دوستان من سری n550دیگه تو بازار پیدا نکردم و تو ال دیجیتال هم گرونه رفتم سراغ n56 vb و قیمت گرفتم گفتند حدود 2.800 با کیف و موس و2 سال گارانتی . با همان کانفیک cpu i7 ram 8 gt 740 .full hd
دوستان من سری n550دیگه تو بازار پیدا نکردم و تو ال دیجیتال هم گرونه رفتم سراغ n56 vb و قیمت گرفتم گفتند حدود 2.800 با کیف و موس و2 سال گارانتی . با همان کانفیک cpu i7 ram 8 gt 740 .full hd
دوست عزیز این کانفیگ قیمتش بالاتر از این حرفاست حتما شما منظورتون کانفیگ CORE I5 بوده چون الان با کانفیگ CORE I7 حدود 3400 میباشد.
دوست عزیز اول سازگار بعد الماس و همچنین مادیران از همه بهتره که البته دیگه نیست.
دوستان تو همین روزها میخوام برم واسه خرید لپ تاپ...به جز N550 چی پیشنهاد میدید (کلا در مورد n550 بحث نکنید...اگه تو این یکی دو روز آینده که میخوام بخرم ، موجود بود و حداکثر تا 3700 بود میخرم...اگه نه نمیخرمش)
از بین این موارد کدومو انتخاب کنم : N46jv و N56vb و lenovo y510p
اینم بگم مشکلی با صفحه 14 اینچ n46 ندارم....لطفا نظراتتونو بدون توجه به سایز صفحه نمایشگر بگید.
خودم نظرم روی y510 هست...اما فقط از صفحه نمایشگرش میترسم....چون کمتر در موردش مطلب هست و خیلی خیلی کم بحث شده ، نمیدونم صفحه نمایشگرش چجوریه...
بعد یک سوال دیگه....مثل اینکه y510 ها با بلوری وارد شده....اصلا اطلاعاتی در مورد بلوری ندارم....چجوریه؟؟
ویرایش پست : نظرتون راجع به این لپ تاپ ایسر چیه ؟؟؟قیمت مناسبی هم داره نسبت به سخت افزارش 2950 تومان....در کل برند ایسر چجوریه؟؟؟
Acer-Vseries-V3-571G-i7-8-1T-4G
Last edited by Amir_051; 12-09-2013 at 02:03.
منم روی این مدل ایسر گیر کردم!!!
منم مثه شما ، احتمالا قید n550 رو بزنم . ولی من از بین این چهار مدل ، اون 14 اینچی رو کنار گذاشتم و به جاش asus n56 vm رو در نظر دارم البته اگه موجود باشه
این ایسر هم کانفیگ خوبی داره ، فقط چرا اینقدر نسبت به رقبا ارزونتره ؟؟ کیفیت ساختش در چه حد هست ؟ واسه چند سال استفاده دوام میاره بدون این که مشکل خاصی واسش پیش بیاد ؟
y 510 چطوره ؟ در مورد ظاهرش مردد هستم
واقعا بین این 4 راه موندم کدوم طرفی برم ؟![]()
فول اچ دی بودن به صفحه 15 اینچی چه کیفیتی میتونه داشته باشه باز 16 یا 17 یه چیزی
پس کلاً n56vb در صورتی می ارزه که y510 و n46jv نباشن
بعلاوه n56vb سی پی یو نسل سوم داره و گرافیک کمی ضعیفتر
سلام به همه...بالاخره N46jv گیر آوردم تو مشهد...انشالله فردا صبح میرم واسه خرید.
دوستان راهنمایی کنید که به هنگام خرید لپ تاپ به چه چیزایی باید توجه کنم...اولین باره لپ تاپ میخرم و تجربه ندارم...خواهشا زودتر راهنمایی کنید.دستگاه باید پلمپ باشه موقع تحویل؟؟؟
چه چیزایی همراه لپ تاپ باید تحویلم بده؟؟؟
بعد نصب ویندوز به عهده خودش هست؟؟؟اشانتیون هم چیزی باید به من بده؟؟
قیمت را 3200 گفته.خوبه برای n46jv ؟؟؟ n56vb هم داشت 3450....خودم نظرم روی n46jv هست.....به عنوان آخرین راهنمایی به نظرتون از بین این دوتا کدومو بردارم؟؟؟
پیشاپیش ممنون![]()
اگه سایز صفحه برات مهم نیست همون n46jv خوبه.
واقعا تو فروم به این پربازدیدی یکی پیدا نشد راهنمایی کنه!!!
امروز رفتم سفارش دادم ان46 فردا میاره....گارانتی را گفت یا سازگاره یا آواژنگ ولی اینا تو طرح یکپارچه هستند و فرقی ندارن.راست گفته؟؟؟
ولی من تاکید کردم که ترجیحا سازگار و رنگ سیلور باشه.
گفت پلمپشم جلو خودت باز میکنم.قیمت 3200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)