تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 32 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.از نظر عنوان باشگاهی در سال 2013 هم که هیچ عنوانی با رئال نتونست بدست بیاره که همین خودش بازم تأثیر گذاره.در مقابل فرانک ریبری یه بازیکن کم ادعا و زحمتکشه که کاملا" در خدمت تیمه و هیچ موقع هم ادعا نداشته که بهترینه یا سوپرمنه و مثل اون فوتبالیست نیومده و نخواهد آمد.کلا" ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه ولی بسیار سمپاتیک تر و متواضع تر از رونالدو هستش.
    این دقیقا اون چیزایی که جا افتاده و مبناش مشخص نیست. میشه شما دو سه مورد از این همیشه و همه جا که میگه بهترینم رو لینک معتبر بدید؟

ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه
    حرف اینه که جایزه قاعدتا باید مبناش فنی باشه، نه اینکه من از اخلاق یا شخصیت فلانی خوشم میاد یا نمیاد.

2. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.
    سلام

ببخشید کجا و کی رونالدو گفته من بهترینم ؟! و یا کی ( چه زمانی ) ادعای اینو کرده که فوتبالیست مثل اون نیومده و نخواهد اومد ؟

4. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.از نظر عنوان باشگاهی در سال 2013 هم که هیچ عنوانی با رئال نتونست بدست بیاره که همین خودش بازم تأثیر گذاره.در مقابل فرانک ریبری یه بازیکن کم ادعا و زحمتکشه که کاملا" در خدمت تیمه و هیچ موقع هم ادعا نداشته که بهترینه یا سوپرمنه و مثل اون فوتبالیست نیومده و نخواهد آمد.کلا" ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه ولی بسیار سمپاتیک تر و متواضع تر از رونالدو هستش.
    رونالدو میگه من بهترین بازیکن هستم؟ ؟

چنتا ویدئو و خبر معتبر بزارید ببینم کی رونالدو همچین حرفی زده !!!!!!!!!!!!

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من واقعا دلم برای رونالدو میسوزه با اینکه ازش خوشم نمیاد انصافا بد دوره ای بهش خورده .. همیشه زیر سایه مسی بوده حالا یبارم که مسی احتمالا توپ رو نمیخواد بگیره یکی دیگه واسش شاخ شده به نام ریبری

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض رونالدو در مراسم اهداي توپ طلا شرکت‌ نمي‌کند

روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که ستاره پرتغالي رئال‌مادريد در اعتراض به سخنان اخير سپ بلاتر در مراسم اهداي توپ طلاي فيفا شرکت نخواهد کرد

کريستيانو رونالدو در اوج دوران آمادگي به سر مي‌برد و يکي از آماده‌ترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان است. آسيب‌ديدگي‌هاي پياپي ليونل مسي باعث شده است تا ستاره پرتغالي رئال‌مادريد شانس زيادي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 داشته باشد.

بلاتر چند روز پيش سخناني جالب و در عين حال عجيبي را بر زبان آورد. او به ستايش از ليونل مسي پرداخت و او را شايسته کسب پنجمين توپ طلاي خود دانست. اين سخنان بلاتر خشم ستاره پرتغالي رئال مادريد را به دنبال داشت. هرچند بلاتر رسما از رونالدو عذرخواهي کرد اما به نظر مي‌رسد که اين بازيکن پرتغالي سخنان بلاتر را فراموش نکرده است و از او دل پري دارد.

روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که رونالدو هنوز از بلاتر خشمگين است و در مراسم اهداي توپ طلاي فوتبال جهان شرکت نخواهد کرد.

اين روزنامه اسپانيايي نوشت: رونالدو هنوز از سخنان تمسخرآميز بلاتر ناراحت است و در مراسم توپ طلا شرکت نخواهد کرد. اين درحالي است که او با توجه به آسيب‌ديدگي ليونل مسي و دور بودنش از روزهاي اوج شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد. سپ بلاتر تلاش مي‌کند تا در روزهاي آينده نشستي را با رونالدو برگزار کند و درباره سخنان اخيرش به او توضيح دهد. اين احتمال هم وجود دارد که باشگاه رئال‌مادريد رونالدو را متقاعد به شرکت در مراسم اهداي توپ طلا کند؛ چرا که امسال شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ریبری ممکنه به اندازه رونالدو یا مسی درخشش فردیش به چشم نیومده باشه، اما توی سال اخیر واقعا اختلاف سطحی وجود نداشته و من این رو بیشتر به خاطر "هایپ" رسانه ها راجع به رقابت رونالدو و مسی می دونم.
    نقل قول گرفتن از صحبت خود آدم جالب نیست ولی دوستانی که معتقدن ریبری همه موفقیتش رو مدیون تیمش هست و فاصله ای با هم تیمی هاش نداشته:

Kicker که به صورت هفتگی نمرات همه بازیکنان شاغل در بوندسلیگا رو با اعداد بین 1 تا 6 (1 بهترین و 6 ضعیف ترین) تعیین می کنه و تبعا دید فنی تر و مشخص تری نسبت به مثلا کاپیتان ها
    یا سرمربی های تیم های ملی داره، در مجموع به ریبری نمره عالی 2.1 رو داد که تقریبا بی سابقه هست، در طول این سال ها به ندرت بازیکنی نمره ای بهتر از 3 کسب کرده و نمره 2.1 ریبرینیم نمره از بهترین نمره کسب شده در 15 سال اخیر بوندسلیگا بالاتر هست! (این تفاوت سطح عملکرد ریبری با بقیه که هم تیمی هاش رو هم شامل میشه، رو از دید Kicker می رسونه)

+

بایرن در بازی های بوندسلیگا سال قبل فقط یک شکست داشت که در اون بازی ریبری حضور نداشت، در بازی های CL دور حذفی تا قهرمانی هم صرفا در بازی برگشت با آرسنال پیروز نشد
    که باز هم ریبری(به اتفاق شواینی) حضور نداشت.
    لوئیس فیگو اخیرا مصاحبه جالبی کرده بود و گفته بود که با این که این جایزه یکبار نصیب خودش شده(از قضا در سالی که زیدان شایسته بود یعنی سال 2000)، این جایزه Subjective هست (~ غیر اصولی)

10. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دو نوع دید وجود داره، بعضی از دوستان میگن ریبری واقعا در حد مسی و رونالدو بوده، خب صحیح. پس معیار مقایسه فردی است و نظر این دوستان همینه، خب مشکل حل شده. قرار نیست ما هم بگیم نظر این دوستان درسته یا اشتباه، بالاخره نظر اونهاست ولی حداقل شیوه و نوع دید مشخصه.

اما مسئله اونجاست که یک دید وجود داره که میگه بهترین بازیکن دنیا حتما باید از بهترین تیم انتخاب بشه، این در یک نگاه شاید منطقی باشه چون میگن بهترین بازیکن بازیکنیه که تیمش رو به موفقیت برسونه ولی این مسئله رو خیلی دشوار می کنه چون عملا انتخاب بهترین بازیکن دنیا محدود میشه به بازیکن های چند تیم خاص که تیمشون شانس درخشش خیلی بالا و بردن چند جام در یک سال رو داره. در این دید بازیکن هایی مثل پیرلو، آگرو، داوید سیلوا، سوارز، کاوانی، فالکائو، ون پرسی، رونی و خیلی های دیگه اصلا شانس بردن این جایزه رو در خواب هم ندارن چون در تیمی نیستن که بتونه برنده لیگ قهرمانان بشه.

بدتر از اون، در سالی که جام جهانی هست این دید میگه باید بازیکن قهرمان جام جهانی هم بشه یا حداقل فینالیست باشه. حالا اگه فوق ستاره ای وجود داره که اهل ناکجاآباد هست یا در نسل ضعیفی در تیم ملی خودش قرار داره دیگه باید یک سال در میون اصلا منتفی باشه چون شانس قهرمانی جام جهانی و یورو رو نداره و همیشه یک بازیکن هست که در جام جهانی یا یورو بدرخشه و بهترین بازیکن جهان شدن حق اون باشه! و در اون بقیه سال ها هم همینطور چون شانس قهرمانی چند گانه رو نداره و همیشه یک تیم دیگه هست که موفق تر از تیم اینها باشه و اون تیم هم قطعا بازیکن درخشانی داره که شاید بطور فردی به خوبی این بازیکن نباشه ولی بالاخره سه تا جام گرفته. اگه مثلا سوارز خوب بود لیورپول رو قهرمان انگلیس و اروپا می کرد؟

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

عزیز شما حرف خودتو 1 خط پایینترش نقض کردی که
    شما متوجه منظور من نشدی.
    وقتی به صورت یک حقیقت این موضوع مطرح میشه که رونالدو خیلی پر واضح از ریبری سر تر هست ولی تو بازی ها رو در رو همچین چیزی دیده نشد.
    در مورد عملکرد و اینا که بیشتر فک منظور گل زدن باشه ، وظیفه رونالدو با وظیفه ریبری تفاوت های زیادی داره..اینکه کدوم بشتر گل زده نشانه برتری نیست.

اون سال که رئال در پنالتی ها حذف شد ریبری چه کرد؟!؟!؟ اصلا در همین بازی های رو در رو ریبری با رونالدو قابل مقایسه بود؟!؟

بدون شک به این دلیل که ریبری همیشه و در همه حال تیمش رو از گردنه رد میکنه باید توپ طلا رو همینطوری بهش اهدا کنیم!!!
    اصلا هم مهم نیست که بازکن واسه ی یه ضربه کاشته تو رختکن دعوا کنه و با مشت بزنه پا چشم هم تیمیش !!
    ریبری هیچی بابا اون بازی کاری نکرد اصلا .. بایرن 10 نفره برد فک کنم..

اصلا موضوع این وسط برای من مهم نیست که ریبری ببره یا نه..
    فقط موضوع این هایپه هست که خیلی دست و پا گیر شده برای دوستان و اینکه تو بایرن ریبری به کمک بقیه کاری انجام داده ولی انگار بقیه خودشون پاس می دادن و خودشون همون توپ رو گل می کردن
    یک تیم دیگه هست که موفق تر از تیم اینها باشه و اون تیم هم قطعا بازیکن درخشانی داره که شاید بطور فردی به خوبی این بازیکن نباشه ولی بالاخره سه تا جام گرفته. اگه مثلا سوارز خوب بود لیورپول رو قهرمان انگلیس و اروپا می کرد؟
    بحث خوبی نیست..اونطوری که همه خوبن، شمام خوبی : دی
    فک کنم پس حق علی دایی هم خورده شده این وسط : دی

کسی نگفت بهترین بازیکن بهترین تیم باید انتخاب بشه..
    عملکرد یه بازیکن تو یک فصل و تاثیرگذاریش تو موفقیت تیم خیلی مهم هست و مشخصا تیمی که قهرمان میشه این شانس رو به بازیکنش میده که حداقل از دید یک ناظر بیرونی، تاثیرگذاری اون بازیکن بیشتر باشه..هر بازیکن تو جایگاهی که هست و تو تورنومنتی که بازی میکنه سنجیده میشه و مطمئنا هرچه مسابقات معتبر تر باشه عملکرد بازیکن ارزشمند تر هست و قهرمانی اون تیم مکمل عملکرد بازیکن میشه..

عملکرد ریبری هم تو فصل قبل از بقیه اگه بهتر نبوده، بدتر هم نبوده..

14. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

لوئیس فیگو اخیرا مصاحبه جالبی کرده بود و گفته بود که با این که این جایزه یکبار نصیب خودش شده(از قضا در سالی که زیدان شایسته بود یعنی سال 2000)، این جایزه Subjective هست (~ غیر اصولی)
    این حرف که در اون زمان زیدان شایسته بود رو خود فیگو در مصاحبش گفت؟
    اگه نه، نظر شخصیت هست یا منطق پشتش وجود داره؟
    Last edited by Layken; 14-11-2013 at 00:19.

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من شانس رونالدو رو بیشتر میدونم

ولی مسی همواره شخص مورد علاقه فیفاست

ریبری هم با توجه به افتخارات سال قبلش یکی از مدعیان سرسخت

اما یکی از دوستان حرف خوبی از ایبرا زد که 5-6 ساله در سطح اول اروپا داره توپ میزنه ولی با بدشانسی نتونسته هنوز توپ طلا بگیره

به نظرم با توجه به اینکه امسال قانون رو عوض کردن و 5 بازیکن به فینال میان ایبرا هم در بین شون باشه

ولی بازیکن سال یکی از سه تایی که اول گفتن باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •