به نظر من چون کاربردتون گیم هست بهتره بیشتر هزینه رو روی گرافیک بزارین و ارزش نداره گرافیک ضعیفتری انتخاب کنین.
به نظر من چون کاربردتون گیم هست بهتره بیشتر هزینه رو روی گرافیک بزارین و ارزش نداره گرافیک ضعیفتری انتخاب کنین.
بستگی داره چه گرفیکی باشه.
سرمیه گذاری روی بورد خوبه ولی تا یه حدی.بیش از حد دیگه هزینه ی اظافی میشه.حالا دارم یه سری جست و جو میکنم بین بورد هایی که گیگا و اسوس زدن و بین مدل هایی که الان توی بازار تهران موجوده تا یک انتخاب خوبی داشته باشیم.شما نگران نباش من یه لیست میدم خدمتت+توضیحاتی که توی یاهوو مدم.خودت برو بخر ببند حالشو ببر.![]()
در ضمن شما 1000 % به یک ssd نیاز دارید برای لود سریع تر و روون تر نرم افزار ها و بوت جم و جور تر ویندوز و بخصوص توی گیم که اگه از گرافیک بیشتر نباشه تاثیرش قطعا کمتر هم نیست.اینم باید لحاظ کنم توی قطعات یادم بیار اگه نبود
اگر بنا باشه هارد جامد تهیه کنم بودجه کم میاد برای قطعات اصلی
ssd برای یه گیمر از نون شب واجب تره.(حالا من یه چیز میگم اونایی که استفاده نکردن و تا به حال نبستن فکر میکنن دارم بنانسبت شما چرت میگم)ولی باید خودت ببینی چه تاثیری داره لامصب.
پیشنهاد من :
مین گیگا z87 سوکت 1150 قیمت 840 با 3 سال گارانتی آواژنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو اینتل سوکت 1150 مدل 4570 فرکانس پایه 3.2 و 6 مگ کش سطح سوم قیمت 700
رم کرسیر مجموع 8 گیگ یعنی 2 تا 4 گیگ فرکانس 1600 قیمت 300
کارت گرافیک سافایر 2 گیگ اچ دی ردون 7850 قیمت 850
هارد سیگیت 1 ترا 64مگ بافر ساتا 3 و 7200 قیمت 220
جمع کل این قطعات : 2 میلیون 2900 با احتساب تخفیف و چونه زدن.(حدودی)
600 تومن تا سقف بودجه ی شما میمونه که برای کیس-پاور-مانیتور-درایو نوری هستش.
به نظر من قطعاتی رو که قیمت زدم و لینک دادم یعنی قطعات اصلی رو بگیر باقی رو تا اونجایی که پولت میرسه دست دوم و تمیز گارانتی دار بگیر یا اصلا ازشون بزن و پایین تر بگیر.چون ارزششو داره قطعات اصلی و به خصوص گرافیک و بوردت بالا تر هستن.
پاور گیرین دست دوم تمیز با گارانتی هم زیاد ریخته توی همون فروم پرشین تولز میتونی از اونجا تهیه کنی توی شهر خودتون هم هستن میتونی بری حضوری تست و معامله کنی.
بازم تاکیید میکنم روی برند ها.به خصوص مادربرد و هارد.
مابقی قطعات هم حدودی بهت میگم چی و چه مارکی و حدودی چه مدلی بگیر.
پاور گیرین 885 فن سبز یا بالا تر
مانیتور هر چی میخواد باشه فقط سامسونگ.اینم بگم زیاد روی ال ای دی یا ال سی دی بودن حساس نباش چندان تفاوتی به حالت نمیکنه.سعی کن رزولیشن 1920 در 1080 فول اچ دی بودن رو دارا باشه.
کیس گیرین نتخاب کن یه مدلی که سیستمش پاور معکوس باشه از اینا که پاور ک کیس نصب میشه معمولا پایین ترین مدلشون مگنوم 2 هستاگر پولت نرسید همون مگنوم 2 بگیر خوبه و میتونی بعدا بفروشی و تعویضش کنی.مهم قطعاتتن که بالان.
درایو هم حتما برند پلکستور بگیر با گارانتی آواژنگ هر مدلی بود خوبه.
اساتید و دوستان لطف کنین بفرمایید اگر ایرادی چیزی به این کانفینگ وارد میدونید بگید هم در حق دوستمون لطف میکنید و هم روی اطلاعت و دانسته های ناچیز من تاثیر داره.بنده از همه ی کسانی که لطف میکنن نظرشونو در این مورد میگن خواهش و تمنا و نهایت تشکر رو میکنم.
با این بودجه، 850 تومن هزینه کردن واسه مین از سوکت 1150 هیچ معنایی نداره، ضمن اینکه تفاوت زیادی بین 1155 و 1150 و همینطور آیوی و هاسول نیست، کارت گرافیک 7850 هم کارت به اون صورت قوی محسوب نمیشه و مدت زیادی جوابگو نخواهد بود. ایشون میتونه مین msi Z77 g43 و یا asrock pro3 یا asrock pro4 و یا مینهای مشابه رو با قیمت مناسب تهیه کنن و سی پی یو هم 3570k که سی پی یو قدرتمندی هست و اورکلاک هم میتونن انجام بدن. در عوض مابد تفاوت رو بذارین برای کارت گرافیک و 660Ti و یا حتی 7950 بردارین.
اگر قرار باشه سيسستم بر مبناى اورکلاکينگ بسته بشه بايد قطعات متناسب با هم و مناسب براى اور انتخاب بشن.
اگر قرار نباشه سيستم اور بشه پس نياز به هزينه بيشتر و تهيه چيپ گران قيمت نيست.
در مورد پاور هم چون يکى از مهمترين قطعه هاى سيستم هست ، من خريد کارکرده و يا برندهاى متفرقه رو توصيه نميکنم.
در مورد گرافيک هم ميشه با کمى هزينه بيشتر 7870 رو تهيه کرد که ارزش بيشترى داره.
اگر بخوام سیستم بر مبنای اور کلاک تهیه بشه هزینه ام بیشتر میشه ؟ یا قطعات به اون کیفیتی که بخوام بدون مبنای اور بخرم دیگه نمیتونم تهیه کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)