تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: كمممممممممممممممممك - لپتاي هيبريدي با گرافيك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه عزيز ناراحت نشدم ولي اگر تاپيك رو كامل پيگيري كرده باشي من دنبال هيبريدي بودم كه گرافيك داشته باشه كه اين مدلش خيلي گرون بود
    دوستمون گفت واسه ارشد مكانيك كه من هستم اين هيبريدي هاي بدون گرافيك واستون مشكل ساز ميشن
    بعد گفتن برم سراغ n550 كه من اين مدل رو نميخواستم و جايي هم نگفتم اين مدل رو ميخوام
    وقتي دوستمون بهم گفتن هيبريدي ها به درد نرم افزاراي رشتم نميخورن رفتم سراخ سري هاي جديد hp كه كار درسيم رو انجام بده كه باز ديدم دوستان n550 رو پيشنهاد دادن
    وقتي ديدم مدلاي hp هم اون ملاكاي قيمتي منو نداره ديدم انگار y510p خيلي كامله و دوستمون هم تاييد كرد
    اين بود كل تاپيك كه اگه كامل بخونيد متوجه ميشيد
    الان شما هم مدلي رو مد نظر داريد؟
    من دنبال مدلي هستم با قيمت مناسبتر و امكانات بهتر نسبت به ديگر لپتاپ ها
    هيبريدي هم ديگه نميگيرم چون به قول دوستمون به دليل نداشتن گرافيك نميتونه بكشه

2. این کاربر از mm.caffee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

y510 با این کانفیگ وارد شده:
    CPU: intel core i7 4700QM 2.4~3.4GHz [6M]
    RAM: 8G DDR3 1600
    HDD: 1T 5400 rpm
    SSD: No
    ODD: Blu-Ray combo Embeded
    VGA :Nvidia Optimus Geforce GT750M (2G DDR5 Dedicated)
    Display : 15.6" (1366*768) HD LED TFT Color VibrantView
    WebCam : HD 720p
    Battery: 6cell up to 3 Hours
    Wight: 2.7kg
    Price: 3.600.000 گارانتی سازگار
    Color: Metal

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

y510 با این کانفیگ وارد شده:
    CPU: intel core i7 4700QM 2.4~3.4GHz [6M]
    RAM: 8G DDR3 1600
    HDD: 1T 5400 rpm
    SSD: No
    ODD: Blu-Ray combo Embeded
    VGA :Nvidia Optimus Geforce GT750M (2G DDR5 Dedicated)
    Display : 15.6" (1366*768) HD LED TFT Color VibrantView
    WebCam : HD 720p
    Battery: 6cell up to 3 Hours
    Wight: 2.7kg
    Price: 3.600.000 گارانتی سازگار
    Color: Metal
    عزيز ميتوني لينك سايت لننو ش رو بهم بدي؟
    آخه نيست ميخوام دوستم بياره، ولي اصلا اين مدل رو كه با بلوري داده شده باشه نديدم!
    حالا به نظرتون ديگه y510p تمام خواسته هاي رشته من رو ارضا ميكنه؟
    اگه بخوام بازي هاي سنگين هم يه وقتايي انجام بدم چطوره؟
    زياد اهل بازي نيستم ولي ميخوام اگه شد يه چيز قوي بگيرم كه ديگه كم نياره

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

با این حساب فکر میکنم چون لبتاپ هیبریدی خواستین و از طرفی هم واسه مهندسی میخواین پس سبک بودن و قابل حمل بودن براتون مهمه و لذا یه لبتاپ 14 اینچ خیلی بهتر از حتی لبتاپ 13 اینچ هیبریدی میتونه تصویر بزرگترش رضایت شمارو جلب کنه. از طرفی برای سبک بودن باید لبتاپی بگیری که زیر 2 کیلو باشه ، میخواین کارت گرافیک قوی هم داشته باشه که مثلا یه کارت 760 حرفه ای میتونه حسابی آدمو سوپرایز کنه، تصویر خوبی هم داشته باشه ، چون نرم افزار های مهندسی کار میکنی باید هارد سریعی داشته باشه یعنی SSD داشته باشه ، و همچنین dvd درایو هم داشته باشه. کیفیت قطعات خوبی داشته باشه و استحکام داشته باشه و در نهایت زیر 1500 دلار باشه.
    تمام موارد بالا رو یه لبتاپ داره که خود من هم منتظر ورودش به ایران هستم و یا احتمالا به دوستم خواهم گفت از آمریکا برام بدون ویندوز اورجینالشو بگیره که حدود 200 دلار هم ارزونتر بشه . لبتاپ MSI GE40 یه لبتاپ عالی واسه یه مهندس جوان میتونه باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک تاپیک همین فرومه واسه مشخصات کلی این لبتاپ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سایت msi برای اطلاعات بیشتر

کمتر لبتاپی تمام موارد بالا رو یکجا داره
    Last edited by parsicola; 01-09-2013 at 13:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با این حساب فکر میکنم چون لبتاپ هیبریدی خواستین و از طرفی هم واسه مهندسی میخواین پس سبک بودن و قابل حمل بودن براتون مهمه و لذا یه لبتاپ 14 اینچ خیلی بهتر از حتی لبتاپ 13 اینچ هیبریدی میتونه تصویر بزرگترش رضایت شمارو جلب کنه. از طرفی برای سبک بودن باید لبتاپی بگیری که زیر 2 کیلو باشه ، میخواین کارت گرافیک قوی هم داشته باشه که مثلا یه کارت 760 حرفه ای میتونه حسابی آدمو سوپرایز کنه، تصویر خوبی هم داشته باشه ، چون نرم افزار های مهندسی کار میکنی باید هارد سریعی داشته باشه یعنی SSD داشته باشه ، و همچنین dvd درایو هم داشته باشه. کیفیت قطعات خوبی داشته باشه و استحکام داشته باشه و در نهایت زیر 1500 دلار باشه.
    تمام موارد بالا رو یه لبتاپ داره که خود من هم منتظر ورودش به ایران هستم و یا احتمالا به دوستم خواهم گفت از آمریکا برام بدون ویندوز اورجینالشو بگیره که حدود 200 دلار هم ارزونتر بشه . لبتاپ MSI GE40 یه لبتاپ عالی واسه یه مهندس جوان میتونه باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک تاپیک همین فرومه واسه مشخصات کلی این لبتاپ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سایت msi برای اطلاعات بیشتر

کمتر لبتاپی تمام موارد بالا رو یکجا داره
    نگاش كردم و واقعا لپتاپ خوبي هست ولي به نظرتون با همين قيمت لپتاپ y510p SLI ارجحيت نداره؟
    چون 2 تا گرافيك 750 داره و ...
    از نظر وزني كه حرفتون كاملا درسته ولي واقعا هر دو مدل كاملي هستند
    انتخاب سختيه
    نظرتون چيه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

نگاش كردم و واقعا لپتاپ خوبي هست ولي به نظرتون با همين قيمت لپتاپ y510p SLI ارجحيت نداره؟
    چون 2 تا گرافيك 750 داره و ...
    از نظر وزني كه حرفتون كاملا درسته ولي واقعا هر دو مدل كاملي هستند
    انتخاب سختيه
    نظرتون چيه؟
    y510p به صورت sli گرونتر از این درمیاد ، خیلی سنگینتره (2 برابر ) ، مشکلات خاصی داره که من به خاطر این مشکلات اونو هیچوقت انتخاب نمیکنم ، ریوو کامل مشخصات و مشکلات این لبتاپ لنوو رو از سایت noteboockcheck براتون تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترجمه کردم که خوندنش مهمه. حتما دقیق بخون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

y510p به صورت sli گرونتر از این درمیاد ، خیلی سنگینتره (2 برابر ) ، مشکلات خاصی داره که من به خاطر این مشکلات اونو هیچوقت انتخاب نمیکنم ، ریوو کامل مشخصات و مشکلات این لبتاپ لنوو رو از سایت noteboockcheck براتون تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترجمه کردم که خوندنش مهمه. حتما دقیق بخون.
    منم اينو ديدم
    گفته بد نيست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

این سایت ایرانی فقط تعریف کرده و اصلا به موارد تخصصی که در لینک بالا گذاشتم اشاره نشده.

داره خودمونی میشه یه انسان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

1

سلام
    عزيزان يكي از دوستان من الان آمريكاست و قراره يه لپتاپ واسه من بياره از اونجا
    من دنبال يه لپتاپ هيبريدي ميگردم با سي پي يو i7 ميگردم كه گرافيك جداگونه داشته باشه
    ولي مسئله اي كه هست ميخوام زير 1500 دلار باشه
    الان acer aspire R7 رو ديدم ولي قيمتش بالاست
    شما مدلي ميشناسيد؟
    اگه ميتونيد كمكم كنيد
    پیشنهاد من asus n550jv است همه مشخصاتی رو که می خواین رو دارید برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوب این برند مراجعه کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد من asus n550jv است همه مشخصاتی رو که می خواین رو دارید برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوب این برند مراجعه کنید
    دوست عزیز تو این شکی نیست که لپ تاپ N550JV خوبه اما این دوستمون هیبریدی میخوان که این مدل هیبریدی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •