میشه یه مورد از این "مملو" رو ذکر کنی..والا من تا اینجا چیزی از این بازی ندیدم که بگم تو بازیای قبلی نبوده ...و این به هیج وجه ایراد به حساب نمیاد ...الان دیگه هر فرنچایزی گیم پلی خاص خودشو داره و اگه دنباله نوآوری هستیم باید بریم سراغ Indie ....وگرنه تو AAA همینه که هست ....
این عبارت "گیم پلی نسل جدید " هم مضحکه رسما ...
+
به نظر من بازیها با اون سرعتی که انتظار ما پیش میره رشد نمیکنه . البته نباید هم انتظار هم داشت . بازی ساخته دست بشر هستش و خب ساخت یک بازی مو سفید میکنه . جدای از بحث سرگرمی که نگاه کنیم به نظر بنده گیم پلی بازی و حتی گرافیک در این مقطع زمانی تقریبا در جای خود درجا میزنه . شما گیم پلی و گرافیک بازیهارو ببینید در طی این چند ساله اونقدر تحول عظیمی صورت نگرفته ( بازه زمانی 2 سال پیش تا 2 سال آینده ) حتی با آمدن کنسولهای جدید هم نباید انتظاری داشت چون تولد کنسولهای جدید زودتر از موعد بود (Money) .
Last edited by ™...; 06-03-2015 at 02:48.
از لحاظ پیشرفت گرافیکی که واقعا سال به سال فرق می کنه.بخوام مثال بزنم این بازی ها رو به ترتیب نصب کنید و تفاوت گرافیک رو ببنید
1_ BF Bad Company 2
2_ Battelfield 3
3_ Battelfield 4
و اخرین نسخه اش که تفاوت باز هم مشخصه. همچنین سری اساسین کرید.مثhل زیاد هست .برای اینکه بخواین تفاوت رو احساس کنید باید تمامی بازی ها رو پشت سر هم روی حالت 1080 و تنظیم بالا بازی کنید.قطعا نظرتون فرق می کنه
در مورد گیم پلی هم تنوع بوجود نمیاد چون در سری AAA ریسک نمی تونند بکنند چون هر گونه تنوع باید در جزیئات باشه که باعث پس زنندگی گیمر ها نشه.نمونه اش بلگ فلگ خیلی از دریا زیاد حالشون بهم می خورد.
برای تنوع گیم پلی باید سر به عناوین کوچیک بزنید مثل Grow Home
واقعا تعجب می کنم از این حرفتون که کنسول های جدید فقط بخاطر پول معرفی شدند.خیلی از سازنده ها بازی از مشکلات سخت افزاری کنسول ها می نالیدند و می گفتن که باید هر چه زودتر کنسول ها نسل جدید دو شرکت معرفی کنند.
در مورد این بازی طبق بازی ها دیگه اگر روی پلتفرم PC معرفی بشه( زهی خیال باطل, هنوز منتظر Red Dead هستم) بازی می کنم ولی قرار باشه 220 تومان که سهله 60 تومان هم بدم(جدای اینکه 1.5 سر کنسول باید از خزانه خالی خرج بشه) وقعا ترجیح میدم اون 60 تومان رو در جیبم بزارم و به این بازی فکر کنم تا اینکه بازی رو انجام بدم و به 60 تومان فکر کنم
این بازی بر طبق تعریفات از منتقدا و کلیف بلزینسکی (که خیلی ها میگن شبیه Geow هست) شنیدم بیشتر شبیه بازی Ryse میمونه.یک بازی با گرافیک نسل هشتمی که چشم ها رو خیره می کنه و داستان سینماتیک که شما اگر علاقمند به داستان باشید شما رو تا پایان با خودش همراه می کنه ولی خبری از ایتم اصلی یعنی گیم پلی نیست.خب این برای خیلی از افراد خوشایند نیست.چون بازی قرار شما اینقدر درگیر باشید , وقت نکنید اب دهنتون رو قورت بدید چه برسه اینکه وسط یک چای هم نوش جان کنید
می دونید چرا میگم گیم پلی خیلی مهمه چون گرافیک عمرش زور بزنه 3 سال هست ولی گیم پلی عمرش 10 سال هست که هیچ, باعث میشه شما بازی رو بتونید همون زمان چندین بار تکرار کنید.نمونه اش زمانی GTA IV اومد گرافیک شاهکار داشت ولی الان گرافیک رده چندمه ولی همچنان بخاطر گیم پلی جذاب قابل بازی هست.یا مورد دیگه اش کانتر استرایک که ماد ه Half life همچنان در حال بازی هست
به نظر من همون BF نسخه های 3 و 4 اونقدر تفاوت گرافیکی ندارن که بگیم تحول عظیمی رخ داده !. شاید نسخه 2 با 3 اینطور باشه . شاید .کمی بافتها و نورپردازی بهتر میشه و تغییرات جزیی دیگه اما انقلابی رخ نمیده ! صحبتهای من در یک بازه زمانی 3 تا 4 سال هستش .
من هنوز هم رو حرفم هستم که کنسولهای جدید زود معرفی شدن چون سازنده ها یی که اعلام کردن محدودیت دارن همونهایی هستن که سالی سه تا COD و سه تا AC میدن بیرون ! . گفتن ملاک نیست باید دید آیا واقعا از نهایت ظرفیت کنسولها استفاده کردن ؟! حالا منتظر باشید ببینید همون سازنده ها که گفتن محدودیت دارن با PS4 میخوتن چی کار کنن !.
گرافیک و گیم پلی هر کدوم به نوبه خودشون بحث مفصلی دارن.
از نظر من گرافیک حال حاضر به حدی از خودش رسیده که دیگه کمبودی در اون احساس نمیشه و میتونم بگم از نظر گرافیک صنعت گیم به یک سطح قابل قبولی رسیده.
اما از نگاه گیم پلی من الان فقط منتظر کمی گذر زمان هستم تا همین تغییرات گیم پلی رو شاهد باشیم، یعنی چشمم روشنه که بعد از یک مدت کوتاهی این پیشرفت در گیم پلی رو هم در بازی ها خواهیم دید، همون چیزی که منتظرش هستیم فقط به کمی زمان نیاز هست تا استدیوهای بزرگ دست به کار بشن و وارد گود بشن.
به احتمال 99 درصد اون چیزی که من در بازی مییینم تو نمیبینی یا بی تفاوت از کنارش رد میشی.
MGS:V نه تنها شبیه هیچ کدوم از متال های سری های قبل نیست بلکه گیم پلی کاملا دگرگون شده هستش. حالا این در کنار این که سری های قبلی متال گیر هم کاملا در گیم پلی نسبت به همدیگه متفاوت بودن، ولی این درک در صورتی حاصل میشه که بازیش بکنی وگرنه از بیرون همه چیز نه تنها شبیه هم هستش بلکه احساس میکنی در بقیه بازی ها هم وجود داره در حالی که اینطوری نیست.
در مورد بخش بولد شده قرمز رنگ: « درسته ایراد به حساب نمیاد ولی در صورتی که فاصله زمانی زیادی بین نسخه ها وجود داشته باشه، مثلا همین متال گیر نسخه قبلیش مال 7 سال پیشه، اینجاست که تغییرات حاصل میشه، البته برای کسی که هر شش ماه یک بار یدونه اساسین بازی کنه و اب از لب و لوچش سرازیر بشه شاید درکش سخت باشه»
منظور نسبت به اپن ورلد های دیگه بود ....کلا از بیخ منظور رو اشتباه گرفتی و ...این کامنت هم ...چیزی جز "LOL" نصیبش نمیشه ....( بابا من بازی نکردم ولی میدونم چجوری بودن نسخه های قبلی این فرنچایز!!!!!!)
اوپن ورلد کوجیما چیزه تازه ای برا گفتن نداره ....انتظاریم نمیره ....همین که بتونه EXECUTION خوبی داشته باشه همه رو راضی میکنه ....
فقط سال 2014 یکمی شاهکارها کم بودن که به نظرم توی همین سال هم میشه بازی های با گیم پلی خیلی عالی پیدا کرد
قبل از اون رو نگاه کنیم تقریبا توی همه سال ها یه سری شاهکار با نوآوری بالا منتشر شدن
اگه بازی های انقلابی رو مدنظر داشته باشیم که خب اونا همیشه نمیان و هر چند سال یکبار باید انتظار همچین چیزی رو داشته باشیم
اون چیزی که مشخصه یه سری استودیو هستن که از قبل بازی هاشون تضمین شده ست و حتما یه بازی درستو حسابی رو تحویل میدن و توی این نسل هم اکثرشون همین روند رو خواهد داشت
فعلا از این شرکت ها من ندیدم بازیی توی این نسل منتشر شده باشه و فقط یه سری بازی ریمستر منتشر شدن که اونا رو نمیشه در موردشون نظر داد
بایوور هم به نظرم میشه جزو این شرکت ها قرار داد و فقط به این خاطر اونو فاکتور می گیرم که توی نسل قبلی یکی دو جا اشتباه کرد وگرنه مطمئنا جزو بهترین هاست و توی این نسل هم آغاز خیلی عالی داشته
از این شرکت ها هم چند تاشون که بازی هاشون به طور قطعی امسال منتشر میشن
چند تاشون هم مثل والو ، راکستار و بتزدا هنوز بازی هاشون رو معرفی نکردن و احتمالش زیاده تا آخر امسال دیگه توی مراسم های مختلف هر کدوم حداقل یه بازی رو برای سال های آینده معرفی کنن
خلاصه آخر امسال می تونیم این بحث رو خیلی بهتر دنبال کنیم و اگه این بازی هایی که امسال منتشر میشن هم در حد انتظار نباشن دیگه باید کلا به ناامیدی به سر ببریم
که البته به نظرم این بعیده
حمید من اصلا حواسم به این نبود که MGS اپن ورلد شده، یعنی انگار یادم رفته بود...
خب با این حساب من الان دارم فکر میکنم اگه در یک مرحله ای بخوام وارد یک اردوگاه بشم پس میرم یک گوشه میشینم ببینم چه راهی پیدا میکنم برای وارد شدن ( حالا فقط ار طریق راه ورودی)
اول صبر میکنم تا ببینم در طول شبانه روز چه رفت امدهایی به اردوگاه از درب ورودی میشه.
چه ماشین هایی در چه ساعاتی وارد و خارج میشند.
چه نوع ماشین هایی وارد میشه.
شاید یک کامیون وارد میشه و برمیگرده و زمان معین داره میتونم ازش استفاده کنم.
میتونم راننده کامیون رو بکشم خودم به جاش برم یا سوار کامیون بشم برم داخل.
اصلا صبر میکنم تا شب بشه:
نگهبانها دو برار میشن ولی احتمالا خواب الود هستن.
احتمال داره گشت زنی های شب هنگام دقیق نباشه میتونم تک ک سربازهارو بکشم.
یا شاید هم یک سگ بفرستم حواسشون رو پرت کنه.
احتمالا در بین شبانه روز هوا دگرگون بشه و از فرصت استفاده کنم.
ممکنه بارانی بشه یا توفانی.
اصلا چرا از درب اردوگاه وارد بشم دور تا دور اردوگاه گشت میزنم یک کوه هست که میتونم ازش بالا برم و اون ور پایین بیام.
شاید هم در یک گوشه ای حصار دور اردوگاه خوب تکلمیل نشده و پارگی داره پس وارد میشم.
شاید بتونم از بالا درختی خودمو داخل برسونم.
امکان داره یک غاری چیزی دوربر باشه بتونم وارد بشم.
خب همه این احتمالات فقط و فقط برای یک عبور کردن از یک مانع کوچک بود و همه اینهارو میشه با تمام جزییات و مشکلاتی که پیش رو هست در بازی فقط و فقط برای اون یک کوچولو لحظه ازش استفاده کنیم.
این فقط و فقط حرکت کوچولو رو من یادم نمیاد در بازی دیگه ای دیده باشم، من که ندیدم کس دیگه ای دیده؟
حالا همه اینها مواردی هست که ما میدونم و برامون فاش شده، این که چه چیزهایی انتظارمون رو میکشه الله علم.
اره حمید جان دلبندم اپن ورلد کوجیما چیزی برای گفتن نداره چون قراره که درسی باشه برای بقیه بازیسازانی که از این به بعد قصد دارن در سبک مخفی کاری یک بازی اپن ورلد بسازن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)