اقا چجوری آسفالت و ریختی؟ میگن برنامه نمیشه ریخت روش
اقا چجوری آسفالت و ریختی؟ میگن برنامه نمیشه ریخت روش
مردم حرفای اشتباه و الکی از سر ناآگاهی و تعصب زیاد میزنن. از لحاظ بازی و برنامه خصوصا الان که تعداد اپ ها
و بازی های معروف و با کیفیت به حد بسیار مطلـوبی رسیـده، هیـچ مشکل و کمبـودی رو احساس نخواهید کرد.
Last edited by Masоud; 23-01-2014 at 05:25.
دیگه اینجوریم نیست باو : ))
برنامه داره ، از استور خودشم میشه دانلود کرد با آی پی ایران
ولی خب من استورش رو زیر و رو کردم ، فقط برنامه های ضروری رو داره به نظرم .
یعنی کلا اینقدر برنامه داره که بشه بهش گفت اسمارت فون!
لومیا 520 نسبت به قیمت 400 هزار تومنیش حرف نداره. الان چند ماهه برای همسرم خریدمش اینقدر خوب و بی مشکل بوده که خودم هم هوس کردم گوشی بعدی یدونه لومیا بخرم. کلی هم برنامه فارسی و غیر فارسی مختلف روش ریختم. مهمتر از همه زبان فارسی رو برخلاف ویندوز هشت pc کاملا پشتیبانی میکنه. یعنی نه فقط برای sms ، بلکه تمام منو ها و نوشته ها ، تاریخ و موارد دیگه سیستم عامل هم بدون نیاز به نصب برنامه اضافی فارسی میشه. به این میگن ادای احترام به فارسی زبان های دنیا.
ایرادش: اگه تماس از دست رفته یا sms جدید داشته باشی و متوجه نشده باشی ، چراغ آلارم چشمک زن یا صدای بوقی چیزی نداره که بدون روشن کردن صفحه تصویر گوشی متوجه اون بشی. لذا باید هر از چنگاهی گوشی رو چک کنی تا متوجه بشی که میس کالی چیزی نبوده که نفهمیده باشی! ظاهرا هم بر اساس تحقیق من این نقیصه مربوط به سیستم عامل ویندوز فون میشه و لذا هیچ برنامه یا اپلیکیشنی هم برای دانلود پیدا نمی کنید که این مشکل رو حل کنه !! امیدوارم در آپدیت های آینده فکری براش بکنند.
فایل منیجر هم تو استور داره که پولیه اما من یه فایل منیجر نسبتا خوب که فکر کنم توسط نوکیا ارائه شده بود رو دانلود و نصب کردم که اون موقع برای مدتی رایگان شده بود. البته خدائیش قیمتی هم ندارند و حدود یکی دو دلاره که اونم خیلی مشکلی نیست و اگه براتون تهیه یه برنامه پولی از استور واجب بود میشه با تهیه کارتهای خرید گیفت کارت (یه چیزی مثل شارژ ایرانسل فقط برای استفاده از ماکروسافت استور که دارای پین کد هستش) که در همین تهران هم فروخته میشه این کارو انجام داد. الان تو تهران کارتهای 10 دلاری و 20 و ... رو با حدود 20 درصد که روش میکشن تهیه کرد. یادتون باشه هروقت خواستین برنامه ای رو بخرین قبل از پول دادن مدتی اونو در حالت Trial امتحان کنید اگه خوشتون اومد بعدا بخرین. مدت زمان trial بسته به نرم افزار متفاته و معمولا کمتر از یک ماهه.
Last edited by parsicola; 24-02-2014 at 11:19.
ممنونم بابت راهنمایی
رفتم لومیا 925 گرفتم مشکی
خیلی راضییم ازش
قابل شمارو نداره![]()
مبارکه. فقط یکم بدنه ش تو دست امکان سر خوردن داره . لذا خرید کاور هم فراموش نشه. راستی نظر و تجربه خودت رو هم در خصوص گوشی از جمله دوربین عکاسیش در روز و شب و موارد دیگه برامون بزاری ممنون میشیم.
مرسی
درسته بدنش لیزه. (بقول مهران مدیری تو ویلای من: لیـــــــزه)
کاور گرفتم، 20 تومن همراه با ضدخش داخلش
البته بخاطر اینکه ضدخش از کنارای گوشی بیرون میزنه، درش آوردم!
راستش مشکل عمده ای که دارم کمبود حافظه و نبود مموری کارت هستش :(
در مورد دوربین چه در شب چه در روز عالـــــی عمل میکنه
البته باطریشم زودی تموم میکنه!
کیفیت صفحه نمایش عالیه
قدرت صفحه نمایش در مقابل چاغو و کلید و فشار عالـــــیه
صدای اسپیکر خوبه
قسمت های فلزی یه حس خاصی میده تو دست
آخ خسته شدم از بس تایپ کردم![]()
دوستان من میخوام واسه یه نفر گوشی لومیا بگیرم. فکر کنم 520 خوب باشه.
فقط من برای اینکه بعدن به مشکل نخورم میخوام یکم راهنمایی کنید.
اینکه واقعا برنامه های اصلی واسه گوشی وجود نداره
مثلا همون فایل منیجر
برای برای استفاده از وی پی ان
برنامه های کاربردی مثل تقویم مثل بروزر غیر از اینترنت اکپلورر و برنامه های دیگه !
راستش منو قانع کرده بودن به استفاده از ویندوز فون. اما میخوام از دوستانی که دارن یه راهنمایی بگیرم که بلکل نقاط ضعف و قوت ویندوز فون نسبت به اندورید چی هست
و اینکه نسخه ی جدید اون قراره بیاد؟؟
سلام
گوشی خوبی هستش
برنامه موجوده ولی کمه البته کاربردی، نه مثل اندروید همه چی داره و بدرد نخور
فایل منیجر تو 8.1 قراره اضافه بشه ولی دسترسی به مموری فقط، نه سیستم
تقویم داره عالی، مرورگر اینترنت اکسپلورر عالی هستش براش
وی پی انــــ هم داره تو 8.1
بنظر من اگه زیاد اهل برنامه فرستادن و بازی دریافت کردن از طریق بلوتوث نیستند، وینفون بهترینه
نه لگ داره نه هنگ و بسیار روان و سازگار با بهترین برنامه ها
8.1 نسخه پیش نمایش دوشنبه 25 فروردین میاد و نسخه نهایی شاید اوایل تابستان و یا زودتر
ممنون ! خیلی هم عالی!
طریقه آپدیت کردن ویندوز فون آیا مشکل داره و به سختی اندورید هست یا خیر؟؟
چون ویندوز فون فک کنم اوپن سورس نیست فکر کنم نباید نصبش به سختی اندورید باشه!
رم 512 در مدل اندرویدی کمی باعث لگ زدن و کند شدن میشه. رم مورد نیاز برای سیستم عالم ویندوز فون حداقل چقدره و آیا رم 512 برای گوشی کافی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)