تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 106

نام تاپيک: بـحـث - غرب و حقیقت در سایه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی های کامپیوتری با خشونت بالا و تلقین رفتار نامناسب با این بازی ها ...
    اگر بازی رایانه ای رو یک محصول کاملا غربی که نشات گرفته از فرهنگ اونا باشه رو بپذیریم (که من فکر میکنم اینطور نیست) باز باید دقت کرد هر بازی رایانه ای با توجه به معیارهایی که توسط کارشناسان مربوط به این حوزه تعیین میشه از نظر سنی رتبه بندی میشه. بله در ایران وقتی بچه ی 9 ساله call of duty بازی میکنه خیلی مضرر هست براش. بنابراین حرف من مبنی بر اینکه محصول یا فرهنگ وارد شده بدون لوازمش وارد شده اینجا هم مصداق داره. اگر ما این معیار های رتبه بندی رو رعایت میکردیم و تربیت خانوادگی جوری بود که والدین نظارت میکردن بر بازی هایی که فرزندانشون انجام میدن ، مطمئنا مضرراتش شامل حال ما نمیشد ... موافقید ؟
    دقیقا همین نکته اصلی است.

در اروپا یا آمریکا بازی نامناسب با سن یک شخص رو بهش نمی فروشند، والدین هم اگه برای بچه هاشون بطور غیرمسئولانه از این بازی ها و فیلم ها و ... بخرند مشکلات خیلی زیادی خواهند داشت. در ایران ما بازی ها رو وارد کردیم ولی فرهنگ استفاده و کنترل رو وارد نکردیم، و همین باعث میشه مشکلات پدید بیاد و این رو نباید به حساب اونهایی گذاشت که بازی ها رو درست کردند و روش نوشتند برای چه سنی مناسب است!

مصداقش خشونت.

کشت و کشتار دقیقا واسه چه رده ی سنی مناسبه ؟

این بازیها کارکرد مثبتش برای ما چیه ؟
    کسی نگفت کارکرد مثبت دارند ولی در شرایط کنترل شده و صحیح وسایل خوبی برای سرگرمی هستند. کارکرد مثبت بازی فیفا و یه قل دو قل چیه؟ کارکرد مثبت خوردن آب نبات چیه؟

تمام مطالعات روانشناسی نشون میده جوانب مختلف شخصیتی انسان تا 15 تا 18 سالگی کامل میشه و بعد از اون تاثیرپذیری خاصی از دیدن و مشاهده خشونت و ... در بازی ها و فیلم ها وجود نداره، برای همین هم اون بازی ها اکثرا حداقل سن 15 تا 18 سال دارند چون برای افرادی که سن اونها بیشتر هست تاثیر منفی خاصی نخواهد داشت و برای سرگرمی مناسب خواهد بود.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مصداقش خشونت.

کشت و کشتار دقیقا واسه چه رده ی سنی مناسبه ؟

این بازیها کارکرد مثبتش برای ما چیه ؟
    خشونت رو که گفتید . فکر کردم مصادیق دیگه ای هم مد نظرتون بود ...

به هر حال رتبه بندی سنی بازی ها توسط نهادهایی انجام میشه که کارشناس مسئله هستن شامل روانشناس و جامعه شناس و ... میشن . قرار نیست یه آدم بالغ 18 ساله جانی بشه بعد از بازی ها خشن !!

4. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی نگفت کارکرد مثبت دارند ولی در شرایط کنترل شده و صحیح وسایل خوبی برای سرگرمی هستند. کارکرد مثبت بازی فیفا و یه قل دو قل چیه؟ کارکرد مثبت خوردن آب نبات چیه؟
    ممنون از سایر قسمت های پاسختون ، در مورد این قسمت ...

یه قل دو قل تمرکز میاره ، آب نبات هم اگه سالم باشه ماده ی خوراکیه ، انرژی میاره .

سرگرمی خوبه که کارکرد مثبت هم داشته باشه ، مگر این که اعتقاد به اتلاف وقت و بیهوده وقت گذروندن داشته باشیم .

6. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اوکی ... جمله ی قبلیت یه مفهوم دیگه داشت . به هر حال پس اگر پذیرفتی که رفتار انسان در شرایط یکسان متفاوت هست یعنی نسبی بودن مسائل اجتماعی رو هم پذیرفتی دیگه ... وقتی نسبی هست تعیین ضرر و فایده هم سخت میشه ...
    جمله ی قبلیم هم همین معنی رو داشت فقط اینکه "وگرنه" رو نخونده بودی که گفتم معنیش میشه در غیر این صورت. حقیقت غیر قابل انکاری هستش و اینطور نیست که من نتونم بپذیرم و دقیقن به خاطر همین هم اصلن علوم انسانی تفکیک شدن اما من با این حال معتقدم میشه با روش هایی (که اتفاقن در اکثر کتب علوم انسانی هم بهش اشاره شده!) به نوعی فرمول نویسی کرد اما قبول دارم که نه برای همه ی بخش ها. توو پست قبلیم هم اشاره کردم که ما میتونیم از معیار های سازمانن ملل استفاده کنیم و یا دیگر نهاد های بین المللی.
    به نظرم اینکه بیایم و فقط با شرایط روز اون جامعه بسنجیم که هر چیزی برای جامعه بد یا خوب هستش کار درستی نیست و نگاه ما باید به آینده و بیشتر به آینده باید باشه. در مثال رضا شاه میشه گفت که ما تمام این پیشرفت هایی که داشتیم مدیون اون دروه هستیم چون اگر زیر ساخت هایی که در دروه پهلوی اول در بخش های مختلف انجام شد، انجام نمیشد مطمئنن ما یک کشور بسیار بسیار عقب افتاده تر و سنتی-مذهبی تر نسبت به حالا بودیم و حال آنکه بیشتر اون تغییرات شاید برای جامعه غیر مفید به نظر میمود (با در نظر گرفتن عقاید و باور های مردم اون روزگار).

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از سایر قسمت های پاسختون ، در مورد این قسمت ...

یه قل دو قل تمرکز میاره ، آب نبات هم اگه سالم باشه ماده ی خوراکیه ، انرژی میاره .

سرگرمی خوبه که کارکرد مثبت هم داشته باشه ، مگر این که اعتقاد به اتلاف وقت و بیهوده وقت گذروندن داشته باشیم .
    ما هزاران کار می کنیم که از طریق کاربرد سنجی بی فایده هستن ولی وجودشون (در حین اینکه اجباری نیستند) قرار نیست چیز بد قلمداد بشه. همون آب نبات ارزش غذایی نداره و مضر هست ولی خوش مزه است، بازی های کامپیوتری هم حال میدن و سرگرم کننده هستند. شما روز خودتون رو نگاه کنید کلی کار می کنید که فایده اونچنانی ندارن، مثلا فوتبال دیدن و طرفداری از تیم ها کارکرد مثبتی داره؟ ولی اینها چیزهای مضر نیستند وقتی سرگرم کننده میشن چون انسان به سرگرمی هم نیاز داره و این نیاز بسیار ضروری است و وقتی ضرر خاصی ندارن و لذت بخش هستن نمیشه اشکالی بهشون گرفت.

9. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به گفته های روانشناسان استفاده بیش از حد بازی های کامپیوتری برای کودکان و نوجوانان سبب انزواع طلبی و خوشونت طلبی میشه

هر چند که استفاده معقول و به اندازه این بازی ها برای نوجوانان و بزرگسالان سبب تخلیه هیجانی میشه

11. این کاربر از time-to-live بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خشونت رو که گفتید . فکر کردم مصادیق دیگه ای هم مد نظرتون بود ...
    اتفاقا خیلی مسائل مد نظرم هست ولی زیاد وارد شدن به جزئیات مد نظرم نیست ...

فعلا ترجیح میدم انسان رو یه جانور ببینم که هدفش بقاست ...

قرار نیست یه آدم بالغ 18 ساله جانی بشه بعد از بازی ها خشن !!
    ما هزاران کار می کنیم که از طریق کاربرد سنجی بی فایده هستن ولی وجودشون (در حین اینکه اجباری نیستند) قرار نیست چیز بد قلمداد بشه.همون آب نبات ارزش غذایی نداره و مضر هست ولی خوش مزه است، بازی های کامپیوتری هم حال میدن و سرگرم کننده هستند. شما روز خودتون رو نگاه کنید کلی کار می کنید که فایده اونچنانی ندارن، مثلا فوتبال دیدن و طرفداری از تیم ها کارکرد مثبتی داره؟ ولی اینها چیزهای مضر نیستند وقتی سرگرم کننده میشن چون انسان به سرگرمی هم نیاز داره و این نیاز بسیار ضروری است و وقتی ضرر خاصی ندارن و لذت بخش هستن نمیشه اشکالی بهشون گرفت.
    چیزی که من ازش دفاع میکنم آب نبات نیست ...

لذت بخش بودن اگه سلامتی رو به خطر بندازه ، به عنوان یه چیز بد و مضر قلمداد میشه .

چرا یه شرکت باید وقت بذاره و هزینه کنه برای تولید یه محصول که تبلیغ خشونت میکنه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان نظرشون درباره ی موسیقی متال چیه ، این سبک موسیقی به نظرتون ضرری نداره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    پست های دوستان رو خوندم. نظرات خیلی جالبی داده بودند. منهم در این پست بعضی از نظرات خودم را بیان می کنم.
    یکی از عادات ما ایرانی ها، ایرانیزه کردن فرهنگ و محصولات فرهنگی سایر کشور هاست. متاسفانه در عصر حاضر باید بپذیریم در شکل دهی فرهنگ جهانی نقش بسیار ناچیزی داریم. دلایل هم متفاوت هستند. دوست ندارم بحث تاریخی پیش بیاید اما باید واقع بینانه بپذیریم در دران گذشته ما بسیار در ایجاد فرهنگ اسلامی موفق بوده ایم (دوران ادبیات کلاسیک ایران) اما هم اکنون این غرب است که در عرصه تولید فرهنگ و جهانی کردن فرهنگ خود پیشتازانه می تازد...
    آیا ما همانند غرب از بهترین وسایل برای اشاعه فرهنگ مورد نظرمان (صرف نظر از خوب و بد بودن آن) استفاده می کنیم؟ یا سعی می کنیم با محدود کردن این وسایل به گمان خودمان مانع گسترش فرهنگ غرب بشویم؟ (که این خیال باطلی بیش نیست)

یکی دیگر از مواردی که در همین تاپیک در مورد آن بحث شد این است که «هر چیز غربی بد و هر چیز ما خوب است»! این جمله را می توان به شکل زیر ویرایش کرد:
    «هر چیز غربی بد است چون ما خودمان آن را تولید نمی کنیم اما همین چیز غربی بد را اگر خودمان تولید کنیم خوب می شود!»
    مثال های متعددی هم در این زمینه وجود دارند مثل لوازم خانگی، موبایل، فیلم، موسیقی، نرم افزار، نوشابه و بسیاری موارد دیگر...
      محتوای مخفی: اسپویلر 
    شاید دیده باشید که خیلی ها وقتی بحث غذای حرام را مطرح می کنند سریعا" نام کوکاکولا را می آورند و نوشابه های آن را تحریم می کنند و می گویند خیلی ضرر دارد و حرام است و... اما آیا این حرف ها در مورد زمزم زده می شود؟

در ضمن یکی از معضلات بدی که فراگیر شده است این است که چون غربی ها خیلی به موضوع دین در بعد اجتماعی نمی پردازند و یا بی دین هستند پس هر چه می گویند نادرست و باطل است. به عبارت دیگر ما اول بررسی می کنیم که چه کسی می گوید به جای این که بررسی که کنیم چه می گوید. یعنی گاهی اوقات شخص گوینده از مطلبی که می خواهد بگوید مهم تر است!
    موفق باشید.

15. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جمله ی قبلیم هم همین معنی رو داشت فقط اینکه "وگرنه" رو نخونده بودی که گفتم معنیش میشه در غیر این صورت. حقیقت غیر قابل انکاری هستش و اینطور نیست که من نتونم بپذیرم و دقیقن به خاطر همین هم اصلن علوم انسانی تفکیک شدن اما من با این حال معتقدم میشه با روش هایی (که اتفاقن در اکثر کتب علوم انسانی هم بهش اشاره شده!) به نوعی فرمول نویسی کرد اما قبول دارم که نه برای همه ی بخش ها. توو پست قبلیم هم اشاره کردم که ما میتونیم از معیار های سازمانن ملل استفاده کنیم و یا دیگر نهاد های بین المللی.
    به نظرم اینکه بیایم و فقط با شرایط روز اون جامعه بسنجیم که هر چیزی برای جامعه بد یا خوب هستش کار درستی نیست و نگاه ما باید به آینده و بیشتر به آینده باید باشه. در مثال رضا شاه میشه گفت که ما تمام این پیشرفت هایی که داشتیم مدیون اون دروه هستیم چون اگر زیر ساخت هایی که در دروه پهلوی اول در بخش های مختلف انجام شد، انجام نمیشد مطمئنن ما یک کشور بسیار بسیار عقب افتاده تر و سنتی-مذهبی تر نسبت به حالا بودیم و حال آنکه بیشتر اون تغییرات شاید برای جامعه غیر مفید به نظر میمود (با در نظر گرفتن عقاید و باور های مردم اون روزگار).
    مدل سازی رفتار های اقتصاد یا اجتماعی در اکثر بحث های اجتماعی ممکن هست ولی این مدل ها به شدت وابسته به فروض هستن و مثل آب خوردن میتونن رد بشن !
    شاخص های استاندارد جهانی هم شامل این نسبی بودن هستن. مثلا جدیدا شاخص های توسعه انسانی زیر سواله . خیلی از کشورهای افریقائی یا امریکا لاتین از برخی منظر توسعه یافته تر میشن ! ولی خب هیچ شاخص خاصی مورد توافق نبوده !

نگاه به آینده منافاتی با در نظر گرفتن شرایط امروز جامعه نداره ... هزاران راه دیگه برای مثلا خارج کردن حجاب از این شکل افراطیش وجود داشت ولی خب عقل آقایون بهش نمی رسید چون جامعه ی اروپایی رو دیدند با اون مشخصات ولی اون موقع که کسی مطالعه نمیکرد ببینه چه شد که اروپا اون شده. فکر میکردند راه حل کپی برداری هست ! . رضا خان یک فرد بی سواد بوده. این یک واقعیت هست. در فضای دیکتاتوری انتظار اینکه ما بیایم سیاست های مناسب رو اتخاذ کنیم خیلی بعیده ! محمدرضا شاه که بقول خودش سواد داشت و البته در دوره ی ایشون ما موفقیت های خوبی در خیلی از بخش ها داشتیم ولی عملا در نهایت کشور رو با اجرای نامناسب سیاست هاش و تزریق نقدینگی به باد داد و بعدش انقلاب و بقیه داستان ها. خیلی قضاوت مشکل هست وقتی یه جاهایی خوبه یه جاهایی نه ... بالاخره سخته بگیم اونها سبب این پیشرفت امروز ما بودن. اگر مثلا ساختار سیاسی غلط ما نبود شاید مصدق ها و امیرکبیرها بیشتر به کشور کمک می کردند ...

اتفاقا خیلی مسائل مد نظرم هست ولی زیاد وارد شدن به جزئیات مد نظرم نیست ...

فعلا ترجیح میدم انسان رو یه جانور ببینم که هدفش بقاست ...

چیزی که من ازش دفاع میکنم آب نبات نیست ...

لذت بخش بودن اگه سلامتی رو به خطر بندازه ، به عنوان یه چیز بد و مضر قلمداد میشه .

چرا یه شرکت باید وقت بذاره و هزینه کنه برای تولید یه محصول که تبلیغ خشونت میکنه ...
    ببینید شما بازی رایانه ای رو صرفا یک ابزار تبلیغ خشونت می دونی . اینطور نیست ! هر چیزی که خشونت درش وجود داره ابزار خشونت نیست !
    اگر از این محصول در سن نامناسب استفاده بشه اثر سوء خودش رو داره ...

دوستان نظرشون درباره ی موسیقی متال چیه ، این سبک موسیقی به نظرتون ضرری نداره ؟
    چه ضرری ؟
    اصلا یک چیز دم دست تر ... مطالعات اخیر هم تائید می کنند. فیسبوک عامل افسردگی و نارضایتی از زندگی شده !!
    فکر میکنید ضرر در خود فیسبوکه یا اینکه ما هنوز سبک زندگیمون بگونه ای نشده که فیسبوک با اون همخوانی داشته باشه ؟ میتونم نشون بدم بعد از تغییر سبک زندگی اثرات سوء اینم کم میشه. همونطور که آپارتمان نشینی اثرات سوء زیادی داشت ولی خب تغییر نوع زندگی بهبود بخشید این وضع رو . مثلا اهمیت پیدا کردن دکوراسیون های داخلی و این چیزها ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 21-10-2013 at 22:54.

17. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •