تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: مشاوره خرید سرور برای رندرینگ تا 7 میلیون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من متاسفانه لیستی از سیستم ها نمی بینم!!!
    اما جناب نایت لورد قطعاً 4960 با سایر قطعات های اند پاسخ شما رو میده! نیازی به سیستم های سرور نیست که کلی دردسر هم داره!
    پیشنهاد می کنم بخاطر قدرت کمی بالاتر (به قول خودتون!) دردسرهاش رو به جون نخرید!
    سیستمی به شما ارائه خواهیم داد که این ضعف رو احساس نکنه و واقعاً بهترین باشه!
    اما به شرطی که 1 ماهی صبر کنید و هزینه ی بالایی متقبل بشید و ما هم چیزی کم نخواهیم گذاشت! (12 میلیون حدوداً)!!

یکی دو روز پیش یکی از دوستان جهت خرید سیستم 25 میلیون تومانی اقدام کرد که لیستی بهشون ارائه دادیم و خبر نداریم چی شد و نتیجه رو اعلام نکردن!!!! اما حتی اون سیستم هم سروری نبود! با اینکه فرمودن کارشون رندرینگ بسیار سنگین هست!

اگر واقعاً سیستم سروری می خواهید همانطور که گفتم، باید با متخصص اینکار وارده مذاکره بشید و بعید می دونم در اینترنت راهنمایی مناسبی دریافت کنید برای سیستم های سرور.
    لینک و توضیحات در مورد نحوه ی مشاوره و خرید سیستم سرور رو هم ارائه دادم بهتون.
    Last edited by Hessam 2; 21-12-2013 at 20:26.

2. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی ممنونم .
    این یک ماه صبر کردن برای وارد شدن مادربرد جدید به بازاره؟
    اگه به صرفه هست من مشکلی ندارم چون به صبرش میارزه. حقیقت بودجه جور شده شکر خدا ولی هنوز به نتیجه نرسیدم .
    ولی مگه با مادربردای امروز نمیشه 32 گیگ رم رو ساپورت کرد؟
    وقتی سیستم های رندرینگ رو که سایتهای خارجی پیشنهاد میدن رو میبینم اکثرا با 4960 و 4930 هستن مثل لینکی که گذاشتم
    (یه جا دیگه آپلود میکنم که شما هم ببینید آقا حسام ) فکر میکنم منم این ریسکی که شما میگید رو نکنم راحتتر هستم.
    ولی دو تا سوال دارم:
    1 -4960 و 4930 با واتر کولینگ تا چقدر میتونه به صورت 24/7 اورکلاک بشه که آسیب هم نبینه (ما در نظر میگیریم که تمام وقت زیر بار رندر هستن)
    2 - آیا با رمهای 8 گیگ میشه از پسه اورکلاک این پردازنده ها بر اومد؟ یعنی اور میشن اصلا؟
    3 - سوال من در مورد تفاوت قدرت بین 12 مگ کش با 15 مگ کش بی پاسخ موند! بازم ممنونم از شما اساتید

اینم لینک عکس:
    Last edited by night lord; 21-12-2013 at 22:34.

4. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خدای من!!!!!!
    راست گفت مهندس اشراقی! چقدر شبیه لیست های منه؟!!!!!!!!!!!!!!!
    حتی حروف هاش!!!!!!!!!!!!!!!!!! چطور چنین چیزی ممکنه؟!!!
    خیییییییییییییلی عجیبه!!!!!!!!!!! حتی اون تی آخر رو هم زده!!!!!!!!! اون تی آخر به معنای تومان هست که من میزنم!!!!!!!!
    ستاره های پاور که بین دو پلاتینوم میزنم و خط جدا کننده اش!!!!!!!!
    کدوم سایت بی وجدانی بوده تقلب کرده؟!!!!!!!!

من این روش رو از خودم در آوردم و از هیچ سایتی ندیدم!!! حتماً اونا از من دیدن!!!

خلاصه جناب لورد به شما قول میدم که بهترین رو براتون لیست بدم. خیالتون کاملاً راحت باشه. ما یه عمری تو بازار بودیم. تجربه ی لازم رو داریم. نمیخوام از خودم تعریف کنم!

اما شما با کمتر از 15 میلیون، می تونید بهترین های دنیا رو ببندید! رم تریدنت ایکس رکورد دار اورکلاک جهان هست!
    مادربرد بلک ادیشن ایسوس رکورد دار هست در اورکلاک!!
    پاور پلاتیمکس، بهترین پاور دنیاست!
    کیس کولر مستر بهترین!
    تو یکی از فروم ها دیدم شما امروز مشاوره گرفتید!! واقعاً متعجب شدم از سیستم های غیر اصولی و غیرفنیشون!!! برای 8 تومن سیستم وقتی یارو پاور 600 وات 200 تومنی می بنده و کلی هم ازش تشکر می کنن، یعنی از الفبای سخت افزار هم چیز نمی دونه!!!
    کلی هم ادعا دارن!!! اشتباه خودشون رو در روز روشن با مدارک موصق بهشون ارائه دادم، اما جلوی همه میزدن زیرش و از پست های هم تشکر می کردن!!!!!!!!!! یعنی ماست سفید بود! اینا می گفتن نه آقا ما میگیم سیاهه، تو خفه شو! تو هم باید بگی سیاه!!!!!!!! در این حد...!!!1
    و ... .

