جز بدشانسیای پرتغال نبود نتیجه 4 - 0 به هیچ عنوان رقم نمیخورد !