تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 61

نام تاپيک: اينترنت پرسرعت adsl2 رايـــــــــگان - تا 2 مگ خانگي - سراسر كـــشور

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

داداش قیمت 512 نامحدود برنزی خود آسیاتک که 22900 هست... اگر قراره شما هم برای یه منطقه از گیت وی تعریف شده ی آسیاتک استفاده کنید که قطعا تغییر خاصی نیست به جز اینکه باید یه هزینه ی بیشتری هم بدیم.

من الان آسیاتکم، گیت وی 10.201.32.48 و پینگ هم طرفای 350، یعنی من اگر بیام از شما اینترنت بگیرم، میتونید منو یه جایی منتقل کنید که پینگم بیاد زیر 200؟؟؟ یا فقط اسم شرکت عوض میشه؟؟

راستی داداش لوگوی سایت شبیه IE هست و همه میدونن IE یواش ترین مرورگر وب هست یعنی اینترنتتون هم در همین حده؟

پینگ مهم است! خدا خدا از پینگ

پ.ن: اگر یه گیت وی خوب با پینگ کم به سرورهای خارجی(خصوصا لندن و فرانکفورت) مخصوص بازی بازها درست میکردید و سرویس های مخصوص بازی هم تعریف میکردید خیلی بهتر بود... بازی بازها چیزی که میخوان، اینه که خیالشون راحت باشه پینگشون نوسان نمیکنه و پکت لاس ندارن وگرنه مصرفشون خیلی زیاد نیست.
    Last edited by soroosh_cz; 22-05-2013 at 14:49.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چی شد کجا رفت پشتیبانی محترم ؟؟
    1 روز اومد جواب داد دیگه نیومد ؟؟

مارو باش داشتیم اطلاعات جمع میکردیم بریم پورت بگیریم

4. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bamanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نگفتی که تو مازندران سرویس میدین یا نه؟
    چون حتی نوشته 1000 مرکز ولی تو سایت زده تمام ایران
    سلام دوست عزیز
    بله تو استان مازندران هم سرویس میدیم شما میتونید شماره خط تلفن ثابتتون رو به شماره 30002223581200 پیامک کنید جواب استعلام برای شما ارسال بشه

موفق و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این که تو سایتش نوشته کل ایران ولی 1000تا مرکز مخابراتی رو ساپورت میکنه
    دوست عزیز 1000 مرکز مخابراتی در کل ایران شما اگه شماره یا شهر خواستی مدنظرتون هست اعلام کنید تا براتون استعلام کنیم

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همچی نوشتین رایگان آدم میگه چه خبره؟!!
    اونچیزی که من دیدم پهنای باند 1 مگابیت (گه تو پست اول مگابایت نوشتین!!) اگه بخوایم شبانه رایگان داشته باشه برای 3 ماه 103 تومن هزینشه که رانژه و ... رو هم بذاریم روش 120-130 تومنی در میاد
    ضمن اینکه 1 به 8 هم هست

ولی از حق نگذریم سرویسهای نامحدود (اگه واقعا نامحدود باشه!) بد نیست
    سلام دوست عزیز
    اولا 3 ماه سرویس رایگان با پهنای باند 2 مگ هستش و ثانیا هیچ هزینه رانژه ایی تا 15 خرداد گرفته نمیشه و برای تمدید سرویس های بعدی میتونید در طرح رایگان دوستان شرکت کنید ( توضیح در تاپیک اول ) واینکه سرویس های حجمی گاها به بالاترین سرعت هم میرسه .
    سرویس های نامحدود هم مقدار هدیه با بالاترین سرعت هستش و بعد از اتمام گیگ هدیه به استاندارد خودش بر میگیرده یعنی سرویس برنزی به 1 به 8 و نقره ایی به 1 به 6 و طلایی به 1 به 4

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا جای شکر داره یه نفر اومده و ضمن کارش داره جوابگو مشتریهاش میشه اونم تو انجمن
    از این دوستمون که این تبلیغ رو گذاشته تشکر میکنم و امیدوارم در اینده بازم بتونه جوابگو و سربلند باشه
    ضمنا دلخور هم نباشید این دوستانمون هم حق دارن اینقدر سوال و عصبانی و .... باشن یا بعبارتی یه کم لحنشون تند هست چون اینقدر اعصابمون خوب نیست از دست اینترنت ایران این روزها هم داغون تر شد ه

عزیز میدونم این سوال زیاد منطقی نیست ولی شما چقدر تضمین نت رو میکنید واسه تایم اوت ... و این جور چیزا چون بنده فقط واسه گیم میخوام اگه مشکلی نداشته باشه بگیرم
    با نت مخابرات وصل میشم یه مدتی هست شروع به تایم اوت کرده و الان تا حدودی خوب شده .....
    با سپاس
    سلام دوست عزیز
    ممنون شما به ما محبت دارید ما تاجایی که بتونید به دوستان عزیز جواب میدیم و از این کار هم نه خسته میشیم و نه از دست کسی ناراحت می شیم هر کسی هم با هر لحن و ادبیاتی که
    بخواد میتونه تو تاپیک صحبت کنه مشکلی نیست وظیفه ما فقط پاسخگویی هستش . در مورد اینترنت من باید خدممتون عرض کنم که تمام شرکتهایی که در ایران فعالیت دارن هزینه های زیادی رو
    متحمل شدن و اینکه تمام سود و درآمد این شرکت ها به استفاده مشتریان از سرویسهاشون و راضی بودن اونها هست پس اگه گاهی سرعت کم و زیاد میشه و یا قطع میشه از طرف این شرکت ها نیست
    چون اگر در فرض محال این شرکت ها رضایت مشترک براشون مهم نباشه سود خودشون براشون مهمه .

در مورد اینکه فرموده بودید تضمین برای تایم اوت باید خدمتتون عرض کنم که هیچ تضمینی نمی شه داد چون اینترنت هر منطقه هر شهر و هر مرکز مخابراتی با منطقه دیگه شهر دیگه و مرکز مخابراتی دیگه فرق داره
    چون سرعت اینترنت به موارد زیر بستگی داره

1 ـ سروری که شما از اون دانلود میکنید
    2 ـ تجهیزاتی که شرکت در مرکز مخابراتی منطقه شما قرار داده
    3 ـ تجهیزاتی که مرکز مخابراتی از اون مرکز تا منزل شما استفاده کرده
    4 ـ سیم کشی داخلی ساختمان
    5 ـ مودم و ...
    پس دلیل نمیشه اگه یه شخصی توی یه شهر سرویس گرفت و سرعت خوب یا سرعت پایین داشت شخص دیگه هم توی همون شهر سرعتش خوب یا پایین باشه

موفق و پیروز باشیبد

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما تو شهرهایی که آسیاتک هست شما هم هستید؟
    من آسیاتک دارم و مشکل باهاش دارم
    شما سرویس هاتون مثل آسیاتک هست؟
    سلام دوست عزیز
    بله ما در حال حاضر باشرکت آسیا تک همکاری داریم و یه سری تخفیف ها و آفرهایی روی سرویسها برای مشتریان بامانت قرار دادیم
    سرعت اینترنت هر منطقه مخابراتی با هم فرق داره شاید همین سرویسی که شما الان از اون استفاده میکنید در یک منطقه مخابراتی شهر خودتون سرویس خوبی باشه و مشترک هیچ مشکلی باهاش نداشته باشه
    ولی توصیه ما به مشترکینمون استفاده از سرویس های حجمی هستش چون سرویسهای حجمی گاها به بالاترین سرعت هم میرسه

موفق و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مثل اینکه این پستو دیدن ترسیدن
    سلام دوست عزیز
    ترسی نیست و ما تا جایی که بتونیم در خدمت دوستان گل این انجمن هستیم
    در حال حاضر به علت بعضی از تغییرات کمی با تاخیر جواب دوستان رو می تونیم بدیم

موفق باشید

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    لطفا اگر میشه یه تست سرعت با سرور لندن وفرانکفورت بزارید...

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش قیمت 512 نامحدود برنزی خود آسیاتک که 22900 هست... اگر قراره شما هم برای یه منطقه از گیت وی تعریف شده ی آسیاتک استفاده کنید که قطعا تغییر خاصی نیست به جز اینکه باید یه هزینه ی بیشتری هم بدیم.

من الان آسیاتکم، گیت وی 10.201.32.48 و پینگ هم طرفای 350، یعنی من اگر بیام از شما اینترنت بگیرم، میتونید منو یه جایی منتقل کنید که پینگم بیاد زیر 200؟؟؟ یا فقط اسم شرکت عوض میشه؟؟

راستی داداش لوگوی سایت شبیه IE هست و همه میدونن IE یواش ترین مرورگر وب هست یعنی اینترنتتون هم در همین حده؟

پینگ مهم است! خدا خدا از پینگ

پ.ن: اگر یه گیت وی خوب با پینگ کم به سرورهای خارجی(خصوصا لندن و فرانکفورت) مخصوص بازی بازها درست میکردید و سرویس های مخصوص بازی هم تعریف میکردید خیلی بهتر بود... بازی بازها چیزی که میخوان، اینه که خیالشون راحت باشه پینگشون نوسان نمیکنه و پکت لاس ندارن وگرنه مصرفشون خیلی زیاد نیست.

باسلام
    دوست عزیز اگر به سایت ما مراجعه کنید در قسمت درباره ما توضیحاتی در مورد بامانت داده شده . بامانت با شرکت انتقال داده آسیاتک هکاری میکنه و علاوه بر سرویس های این شرکت یه سری آفرها و تخفیفاتی برای
    مشترکین خودش در نظر گرفته که مخصوص بامانتی ها هستش
    در مورد سرعت و پینگ باید خدمتتون عرض کنم که سرعت اینترنت برای هر مشترک فرق داره چون به مواردی بستگی داره که به اختصار براتون مینویسم .
    1 ـ دانلود از سروری که شما از اون دانلود میکنید
    2 ـ تجهیزاتی که شرکت در مرکز مخابراتی شما قرا داده
    3 ـ تجهیزات مخابرات از مرکز مخابراتی تا منزل شما
    4 ـ سیم کشی داخلی منزل
    5 ـ مودم و ...

دوست عزیز من نمی تونم هیچ تضمینی به شما بدم که اگه سرویستون رو قطع کنید و از ما سرویس بگیرید مشکل سرعتتون حل بشه . شاید این مشکل به مرکز مخابراتی شما برمیگیرده و اینکه ما به مشترکین خودمون
    سرویس های حجمی رو پیشنهاد میکنیم چون گاها به بالاترین سرعت می رسه و اگر شما میخواید از سرویس های نامحدود استفاده کنید پیشنهاد میکنم نامحدود برنزی استفاده نکنید چون ضریب اشتراک این سرویس 1 به 8 هسش

موفق و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •