در ضمن جناب متاليكا بحث ويروس رو نكشيد وسط براي سيمبيان من كه 2 3 سال با سيمبيان كار ميكنم يه بار هم ويروسي نشد گوشيم گويا اين حرف مد شده كه ميگن سيمبيان=ويروس
در ضمن جناب متاليكا بحث ويروس رو نكشيد وسط براي سيمبيان من كه 2 3 سال با سيمبيان كار ميكنم يه بار هم ويروسي نشد گوشيم گويا اين حرف مد شده كه ميگن سيمبيان=ويروس
x-boy جان يه آنتي ويروس كسپراسكاي روي سيستمت نصب كن (تو انجمن هم هست) بعد تو اينترنت آپديتش كن و بعد مموري گوشيت رو يه اسكن كامل بكن ببين ويروسي پيدا ميكنه يا نه ؟ جوابشو هم اينجا بزارنوشته شده توسط x-boy
![]()
خوب شايد شما گوشيتون رو واكسيناسيون كردي. والا دوستاي ما كه نوكيا دارن تو جمع هاي دوستانه هميشه از ويروسي شدن گوشي هاشون صحبت ميكنن و اينكه چه قدر دادن تا گوشي رو درست كردن اصلا ويروسي شدن گوشي يه جور كلاس شده. البته شايد شما به داشته هاي فابريك گوشيتون قانع هستيد و چيز جديد روش نصب نمي كنيد. وگرنه حتما با ويروس برخورد داشتيد ( مخصوصا بعضي از بازيها و تمها)
با اينا اسكن كردم هيچي نداشتنوشته شده توسط Mehdi_MaX
Simworks AntiVirus
NetQin
northon
هيچي نداشت
اولا فابريك خود گوشي چيز زيادي نداره كه بخواي قانع باشي والا ما 3 سال برنامه نصب ميكنيم پاك ميكنيم يه بار هم ويروس نگرفتيم اون دوستاي شما هم احتمالا از طريق بلوتوث ويروس گرفتن كه اون بر ميگرده به خود طرف گوشي هم ويروس بگيره با يه انتي ويروس اپديت شده به قول شما حل ميشه با اينكه بازم ميگم ويروس گرفتن گوشي سيمبيان يه جور مد شدهنوشته شده توسط M_ETALLIC_A
يه بابايي اومد گفت صفحه lcd گوشيم تركيد گفتم باسه چي گفت ويروس گرفتم
نه نه رو گوشي نميگم اين آنتي ويروسي كه گفتم رو تو كامپيوتر انجام بدهنوشته شده توسط x-boy
جداي از كل كل جدي ميگم يه تست بكني ضرر نداره
رو كامپيوتر nod32 دارم كه خدايي محشره اتفاقا ديشب اسكن كردم پاك پاك بود
من هنوز هم روی حرف قبليم هستم...
جاوا: داس
سيمبيان: ويندوز
احتمالاً گوشيشون ويروسی نيست! يه اشکال ديگه داره فکر ميکنن ويروس گرفته!!!نوشته شده توسط m_etallic_a
اگه شما فقط بخاطر ويروسی شدن گوشی سيمبيان دار نميگيری پس بايد از ترس ويروسی شدن کامپيوترت هم ويندوز نصب نکنی و از داس استفاده کنی!
یه نکته ی مهم کی گفته جاوا ویروس نمی گیره؟؟؟؟ من یه w810i دارم عکس رو مموری سیو نمی کرد ( که این مشکل یکم شایعه) و بولوتوسشم کار نمی کرد بردم گارانتیش گفت ویروس گرفته باید فلش شه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)