اگر هم بچه اعتراض نمیکردن و به رهبر و بازرسی کل کشور نامه نمیدادن حالا حالاها درست نمیشد شاید هم همیشگی میشد.خلاصه دست همه بچه هایی که کمک کردن که نت مون به حالت قبل برگردن دردنکنه![]()
اگر هم بچه اعتراض نمیکردن و به رهبر و بازرسی کل کشور نامه نمیدادن حالا حالاها درست نمیشد شاید هم همیشگی میشد.خلاصه دست همه بچه هایی که کمک کردن که نت مون به حالت قبل برگردن دردنکنه![]()
درست نشده که ؟؟؟؟من که هنوز مشکل دارم....
هرکی میگه به به درست شده فقط خودشو می بینه. نت من هم الان با بعضی سرورهای خارجی تا 500 تا دانلود میده اما هرگز نمی گم درست شده چون مشکل قطعی داره بعضی سایت ها هنوز باز نمیشه. پینگ و تایم اوت داره و.....
من که کلا با پ ر و ک س ی مشکل دارم... بدون پ ر و ک س ی هم به درد عمشون میخوره... نت ایران بدون پ ر و ک سی بابتش 1000 تمن هم پول نمیدم...
نت ایران بدون پ روکسی.... حالا خوبه فقط نوشتیم دانلود موزیکگوگل ایمیج بدون پ روکسی واقعا دیدنیه... والله 1000 تمن بابتش بدیم کلاه رفته سرمون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبلغ پرداختی به شرکت مخابرات برای هرماه 0 ریال من که پول دان بابت اینترنت رو حرام اعلام کردم یک ساله پول به مخابرات نمیدم یک کلاهی سرشون گذاشتم که 10 سال دیگه میفهمن![]()
Last edited by mali.sh; 08-05-2013 at 14:18.
اوه آره مال منم خیلی خوب شده![]()
من که همچنان با پ روکسی مشکل دارم... فکر کنم تا 2 ماه آینده هم مشکل دارم... تنها سایتی هم که بدون پ روکسی میرم همین پی سی ورلد و ورزش 3 هست... کلشون به اندازه انگشتای یه دست نمیشه... 1 گیگ هم بیشتر تمدید نمیکنم.. هیچ ارزشی دیگه نداره...
فک نکنم کسی از پ روکسی راضی باشه
اصلا پ روکسی چه معنایی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)