در مورد اورکلاک بنده تخصصی ندارم، باید از متخصص اورکلاک بپرسید. اما پتانسیلش رو به صورت اصولی براتون قطعاً پیاده سازی خواهیم کرد!

برای خرید هم اگر واقعاً سیستم خوب و آینده داری میخواید، یک ماهی باید صبر کنید و الان نمیشه لیست خوبی برای بهترین ها ارائه کرد.
    یک ماهه بعد تشریف بیارید، در خدمتتون هستیم.
    Last edited by Hessam 2; 21-12-2013 at 23:14.

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی حسام جان .
    والا یادم نیست اون عکسو از رو کدوم سایت برداشتم ، چون خیل اینترنتو شخم زدم برای اطلاعات وکلی اطلاعات جمع کردم که به امید خدا این سری دیگه متضرر نشم .
    اون پیجی که دیدید من مشاوره گرفتم یکی از دوستام که توی اون پیج از ادمینها هست پیشنهاد داد ولی من خودم هو راضی نبودم از پیشنهاداتشون . حقیقت چیزی که من میخواستم نبودن .
    قرار شد تا یه ماه دیگه صبر کنیم . اما اگه لطف کنید آخرین پیشنهاد خودتون رو تا 8 تومن بدید البته تا 10 هم میتونه بره بالا ولی اگه نره بهتره . چون شاید نتونم صبر کنم و مجبور شم جمع کنم ، به خاطر وضعیت کشور میگم ثبات که نداره شاید یهو قیمتا رفت بالا تر دیگه دستم به قطعات نرسید . ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه. اینطور نیست. بهم اعتماد کنین. قیمت ها بالاتر نمیره. آخر آخرش اینه که شما قبل از عید سیستم رو خواهید خرید! یعنی اگر خیلی طول بکشه.
    اما عوضش بهترین رو خریدین!

الان بخوام لیست بدم، همون لیست صفحه ی اول رو میدم. اما ماه آینده، اوضاع متفاوت خواهد بود کمی.

در مورد کارت گرافیک فرمودید 580. این کارت موجود نیست. عرض کردم خدمت شما. اگر خواستید، باید دست دوم خریداری کنید.

من اینها رو به شما از الان گفتم خدایی نکرده 2 روز دیگه از خریدتون پشیمون نشید و بگید کاشکی بودجه ی بیشتری می ذاشتید و صبر می کردید!
    Last edited by Hessam 2; 21-12-2013 at 23:23.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی پس من همون سیستم رو سیو میکنم .
    به امید خدا تا یک ماهه دیگه اگر زودتر نگرفتم قطعاتو مزاحم شما اساتید میشم . باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید ، بینهایت متشکرم

11. 2 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سوال آخر رو هم بپرسم ، اینم برای این میخوام که شاید سیستم رو مجبور شدم زودتر جمع کنم .
    کارت گرافیک اگر میگید 580 گیر نمیاد برای رندر و گیم 770 گزینه خوبی هست؟ قیمتش حدودا چنده ؟ چون تو اون لینکی که گذاشته بودید با 660 هم رده بودن از نظر قیمت ولی کارایی 770 بالاتر بود .

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حسام جون بابت كمكي كه به همه دوستان براي انتخاب بهتر انجام ميدي يه تشكر ويژه ازت دارم

14. 3 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سوال آخر رو هم بپرسم ، اینم برای این میخوام که شاید سیستم رو مجبور شدم زودتر جمع کنم .
    کارت گرافیک اگر میگید 580 گیر نمیاد برای رندر و گیم 770 گزینه خوبی هست؟ قیمتش حدودا چنده ؟ چون تو اون لینکی که گذاشته بودید با 660 هم رده بودن از نظر قیمت ولی کارایی 770 بالاتر بود .
    770 4 گیگ 1,850,000. آره. بهتر هست.

ممنون آقا فرامرز. ماشالله همیشه می بینیم به عنوان صرفاً تماشاچی تاپیک ها رو دنبال می کنید.

متاسفانه خیلی ها لایق این دلسوزی نیستن و با دستای خودشون، انتخاب های نامناسبی دارن که دیگه کار از کار گذشته!
    Last edited by Hessam 2; 21-12-2013 at 23:47.

16. 4 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

770 4 گیگ 1,850,000. آره. بهتر هست.

ممنون آقا فرامرز. ماشالله همیشه می بینیم به عنوان صرفاً تماشاچی تاپیک ها رو دنبال می کنید.

متاسفانه خیلی ها لایق این دلسوزی نیستن و با دستای خودشون، انتخاب های نامناسبی دارن که دیگه کار از کار گذشته!
    آره من بيشتر استفاده ميكنم با وجود كارشناساني مثل شما بهتره ما فقط استماده كنيم
    من خودم با پيگيري همين تاپيكا اطلاعاتم زياد شد كه بابت راهنمايي هاي شما بود بهتره هركس تو زمينه خودش كارشناس باشه من اطلاعاتم كافي نيس بيشتر كليات ميدونم
    من بعضي وقتا حرص خوردن شمارو ميبينم جدا ناراحت ميشم آخه ميدونم چه طرف سيستم بخره چه نخره هيچ پول و سودي بهتون نميرسه ولي با اين حال تمام كمكتون ميكنين كه جا داره ازتون تشكر كنم

18. 2 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •