دوست عزیز
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
دوست عزیز
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
ممنون از راهنمایتون آبدیت کردم مشکل حل شد
سلام من تلویزیون مدل سامسونگ
UA46F5300
دارم و در منو مخفی هم نمیتونم لوکیشن رو دست بزنم و غیر فعاله .
در قسمت سرچ هم فقط انالوگ فعاله .
چطور میتونم فعال کنم؟
![]()
Last edited by Chalipa.net; 09-05-2014 at 00:25.
دوست عزیز
اگر تخصصی در این کار ندارید از شخصی که وارد به این امور است استفاده کنید چون وارد منوی مخفی شدن و دست زدن به آیتمهایی که نمی شناسید باعث خسارت شدید به تلویزیونتان خواهد شد ولی اگر واردید برای فعال سازی از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
سلام تلوزیون من مدل ua46f6400dk است تو منوی مخفی گزینه ی type رو عوض کردممی خواستم ببینم باید روی کدوم گزینه باشه
با تشکر
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید از جدول قسمت آخر آن عدد type شما قید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مدل سامسونگ
40C6260
چیکار کنم ؟ طبق پست اول که میرم اصن بعضی چیزا رو نداره![]()
دوست عزیز
دلیلش این است که بعضی از آیتمها پنهان است و باید با کنترول دست ساز آنها را فعال کنید در همان پست هم توضیح داده شده.
سلام من تلوزیون ساسونگ سری 6 40 اینچ دارم این کنترل رو درست کردم اما منوهاش فعال نشد راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
لازم بذکر است اگر قدرت صدا کم باشد ممکن است که کنترول عمل نکند صدای کافی برای این منظور 20db دسی بل است.
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)