قیمت بازار 680 تومنه ؟
با گارانتی یا بی گارانتی ؟
قیمت بازار 680 تومنه ؟
با گارانتی یا بی گارانتی ؟
xperia p از هر نظر بهتر از g600 هستش
cpu
ram
camera
صفحه نمایش
مخالفم تازه صفحش كوچيكتره
شما با چی مخالفی دوست من؟
g600: Qualcomm MSM 8225 Chipset - Dual Core CPU 1.2GHz
xperia pual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
که پی یه سر و گردن بالاتره
رم پی: 1024 مگابایت
رم جی:768 مگابایت
توضیح که نمیخواد؟
صفحه نمایش جی نیم اینچ بزرگتره اما در جی تعداد پیکسل 245 ppi اما در پی 275 ppi حالا اینکه پی وایت مجیک داره به کنار
در عکسبرداری و فیلمبرداری هم که پی یه سر و گردن بالاتره
برتری جی چیه دوست عزیز؟؟؟؟؟
جدیدا یکی از دوستان تو یکی از این تاپیک ها اشاره کرده بود که p رو از تهران 700 خریده
به نظر من p به صرفه تره
آقا بهترین مقایسه جوریه که کسی با جفتش کار کرده باشه و بگه کدوم بهتره؟
سلام به نظرم xperia p گوشی بسیار عالیه ولی تنها مشکلش عمر خیلی کم باتریشه که اگه باهاش مشکلی نداری بهترین انتخابه.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
و همچنین ساپورت نکردنکارت حافظه
راستی تو که هوآوی داری،چطوره؟ راضی هستی ازش؟
مطمئن باشید اکپسریا p از خیلی از جهات ( علی الخصوص پشتیباین و خدمات پس از فروش) از جی 600 خیلی بهتره.
درسته که جی 600 صفحه اش بزرگتره اما تراکم پیکسلیش پایینتره.
اکسپریا پی پردازنده ی دوهسته ای با معماری cortex-a9 داره و همینطور gpu mali-400mp .اما جی 600 سی پی یوش معماری قدیمی cortex-a5 و gpu adreno 203 رو داره که قدرت این جی پی یو از گوشی های 2011 سونی اریکسون هم کمتره.
اکسپریا p دارای ا گیگابایت رم و جی 600 دارای 768 مگابایت رم هستش که البته در مورد رم آزادشون هم هر دو به اندازه ی 250 مگابایتشون به نرم افزارهای سیتمی اختصاص داده شده.(اکسپریا p حدود 750 مگابایت رمش آزاده و جی 600 حدود 500 مگابایت)
کیفیت عکاسی اکسپریا p خیلی خیلی بهتر از جی 600 هستش.علی الخصوص عکسبرداری تو نور کم که اصلا جی 600 نمیتونه با اکسپریا پی رقابت کنه.(درسته که جی 600 دوتا فلاش ال ای دی داره اما موقع عکس گرفتن تو نور کم ، نور زیاد فلاشش باعث میشه عکس محو بشه.در حالی تو اکسپریا پی به خاطر وجود سنسور exmor r عکسبردار توی نور کم خیلی خوبه)
اکسپریا p فول اچ دی فیلمبرداری میکنه اما جی 600 480p فیلم برداری میکنه.
اکسپریا پی قابلیت اجرای فیملهای فول اچ دی و همینطور بازی های و اپلیکیشن های سنگین رو داره اما جی 600 بالای 480p رو با تیک پخش میکنه و خیلی از بازی ها و برنامه های سنگین رو کند اجرا میکنه.
کیفیت و میزان صدای اکسپریا p از جی 600 خیلی بهتره.(اون dts توی هوآوی بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره خیلی روش حساب نکنید).
یکی از مزایای جی 600 اینه که باتریش 1950 میلی امپر ساعته که خب به خاطر صفحه نمایش بزرگترش لازمه.(و در این زمینه اکسپریا p کمی ضعیفه).همینطور از کارت حافظه پشتیبانی میکنه که البته اکسپریا p هم به طور پیشفرض (یعنی بدون تعویض کرنل ) از OTG پشتیبانی میکنه.
بررسی بیشتر هم در اینجا :
به جای -------- این رو وارد کنید : i-t-r-e-s-a-n (بدون خط چین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tttvvvaaa; 01-07-2013 at 12:03.
باتریش خیلی خوبه --- من راضیم به خدا سه چهار روز نگه میداره ...
در ضمن سونی رو نباید فدای هوواوی کرد ...
16 گیگ هم کافیه به نظرم -- هرچه سبکتر بهتر ...
با این قیمت و امکانات این برند معروف به صرفه ترینه
من خودم p دارم ... تضمین تضمینه --- علی الخصوص کیفیت صفحه نمایشش ...
Last edited by M A S 0 U D; 01-07-2013 at 22:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)