تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 14 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 131

نام تاپيک: نظرتون راجع به LG LA 86000 چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من می خوام la8600 رو از بانه سفارش بدم بیارن. می شه سریع راهنمایی کنید وقتی اوردن چه تست هایی انجام بدم و چه جوری تستش کنم.
    همین امروز یکی از فروشنده های بانه می گه این مدل 47 اینچش حدود 3800000 ولی می گه اگه اصل می خوای 4150000 ما که نفهمیدیم هر کی یه چیزی می گه
    دوست عزیز این حرفا چرت و پرتی بیش نیست اگه فلان قدر بیشتر بدی اصلشو میدم ببین من خودم رفتم اونجا چیزی که دیدم اینه که
    به هیچ عنوان سراغ سامسونگ نرو دوما اونجا تلوزیونی به نام تقلبی وجود نداره و همه یکی هستن البته احتماد داره ایراد داشته باشه اما
    تقلبی نه در ظمن هم تلوزیون های بانه 1 بار باز شده و تست شده پیشنهاد من به شما خودتون برید بانه اگه مقدور نیست از فروشگاه معتبر بانه خرید کنید اگه خواستد ادرس سایت میدم من 1 ماه پیش اونجا بودم اون موقع گرون بود این الجی که شما گفتی 47 اینچ اون موقع 4200 بود
    الان قطعا ارزون شده اما اگه خواستی برات بیارن موقعی که تحویل گرفتن اول کل بدنه تلوزیون رو چک کن بعد صفحه
    پایه اگه از من میشنوی به یه اشنایی که اطلاعت داره در این زمینه موقع تحویل گرفتن کنارتون باشه خوبه بازم میگم از فروشگاه معتبر اینترنتی بانه خرید کن در صورت نیاز ادرس سایت میدم ولی اگه ماشین داری خودت بری خیلی بهتره شما که داری 150 واسه حملش میدی خوب خودت
    برو بازم کمک خواستی بگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

متاسفانه امکان این که به بانه برم رو ندارم. شما کدوم سایت معتبر رو پیشنهاد می کنید؟

خلاصه من به خیلی از این فروشگاه ها این چند وقته زنگ زدم. 3 - 4 تاشون می گن که ما دو مدل داریم. یک سریش از فروشگاه ال جی امارات وارد شده که دو تا کنترله هست (هم مجیک کنترل و هم یونیورسال) و برچسب ال جی امارات داره و قسم می خورن که پنلش کره ای هست.

یک سری دیگه هم دارن که میگن از کردستان عراق وارد شده که بیشتر جاها دارن و تک کنترل هست (فقط مجیک کنترل) و می گن پنلش چینی که قیمتش هم حدود 300 تومن ارزونتر. یعنی همه چی تقریبا یکی فقط پنلش فرق می کنه.
    خلاصه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ایا این مدل lg la8600 با مدل lg la 8600v فرق خاصی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متاسفانه امکان این که به بانه برم رو ندارم. شما کدوم سایت معتبر رو پیشنهاد می کنید؟

خلاصه من به خیلی از این فروشگاه ها این چند وقته زنگ زدم. 3 - 4 تاشون می گن که ما دو مدل داریم. یک سریش از فروشگاه ال جی امارات وارد شده که دو تا کنترله هست (هم مجیک کنترل و هم یونیورسال) و برچسب ال جی امارات داره و قسم می خورن که پنلش کره ای هست.

یک سری دیگه هم دارن که میگن از کردستان عراق وارد شده که بیشتر جاها دارن و تک کنترل هست (فقط مجیک کنترل) و می گن پنلش چینی که قیمتش هم حدود 300 تومن ارزونتر. یعنی همه چی تقریبا یکی فقط پنلش فرق می کنه.
    خلاصه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
    من تا حالا هچین چیزی نشنیدم وقتی اونجا بودم فقط باید 1 کنترل داشته به این شماره زنگ بزن ادم منصفیه اونجا که بودم ازش خرید کردم
    09181763400

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سوني 42w670 بنظرتون چطوره ؟
    سايت بانه زده 1910 امروز اصفهان ميگفتن 2650 ( تلفني )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سوني 42w670 بنظرتون چطوره ؟
    سايت بانه زده 1910 امروز اصفهان ميگفتن 2650 ( تلفني )
    سلام به نظر من خودت بری بانه بهتره البته اگه ماشین داشته باشی ولی اگه میخوای اینترنتی بگیری از سایت های معتبر بانه خرید کن
    در ظمن مدلی که انتخاب کردی خوبه اما رفرش تصویرش پایینه پیشنهاد میکنم w804 بگیری که فوق العاده هستش

7. این کاربر از arasholiver007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Renoir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ایا این مدل lg la8600 با مدل lg la 8600v فرق خاصی داره؟
    LA8600V ریسیور ماهواره داره اگه گیرت اومد حتما همین مدلو بگیر (کجا این مدلو میفروشه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا شما اطلاعات اشتباه میدی به هیچ عنوان تلوزیونی که ماهواره داره رو انتخاب نکن چون مشکلات خاص خودشو داره از خریدش پشیمون میشی

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من بجای LA8600 سونی w804 بهتره مثل این میمونه که تویوتا رو ول کنی بری هیوندا بخری ! این شرکت های کره ای بیشتر سرمایه گذاریشون روی طراحی و تبلیغاته که خیلی هم موفق بودن تا حالا

11. این کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دقیقا w804 با تلوزیونی قابل مقایسه نیست من خودم 804 گرفتم واقعا محشره

13. این کاربر از arasholiver007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •