بنظرم این مشکلاتش با کارتهای amd وجود داره به صورت عمدی ایجاد شده این پچ ها رو هم منتشر میکنن تا دخلو خرجشون دربیاد
همون طور که nvidia همیشه میگه در منوی بازی:
Nvidia its mean to be played
ati its mean not to be played without patch
![]()
بنظرم این مشکلاتش با کارتهای amd وجود داره به صورت عمدی ایجاد شده این پچ ها رو هم منتشر میکنن تا دخلو خرجشون دربیاد
همون طور که nvidia همیشه میگه در منوی بازی:
Nvidia its mean to be played
ati its mean not to be played without patch
![]()
این رو از من بشنوید:اگه توی یه بازی شنیدید که قراره از nvidia phsyx استفاده بشه مطمئن باشید که کارتهای AMD قراره زیر اون بازی بزایند،اونم دو قلو...چون موتور از اساس بر پایه کارتهای nvidia طراحی میشه!!!
توی همین بازی هم با اینکه این پچ ها برای من بازی تا حدی روونتر کرد ولی هیچ وقت درصد استفاده GPU به بالای80 نمیره که نشون میده بازم بازی داره با مشکل اجرا میشه!!!
کارت من 7950 3گیگ ddr 5 هستش گرافیکو گذاشتم رو آلترا ولی روزولیشن به خاطر استفاده از kvm سویچ و کابل vga نمیتونم بالاتر از 1280 در 1024 ببرم با این حال هم ، بازی احساس میکنم مشکل داره
کلا خیلی ضایست البته من هنوز هیچ پچی نصب نکردم![]()
نه حتما اون دو تا پچ اول رو نصب کن،روی کارتهای AMD تاثیر نسبتا خوبی داره!!...چون بدون پچ که بازی از نصف توان گرافیک هم استفاده نمیکنه!!!!
سلام بچه ها من بازی رو تو دو تا سیستم نصب کردم هردوتا سیستم هم بالاست اما بازی کند اجرا میشه میشه راهنمایی کنید لطفا
روی سیو ها اثر نداره ؟ چون امروز اولین مشکل بزرگش برام رو شد ، نایت ویژن برام کار نمیکنه
حل شد ، شارژش تموم شده بود![]()
آپدیت 4 هم که هست
این مشکل سیو ها رو میشه بعدا حل کزد؟
راستش زیاد در جریان آپدیت چهارم و یا مشکلات سیو آپدیتها نیستم....ولی این رو میدونم که اکثرا وقتی مشکل سیو پیدا مکینند که مثلا یه بازی رو با کرک reloaded انجام میدن بعد وقتی آپدیت میکنن میان و کرک گروه skidrow یا یکی دیگه رو میندازن روش که چون این بازیها کرک شده هستند و محل سیو به جای پوشه هایی نظیر steam یا محل اصلی اون توی My Document توی پوشه خاصی که گروه کرک کننده مشخص کرده قرارمیگیره، پس وقتی میخوان بازی رو بعد آپدیت انجام بدن کرک جدید محل سیو قبلی رو نمیشناسه و به خاطر همین به مشکل برمیخورند!!
وگرنه هیچ وقت اصل آپدیت نباید توی سیو بازی تاثیر داشته باشه(اسمش آپدیته نه terminate)
Last edited by mehdy.z; 28-06-2013 at 22:35.
سلام من آپدیت 1.0.0.2رو نصب کردم اما مشکلم حل نشد حتی یه خرده بازی رونتر نشد
درستم نصبش کردم با کرک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)