تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: پخش برنامه فوتبال 120

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

خیلی ببخشید!
    ما عادت کردیم به افراد مشهور و مجریان و کارشناسان خودمون برچسب طرفداری با یکی دو تعریف از اون تیم بزنیم یا برعکسش (یعنی ضد یک تیم)
    اگه شما بازی با سویا رو میدیدین می فهمیدیدن جناب فردوسی پور موفق شد بارسا رو با صحبتهای مثلا کارشناسیش! بکوبه که چند تا موارد دیگر هم تو بازیهای گزارشهای قبلیش بود که از گفتنش می گذرم!
    در ضمن برای بعضی ها این اشتباه نشه عادل که بارها گفته بجزء لیورپول به هیچ تیم کشور و باشگاهی دیگه ای علاقه ای نداره و بارها گفته تعریف و تمجید از یه تیم یا یه نفر قرار بر این نیست من طرفدار اون تیم یا شخص هستم.
    در ضمن در این برنامه (120) لازم نیست تمام صحنه های مشکوک اون 98 تیم!! رو دقیق کارشناسی کنه چون وقتشو ندارن (وسعت هواداران به یک تیم اروپایی تو ایران به 15-10 تیم به زور میرسه!)
    و برای اینکه این هفته صحبت از بازی رئال با الچه شد چون هر دو گل رئال مردود بوده و باعث برد این تیم سرشناس شده و صحبت از دی استفانو زده شد چون چند روز قبل سالگرد قرارداد دی استفانو بزرگ با رئال بود.
    برنامه 120 و آنسوی نیمکت دو تا از بهترین برنامه های شبکه ورزشه هستن و به همین خاطر طرفداران زیادی هم دارن.
    Last edited by Iman-Emperatour; 28-09-2013 at 02:18.

2. 4 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خب بنظرم واسه فوتبال یه شبکه جدا بزنن که کلا همه مطالبش درباره فوتبال باشه .. پخش زنده فوتبالا و مسائل مربوط به فوتبال ... شبکه ورزش هم کلا بدن سایر ورزش ها ... زدن شبکه که کار سختی نیست ... میرزه بزنن .. مطمئنا خیلی مخاطب داره ...
    اونطوری باید خیلی دزدی بشه از شبکه های دیگه ! گند همین چند بازی دزدی شده رو که نشون میدن در هفته در میاد !!

============

بیشتر به نظر میرسه که سیاست برنامه روی حواشی و موارد خاص بازیاست که حالا بعضتا باعث رنجش هوادارای تیم خاصی میشه

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خیلی ببخشید!
    ما عادت کردیم به افراد مشهور و مجریان و کارشناسان خودمون برچسب طرفداری با یکی دو تعریف از اون تیم بزنیم یا برعکسش (یعنی ضد یک تیم)
    اگه شما بازی با سویا رو میدید می فهمیدیدن جناب فردوسی پور موفق شد بارسا رو با صحبتهای مثلا کارشناسیش! رو بکوبه که چند تا موارد دیگر هم تو بازیهای گزارشهای قبلیش بود که از گفتنش می گذرم!
    در ضمن برای بعضی ها این اشتباه نشه عادل که بارها گفته بجزء لیورپول به هیچ تیم کشور و باشگاهی دیگه ای علاقه ای نداره و بارها گفته تعریف و تمجید از یه تیم یا یه نفر قرار بر این نیست من طرفدار اون تیم یا شخص هستم.
    در ضمن در این برنامه (120) لازم نیست تمام صحنه های مشکوک اون 98 تیم!! رو دقیق کارشناسی کنه چون وقتشو ندارن (وسعت هواداران به یک تیم اروپایی تو ایران به 15-10 تیم به زور میرسه!)
    و برای اینکه این هفته صحبت از بازی رئال با الچه شد چون هر دو گل رئال مردود بوده و باعث برد این تیم سرشناس شده و صحبت از دی استفانو زده شد چون چند روز قبل سالگرد قرارداد دی استفانو بزرگ با رئال بود.
    برنامه 120 و آنسوی نیمکت دو تا از بهترین برنامه های شبکه ورزشه هستن و به همین خاطر طرفداران زیادی هم دارن.

اصلا برنامه امشب رو دیدی ؟؟
    تا اونجایی که من دیدم همش چرت و پرت در مورد رئال گفت و حتی یک کلمه در مورد بارسلونا گفته نشد (( ضد بارسا ))

تو نظر سنجی رئال رو نذاشتن چون تو آخرین بازیش بد بازی کرد

نکته جالت این بود بازی بارسا - سویا که همین داور به نفع بارسا سوت زد (( رو گل آخر )) تو همین ماه بود پس بارسا هم نباید تو نظر سنجی شرکت میکرد !!!!!!!
    در حالی نظر سنجی بر اساس تیم برتر ماه بود که رئال تو چمپیونز و بازی های قبلتر عالی بود

مجری برنامه کاملا معلوم بود بی طرف نیست

یه مجری هرچقدر طرفدار یه تیم باشه حق نداره علیه تیم حرف بزنه
    خیلی خیلی راحت اول برنامه گفت رئال با داوری بازی رو برد !!!!!!!!!
    [حذف شد]

در مورد کارشناسی داوری هم
    اصلا این آقا کارشناس نبود تا بخواد نظر بده

و دوما
    یعنی تو این همه بازی فقط بازی رئال اشکال داشت ؟؟
    هفته قبل گل مشکوک بارسا که به سویا زده شد و گل درست سویا که با کمک داور مردود اعلام شد هم این آقا اینجوری [حذف شد] ذوق کرد و اون بازی رو مشکوک اعلام کرد ؟؟

به هر حال این برنامه و این مجری [حذف شد] نشون دادن بی طرف نیستن !!!!!!!!!!!!

و نکته جالبتر موقع قرعه کشی بود
    کارشناس آوردن رو خط بعد میپرسه کدوم تیم برتر ماه هست
    طرف گفت بایرن

بعدش اینقدر چرت و پرت گفت تا نظرش رو بارسا برگرده (( اصلا انگار نظرش در مورد بایرن رو قبول نداشت ))

به محض اینکه طرف گفت بارسا و کمی تعریف کرد مجری هم دیگه ادامه نداد و خداافظی کرد !!!!!!!!!!

و اما در مورد بیشترین دستمزد

[حذف شد]
    تو 2 تا پست قبلی هم گفتم
    تو گزارش گفت دستمزد رونالدو درست نیست چون تو آفریقا گرسنه داریم و از این حرفا
    و به طور کاملا واضح مثل بعضی افراد این دستمزد رو توهین به فوتبال دونست

تو این همه باشگاه بزرگ دنیا و بازیکن های بزرگ فقط رونالدو رو مثال زد
    در حالی که بقیه تیم ها هم هزینه های میلیاردی دارن

اگه بر فرض خواسته باشه بیشترین دستمزد رو مثال زده باشه
    دستمزد اتوئو 20 میلیون هست و 3 میلیون از رونالدو بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!

[حذف شد]
    Last edited by Ezel; 28-09-2013 at 11:09. دليل: ادبیات نوشتاری نامناسب - رعایت کنید .

5. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

بله! مثله هفته های قبل این برنامه رو می دیدم.
    مطمئن باشین من و شما دوست داریم در برنامه ای این چنینی صحبتها و حاشیه های از تیم رئال و رونالدو گفته بشه تا اتوئو و بقیه تیمهای بی طرفدار!
    تو این هفته اصلا صحنه و حاشیه مشکوک تو بازی بارسا رخ نداده تا بیان الکی وقت برنامه رو بگیرن.
    اتفاقا چند هفته قبل همین برنامه داشت قراداد نجومی گرت بیل رو با خیلی از چیزای دیگه مقایسه میکرد
    همه ما دیدیم که گل اول و دوم رئال اشتباه بوده
    این گلهای مشکوک رونالدو اصلا نیاز به هیچ کارشناسی نداشت اصلا چون تصاویر کاملا گویا بود!
    گل اول رونالدو با زیرکی خطا رو گرفت و په په خیلی قشنگ یه پنالتی خنده دار رو برای تیمش گرفت که نتیجه باید 1-0 به سود الچه تموم میشد+خطای هند خدیرا و اخراج راموش بمونه!
    رئال یه مساوی هم تو لیگ داشته ولی بارسا تموم امتیازات رو گرفته و خود همین بارسا تو چمپیوزلیگ آژاکس رو با اقتدار شکست داد پس باید تو نظر سنجی باشه
    کارشناس تلفنی برنامه گفت بایرن رو انتخا میکنم چون تو لیگش داره نتیجه های خوبی میگیره بعدش اومد حفشو تحصیح تر کرد و گفت (بارسا و بایرن بجز لیگشون تو اروپا هم درخشیدن و تونستن با همون اساس تیمشون و چند تغییر در تیم متحول بشن و بنابراین بایرن و بارسا رو انتخاب میکنم)
    در ضمن پاس گل مسی بازی با سویا اصلا خطا نبوده و این ساخته ذهن عادله که اینجور با قاطیعیت میگه گل مردوده! خودتون قاضی این صحنه باشید و به مجریان و نویسنده های کوتاه فکر توجه نکنید!خودتون جواب رو پیدا خواهید کرد.

موفق باشید....

7. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بله! مثله هفته های قبل این برنامه رو می دیدم.
    مطمئن باشین من و شما دوست داریم در برنامه ای این چنینی صحبتها و حاشیه های از تیم رئال و رونالدو گفته بشه تا اتوئو و بقیه تیمهای بی طرفدار!
    تو این هفته اصلا صحنه و حاشیه مشکوک تو بازی بارسا رخ نداده تا بیان الکی وقت برنامه رو بگیرن.
    اتفاقا چند هفته قبل همین برنامه داشت قراداد نجومی گرت بیل رو با خیلی از چیزای دیگه مقایسه میکرد
    همه ما دیدیم که گل اول و دوم رئال اشتباه بوده
    این گلهای مشکوک رونالدو اصلا نیاز به هیچ کارشناسی نداشت اصلا چون تصاویر کاملا گویا بود!
    گل اول رونالدو با زیرکی خطا رو گرفت و په په خیلی قشنگ یه پنالتی خنده دار رو برای تیمش گرفت که نتیجه باید 1-0 به سود الچه تموم میشد+خطای هند خدیرا و اخراج راموش بمونه!
    رئال یه مساوی هم تو لیگ داشته ولی بارسا تموم امتیازات رو گرفته و خود همین بارسا تو چمپیوزلیگ آژاکس رو با اقتدار شکست داد پس باید تو نظر سنجی باشه
    کارشناس تلفنی برنامه گفت بایرن رو انتخا میکنم چون تو لیگش داره نتیجه های خوبی میگیره بعدش اومد حفشو تحصیح تر کرد و گفت (بارسا و بایرن بجز لیگشون تو اروپا هم درخشیدن و تونستن با همون اساس تیمشون و چند تغییر در تیم متحول بشن و بنابراین بایرن و بارسا رو انتخاب میکنم)
    در ضمن پاس گل مسی بازی با سویا اصلا خطا نبوده و این ساخته ذهن عادله که اینجور با قاطیعیت میگه گل مردوده! خودتون قاضی این صحنه باشید و به مجریان و نویسنده های کوتاه فکر توجه نکنید!خودتون جواب رو پیدا خواهید کرد.

موفق باشید....
    خوشم میاد با 4 تا 5 کلمه کل بحث رو میپوچونید
    و کل صحبتاتون هم حق به جانب میدونید

و فقط به نکته
    وقتی تو برنامه در مورد رئال صحبت میشه همش حق با عادله و همه حرفاش علیه رئال درسته
    ولی حرفاش علیه بارسلونا ساخته تخیلات ذهن عادل هست

نرود میخ آهنی در سنگ
    من چی میگم شما چی میگی ؟؟

همون بهتر همینجا بحث تموم بشه

9. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چرا دوستان رئالی همیشه فکر میکنن دنیا بر علیه اونهاست؟
    از کوه های تبت در چین تا ارتفاعات شیلی

بی خیال بابا

توی اون صدا و سیما و همین برنامه هم قطعا رئالی هم هست
    این نگاه پارانویایی به فوتبال رو بندازیم دور همگی بیشتر لذت میبریم

11. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

چرا دوستان رئالی همیشه فکر میکنن دنیا بر علیه اونهاست؟
    از کوه های تبت در چین تا ارتفاعات شیلی

بی خیال بابا

توی اون صدا و سیما و همین برنامه هم قطعا رئالی هم هست
    این نگاه پارانویایی به فوتبال رو بندازیم دور همگی بیشتر لذت میبریم
    عزیز من نیست اینطور اخه
    اون از پخش زنده تک تک بازی های بارسا از شبکه 3
    اون از مجری هایی که فکر میکنن همه مثل خودشون از بازی بارسا لذت میبرن!! و در حین صحت هاشون به کرات به این موضوع اشاره میکنن
    این هم از بحث داوری که دیققا همین داور واسه بارسا همین طور قضاوت کرد و ایشون ندیدن!!
    باید قبول کنیم که اگه کاملا بارسایی نباشه صدا و سیمای ایران اکثریت قاطعشون طرفدار این تیم هستند

13. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عزیز من نیست اینطور اخه
    اون از مجری هایی که فکر میکنن همه مثل خودشون از بازی بارسا لذت میبرن!! و در حین صحت هاشون به کرات به این موضوع اشاره میکنن
    این هم از بحث داوری که دیققا همین داور واسه بارسا همین طور قضاوت کرد و ایشون ندیدن!!
    باید قبول کنیم که اگه کاملا بارسایی نباشه صدا و سیمای ایران اکثریت قاطعشون طرفدار این تیم هستند
    عزیز من همین فصل پیش بود که خیلی از بازیهای بارسا رو هم پخش نکرد چندین هفته پیاپی
    من که طرفدار منچستر هستم گاهی دلم لک میزد برای دیدن یه بازی

خب طبیعی هست که توی این چند ساله به خاطر نوع بازی بارسا عده بیشتری به این تیم گرایش داشته باشن
    من که نباید به عالم و آدم بد بین بشم
    برای پخش تلویزیونی هم نظرسنجی گذاشتن که باز بارسا اول شد
    شخص خودمو میگم دیگه اگه نخوام به نظر بخش زیادی از هم وطنام احترام بذارم که به درد لای جرز هم نمیخورم
    باید بعضی چیزا رو قبول کنیم
    الانم صدا و سیما داره بر اساس طیف بینندگانش برنامه ریزی میکنه
    دیگه جار و جنجال نداره
    اما ما: وای از دست این گزارشگر که آنتی رئاله. وای از دست جاودانی که آنی بارساست. نه کی گفته جاودانی رئالیه بارساییه و...
    چرا من یا یکی از طرفدارای منچستر یا لیورپول یا چلسی اینقدر به این گزارشگرا گیر نمیدیم

15. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

خوشم میاد با 4 تا 5 کلمه کل بحث رو میپوچونید
    و کل صحبتاتون هم حق به جانب میدونید

و فقط به نکته
    وقتی تو برنامه در مورد رئال صحبت میشه همش حق با عادله و همه حرفاش علیه رئال درسته
    ولی حرفاش علیه بارسلونا ساخته تخیلات ذهن عادل هست

نرود میخ آهنی در سنگ
    من چی میگم شما چی میگی ؟؟

همون بهتر همینجا بحث تموم بشه
    یه برنامه ورزشی با یک گزارش فوتبال کاملا از هم جداست
    خب عادل بدبخت اومد راجع اون بازی گفت 2 تا گل بازی رئال باید مردود اعلام میشده! آیا این ساخته ذهن پریشون عادل بوده یا حرف حق؟!!
    همین فردوسی پور بارها علیه رئال و بارسا صحبت کرد و یا تمجید کرده ولی گاهی اوقات با این صحبتهای داغ و جنجالی( مثل بازی بارسا و سویا) میخواد یکم بازار گرمی راه بندازه! (در کل من عاشق عادل هستم!)

عزیز من نیست اینطور اخه
    ما ایرونی ها عاشق حاشیه درست کردنیم بخدا!
    این 7 هفته بازی بارسا کی همشون رو شبکه سه پخش کرد؟!!

درضمن بارسا انقدر چشم نواز و زیبا بازی میکنه که همه دست اندرکان صدا و سیما رو مجبور میکنه تا بازیهای بارسا رو پوشش بدن تا همگی ما شاهد زیبایی های این ورزش باشیم.
    و از این بابت خوشحالم تیم بزرگی چون بارسلونا طرفداران بیشماری تو کشورمون پیدا کرده که خیلی ها رو مجذوب تلوزیون کرده و با نظرسنجی هاشون دارن میگن ما بیننده ها عاشق اینطور بازیهای هستیم و باید بازیهای بارسا بطور کامل پخش بشه تا چیزی از دست ندیم!
    Last edited by Iman-Emperatour; 28-09-2013 at 22:19.

17. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

پست های صرفا در مورد پخش منتقل شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تاپیک برنامه 120 هست

19. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •