فعلا به لطف دوستان از جمله رئیس جمهور دلار داره پایین میادتوانایی خرید بالاتر میره
![]()
فعلا به لطف دوستان از جمله رئیس جمهور دلار داره پایین میادتوانایی خرید بالاتر میره
![]()
سلام به همه حرفه ای ها ونیمه حرفه ای ها.من 9 میلیون پول گذاشتم کنار برای خرید لپ تاپ مخصوص گیم.بین دو گزینه موندم شدیدا.لطفا راهنماییم کنید.
1-asus g750jh :
cpu:cor i7 haswell 4700
ram:12 gb ddr3
vga:geforce 780gtx 4g
hard:1 t
display :full hd 17 .3 inch
wight :4.8 kg
گارانتی اوات 8میلیون و ششصد
.......................................
2-msi gt70 dragon edition
cpu:cor i7 4700
ram:32 g
vga nvidia 780gtx 4g
hard 1t+3*128gb ssd
display fullk hd 17 inch
wight:3.8kg
گارانتی ماتریکس 10 میلیون تومن.
.................................................. .....
راستش هنوز 10 تومن ندارم اما بنظرتون میارزه msi روبگیرم یا بقیمتش نمیارزه؟گیج شرم لطفا مکمم کنید مرسی
به هیچ وجه msi نگیر
من گرفتم عین *** پشیمون شدم
درسته بعضی مواردش خوبه ولی کیفیت بدنه به شدت پایین
تازه شما وزن این دو تا لپ تاپ رو مقایسه کنی متوجه فرق سیستم خنک کننده میشی ، لپ تاپ میخواد اصلا 64 گیگ رم و دوال cpu و graphic gtx غیر m باشه ، ولی وقتی سیستم خنک کننده درست و حسابی نداشته باشه به چه درد میخوره؟![]()
مطمئنا تنها چیزی که توی لپ تاپ گیمینگ اهمیت کمتری نسبت به بقیه داره وزنشه . آخه بدون برق که نمی شه بازی کرد !!!!! باید همش توی برق و یه جای ثابت باشه .
اگر به خاطر وزنشه ، یادتون باشه که شارزر لپ تاپ هم حدود 1 کیلو هست ! لذا توی حمل و نقل کارتون سخته .
به نظر من همون Asus g750jh رو بگیرین
با صحبتتون موافق نیستم، لپتاپ گیمینگ برا کساییه که نمیتونن از بازی دل بکنن وقتیم بیرونن میخان دسترسی
به بازیشون داشته باشن وگرنه خب میرن پی سی میخرن. به هر حال شونزده گیگ رم بیشتر داره خودش نزدیک
چهارصد پونصد تومن فرق معامله اس، بلو ری هم فکر کنم ایسوس نداشته باشه و همینطور هارد اس اس دی
ام اس آی بالاتره. اینا همه جدا از وزنشه
دوست عزیز گفتن قابلیت جابجایی داره نگفتن به برق نیاز نداره !!!!!!
باتری لپ تاپ توان تامین قدرت مورد نیاز کارت گرافیک رو نداره . کارایی کارت گرافیک در بازی مثل Crysis 3 که در حالت Ultra حدود 60 فریم بر ثانیه ارائه می کنه ، در حالت باتری تا 10 فریم پایین میاد !!!!!
به هر حال باید یه جای ثابت باشه که برق باشه . اگر هم بخوای جابجاش کنی کیف هست
در ضمن با اسمبل های مختلف موجود هست . مدل با رم 32 و هارد 1tb+512 GB SSD هم هست .
نظر شخصیه من اینه وقتی هشت تومن میدی پای اینجور سیستما بکنش ده تومن کاملترشو بگیر، اما
خوب حرف شمام بجاس، کلن سلیقه ایه، ما فقط راهنمایی میکنیم کسی که پول میده صاحب تاپیکه
درود:
من بعد از ده ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که سری های جدید لپ تاپ ALIENWARE بهترین لپ تاپ برای بازی و مواتی مدیا و استفاده برای ساعتهای طولانی میباشد.
با سه مدل cpu عرضه میشن:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4800MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4900MQ Haswell
سه مدل کارت گرافیک:
NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 770M with 3GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 780M with4GB GDDR5
سه مدل صفحه نمایش:
WLED HD
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) Anti Glare Display
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) TrueLife Display
در همه ی مدلهای Alienware قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD وجود دارد.
اینقدر صدای این لپ تاپ زیاد و با کیفیته که مجبور میشید صداشو کم کنید!
طراحی آنرا از جتهای جنگی الهام گرفتن و با LED هایی که در قسمتهای مختلف لپ تاپ(پشت و کنار) برای نور پردازی بکار رفته بسیار شیک و مدرن شده. این نورها در رنگهای مختلف قابل تنظیم میباشند.
کیبورد و تاچ پد دارای نور پس زمینه میباشد که در رنگهای مختلف قابل تنظیم هستند.
جنس آلیاژ بدنه لپ تاپ خیلی مستحکمه.
در کل لپ تاپ بسیار قوی برای کارهای سنگین و طولانی مدت هست.
برای اطلاعات بیشتر به دو لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.youtube.com/watch?v=9WLI9Hf5r0A
سلام اقا من بعد 6 سال بدبختی و پول جمع کردن یه asus g750jh گارانتی اوات گرفتم .3 روز بعد از اولین شروع بلو اسکرین زد.بردمش گارانتی میگه باید برسی بشه سخت افزاریه یا نرم افزاری.گفت اگه سخت افزاری بود یدونه جدید بهم میدن اما نرم افزاری بود درستش میکنن هزینشم بعهده منه.حالا از کجا بفهمم مشکلش سخت افزاری نبوده و اینا قطعشو عوض نکرده باشن اگه درست شد؟خودم احتمال 99 درصد میدم مشکل رم باشه.تروخدا کمکم کنید
راستی یه سوال دیگه صفحه نمایش g750 jh ماته یا گلاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)