تبریک به همه دورتموندی ها
+
اون تیکه آخر پستمم کاملا جنبه شوخی بود چون مطمئنا بعد از بایرن که قهرمان شد، دورتموند قوی ترین تیم اروپا بود و اینو بارها ثابت کرد تو فصل قبل..
تبریک به همه دورتموندی ها
+
اون تیکه آخر پستمم کاملا جنبه شوخی بود چون مطمئنا بعد از بایرن که قهرمان شد، دورتموند قوی ترین تیم اروپا بود و اینو بارها ثابت کرد تو فصل قبل..
بایرن با ترکیب اصلی اومده بود؟
عالیییییییی بودیم عالییییییی!
فوق العاده بازی زیبا بود و دیدنی !
تبریک به همه دورتموند دوست ها ، درس بزرگی بود واسه کل فصل بایرن که خودشون رو زیاد بالا نبینناون برد 7-0 برابر بارسا یکم هایپ ایجاد کرده بود
وایدنلفلر تو این سن چابکیش بی نظیره ! خیلی زیبا کار کرد چند صحنه ...
روز خوب همولز نبود ، و بلاژ و رویس بهترین هامون بودن ولی یه نفر خیلی خیلی موثر بود اونم گوندغان بود .
اشتارک هم در نقش والدز ظاهر شدبد نبود
امان از این روبن....
تمام بازیکنان و داوران حدود یکی دو دقیقه رفتن کنار زمین یه نفسی تازه کردن و برگشتن!
فک کنم به خاطر گرمای بی سابقست و استثنا بوده...
(شاید بشه در آینده این حرکت رو به صورت یک قانون در فوتبال در آورداز آلمان ها بعید نبود این ابداعات، قبلا هم جاهایی دیده بودم ولی یادم نیست دوستانه یا رسمی )
تبریک به همه دورتموندی ها ..
الان به جرئت میتونم بگم تیمی که بایرن بیشتر از همه ازش میترسه دورتمونده !
بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشتیم و هممون میدونیم این که بگیم این بازی تشریفاتی بود و مهم نبود و اینا همش حرفه !
من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم و فقط خلاصش رو دیدم .. برای همین الان خیلی حسرت میخورم
برای بایرن نویر و ریبری نبودن و به نظرم با این مهره هایی که بایرن داره نباید آسیبی میدید از این قضیه .. البته بحث نویر جداس و نبودش کاملا حس میشه ولی با وجود این همه هافبک خلاق و خوب فقط میتونم بگم ترکیب استفاده شده از طرف پپ اشتباه بوده وگرنه ضعفی روی نیمکت نداره بایرن ..
از اون طرف هم ما پیژچک رو نداشتیم که با توجه به این که بازی رو ندیدم نمیتونم بگم چه قدر به تیم ضرر رسوند ولی گل هایی که خوردیم جفتش از سمت چپ دفاعمون بود ..
و نبود میختاریان هم با رفتن یه خط جلوتر گوندوغان و بازی نوری شاهین حس نشد .. در حالی که با توجه به نیمکت ضعیف تر دورتموند من فکر میکردم نبود دو بازیکن بیشتر به ما لطمه بزنه تا بایرن !!
پسر طلایی وستفالن !
باز هم رویس داره بهتر و بهتر میشه و پیشرفتی که این بازیکن توی این دو فصل داشته تقریبا هیچ کس دیگه ای توی آلمان حداقل نداشته ..
خط دفاع هم همونطور که ایمان گفت به نظر میومد هوملز روی گل اول اشتباه جای گیری کرد و گل دوم هم توپ از بین پاهای سوبوتیچ رد شد !
گل اول تیم هم که روی اشتباه دروازه بان بایرن بود ولی گل دوم اگه ون بویتن هم نمیزد لواندوفسکی کار رو تموم میکرد ..
گل سوم گوندوغان هم خوب حرکت کرد هم خوب تو سر توپ زد و هم خوب شوت زد !
گل چهارم هم سرعت خوب اوبامیانگ خیلی کمک کرد ..
معراج حالا من فهمیدم چرا از این بازیکن خوشم میومد![]()
البته از گلی که رویس زد و اشتباه آفساید اعلام شد نباید گذشت
در آخر از کلوپ تشکر میکنم![]()
دورتموند الان دیگه فلسفه کاری خودش رو داره و به نظرم مهمترین عامل شکست بایرن این بود که خیلی مغرور شده بودن .. حتی پپ !
ولی هر چی فوتبال آلمان بیشتر به سمت دو قطبی شدن پیش بره به نفع فوتبال ملی هست و مخصوصا تو این فصل که منتهی به جام جهانی هست امیدوارم تیم روی فرم خوبی تا پایان فصل باشن ..
+
Last edited by CATALONIA; 28-07-2013 at 11:24.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورتموند با شکست 4-2 بایرن، فاتح سوپرجام فوتبال آلمان شد، برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی پس از پایان این دیدار در این خصوص سخن گفتند.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ پس از قهرمانی دورتموند در سوپرجام فوتبال آلمان، برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی طلایی پوشان در خصوص این قهرمانی صحبت کردند که خلاصه ای از آن را در زیر مرور خواهم کرد؛
یورگن کلوپ: از این که برنده سوپر کاپ شدیم بسیار خوشحالم، ما فاتح نخستین جام شدیم اما هنوز دربوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان بازی های دشواری را پیش رو داریم.
رومن وایدنفلر: این بسیار منطقی بود که مابرنده سوپر کاپ شدیم، چون در زمین تیمی که بازی بهتر و کم اشتباه تری ارائه دهد پیروز خواهد شد. هیچ چیز در فصل آینده بوندس لیگا به این بستگی ندارد که ما برنده سوپرکاپ شدیم، هنوز رقابت های مهم در سه جام پیش رو آغاز نشده است.
سباستین کئل: برنده شدن در این دیدار از آن جهت برای ما اهمیت داشت که میخواستیم نشان دهیم هنوز قدرت شکست دادن بایرن را داریم و می توانیم اثبات کنیم که بهترینیم، اما میدانیم که بازی های مهم تری در پیش داریم و پیروزی در این دیدار تاثیری در روند کار ما در این فصل نخواهد داشت.
نوری شاهین: هردو تیم برای پیروزی در این دیدار به میدان آمده بودند، همین که ما اجازه ندادیم بایرن توپ را به خوبی در زمین بگردش درآورد وسعی برآن داشتیم که بازی خود را در زمین پیاده کنیم سبب شد که ما این پیروزی ارزشمند را کسب کنیم. پیروزی در این دیدار کار ساده ای نبود زیرا که بایرن تیم آماده ای است که به خوبی خود را برای آغاز فصل آماده میکند.
*****[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از برتری مقتدرانه دورتموند در دیدار سوپرجام آلمان، خبرهای خوبی از بازگشت احتمالی شینجی کاگاوا، حتی در همین تابستان به وستفالن به گوش می رسید.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از fussballtransfers، علاوه بر پیروزی مقتدرانه ۴-۲ برابر بایرن مونیخ در سوپر کاپ، شایعاتی از وقوع یک اتفاق خوب دیگر در اردوی دورتموند در هفته های پیش رو به گوش میرسد.
چند روز قبل شینجی کاگاوا از علاقه اش به بازگشت به وستفالن دورتموند پرده برداشت و گفت: با منچستر فصل خوبی را تجربه نکردم. اگر سران دورتموند موافقت کنند دوست دارم به دورتموند برگردم .
اما یورگن کلوپ سر مربی محبوب دورتموند از کنار اظهارات کاگاوا نگذشت و این امر را محتمل دانست. هرچند که وی در گفتگو با SKY خاطرنشان کرد : او امسال در منچستر به سرعت جا می افتد!
بر کسی پوشیده نیست که یورگن کلوپ هنوز هم طرفدار پر و پا قرص این ستاره ژاپنی است. بنابراین این امکان وجود دارد که شینجی از در های همیشه باز وستفالن وارد شود.
گفته می شود؛ کلوپ مخفیانه به دنبال انتقال کاگاوا در همین تابستان است. وی در پایان عنوان کرد: باید دید چه خواهد شد!
شایان ذکر است؛ شینجی کاگاوا پس از گذراندن دو فصل درخشان در دورتموند، سال پیش وستفالن را به مقصد اولدترافورد ترک کرد. اما با وجود رضایت کادر فنی منچستر این هافبک ۲۴ ساله، در هفته های پایانی فصل پیش اعتراف کرد به اندازه زمانی که در دورتموند بود احساس خوشحالی و موفقیت نمی کند.
پس از پیروزی دورتموند برابر بایرن مونیخ و تصاحب سوپرجام فوتبال آلمان، هوملس در خصوص این دیدار و عملکرد تیمش صحبتهایی را به زبان آورد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛وبسایت رسمی باشگاه بروسیا دورتموند پس از بازی سوپر کاپ با متس هوملس مدافع ملی پوش خود مصاحبه کوتاهی به شرح زیر انجام داده است؛
آیا مهم بود که برای کل لیگ ثابت کنید رقیقب شما قابل شکست است؟
شاید چیزی شبیه به این. هر کسی میداند که این فصل بایرن با قدرت ظاهر خواهد شد چرا که تیمی دارد که تا کنون در تاریخ خود ندیده است.اما شما هنوز هم میتوانید ۹۰ دقیقه برابر آنها برای برد مبارزه کنید. این کاری بود که در بازی دیشب کردیم و جواب داد
قبل از بازی گفته بودید میدانید به چه سمتی پیش میروید. هدفتان چیست؟
اگر فوتبال خودمان را مانند ۴ سال اخیر به طور پایدار پیش ببریم یک تیم عالی خواهیم بود و چیز های زیادی بدست خواهیم آورد.
آیا عملکرد خوبتان پس از ناکامی هفته گذشته، شما را متعجب کرد یا دلیلش انگیزه بیشتر برای بازی با بایرن و انتقام بود؟
نه، کاملا روشن بود که هر هفته بهتر میشویم. هفته گذشته کمی نگرانی به خاطر بازی با مونشن گلادباخ و هامبورگ به وجود آمد، اما پس از آن شرایط در اردوی آمادگی متفاوت شد و طراوت خاصی به بر کمپ حکم فرما شد.
گفتنی است؛ متس هوملس مدافع ملی پوشان بروسیا دورتموند، عملکرد فوق العاده ای را در دیدار سوپرجام از خود به نمایش گذاشت.
دلخوری لواندوفسکی از سران باشگاه دورتموند
روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه دورتموند به نظر از سران باشگاه دورتموند برای آنکه اجازه ی جدایی او در این فصل را ندادند دلخور است
سایت گل - روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه بوروسیا دورتموند در جشن قهرمانی سوپر کاپ آلمان از صحبت کردن با سران باشگاه دورتموند اجتناب کرد تا بدین ترتیب دلخوری خود از آنچه که در فصل نقل و انتقالات در مورد وی رخ داده است را نشان دهد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ لواندوفسکی بارها اعلام کرد که می خواهد دورتموند را ترک کند و به بایرن بپیوندد اما سران بوروسیا دورتموند با انتقال وی مخالفت کردند تا او برای پیوستن به تیم مونیخی یک فصل دیگر صبر کند. او باید تا پایان قراردادش در دورتموند بازی کند چیزی که چندان به مذاق این مهاجم لهستانی خوش نمی آید.
روبرت لواندوفسکی در حاشیه اهدای جام و جوایز قهرمانی در سوپر کاپ در گفتگویی با اسکای اظهار داشت:" تمام این مسائل حل و فصل شده است من از حضور در تیم احساس خوبی دارم اما مشکل با برخی افراد خاص است که این مسئله را دشوار می کند." بدون شک منظور از افراد خاص در صحبت های لوا کسی جزء واتسکه و میشائیل سورک نیست. مدیران دورتموندی که مانع از انتقال او به بایرن شدند.
یک تبریک به یوسف و سایر هواداران دورتموند جا داره بگم ...
دیدن بازی و لاین اپ و وضعیت بازی بایرن اینقدر اعصاب خورد کن بود که ...
ولی دروتموند هنوز کار سختی داره... این تیم دست پپ بیاد و به اشتباهاش پی ببره کارتون تمومهحالا کی خدا داند ...
![]()
کاریکاتور اسپورت
پپ: "بسیار خوب، شما برنده شدید، اما ... حالا میتونی دست از خندیدن برداری؟"
کلوپ: "من سعیمو می کنم، پپ ... اما وقتی در مورد این واقعیت که ما به شما و تیم مو مثل هم 4 تا زدیم فکر می کنم، من نمی تونم جلوی خندمو بگیرم...
Last edited by M E S S I; 29-07-2013 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)