دوستان لطفا یه عکس از spacer های کیستون بزارید
دوستان لطفا یه عکس از spacer های کیستون بزارید
سلام دوستان
این پیچ های spacer که میگن همینه دیگه؟
اگه همینه پس واشر های قرمز کجا بسته میشن؟
آموزش نصب مادربرد برروی کیس
قسمت اول:محل نصب مادربرد وپیچ های پایه
قبل از نصب مادربرد برروی کیس ابتدا باید محل قرار گیری پیچ های پایه را مشخص کنیم که از روی مادربرد نیگاه کنیم متوجه میشویم که پیچ هارا باید کجا قرار بدهیم
قسمت دوم:قرار دادن پیچ های پایه
(پیچ های پایه مهم ترین کاربردشون برای فاصله گیری مادربرد با کیس می باشد که اتصال رخ ندهد) پیچ های پایه در محل مشخص شده قرار میدهیم وتاجایی که که سفت میشود سفت می کنیم حالا وقتشه از انبردست استفاده کنیم پیچ را با انبردست کاملا سفت کنیم که شل نشود(اگر بشه چی میشه؟بدبخت نمیشیم ولی پدرمون در میاد تاپیچ رو بازکنیم پس مثل مرد سفت کنیم)بگذریم مواظب باشیم موقع سفت کردن پیچ برروی کیس کج نشود سطح پیچ ها یکی باشد.
قسمت سوم:قرار دادن مادربرد برروی پیچ های پایه
نکته:قبل از قراردادن مادربرد پنل پشت کیس را حتما از داخل جعبه مادربرد درآریم وبروی کیس نصب نماییم.
خب حالا در این قسمت از فن CPU مادر برد می گیریم ومادربرد را با کمی دقت بالا برروی پیچ های پایه قرار میدهیم ودقت داشته باشید که سوراخ های مادربرد با سوراخ های پیچ های پایه یک باشدوقسمت پورت های مادربرد را برروی پنل پشت کیس جا بزنید.
قسمت چهارم:بستن پیچ های مادربرد
سعی کنیم پیچ ها رو صربدری ببندیم اینطوری کارتون راحتر میشه(حتی در بستن پیچ های پاور هم ضربدری کار کنید)و مواظب باشید چهارسوتون هنگام بستن پیچ از روی پیچ در نره و روی مادربرد خش بندازه که در اینجا فک کنم اساسی بدبخت میشوید
Last edited by mmahdi302; 01-05-2013 at 14:39.
دوستان حوصلتونو سر بردم یا مورد چیزه دیگه ایه که جواب نمیدید![]()
همونطور که مشخص هست ، اون پیچها بین مادربورد و کیس فاصله ایحاد میکنه.
منظورتون از واشر چیه؟
تو اینترنت گشتم دیدم یه سری واشر های قرمز رنگ هم هست
اول باید این پیچ ها رو روی سینی کیس ببندم بعد مادربورد بزارو روی این پیچ ها و مادربورد پیچ کنم به این پیچ ها؟ درست گفتم؟
پیچ تو پیچ شد...............![]()
سوتی داده بودم شرمنده![]()
Last edited by mmahdi302; 03-05-2013 at 20:55.
سلام دوستان
برای این سیستمی که نوشتم sapphire 6570 1g ddr3 خوبه ؟ یا axtrom geforce gt440 1g GDDR5 خوبه؟ کلا کدومش قویتره؟ لطفا یک سر به لینک زیر هم بزنید (قسمت مشخصات)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اگر بتونين گرافيک 440 رو با ممورى DDR5 گير بيارين ، انتخاب بهتريه.
سلام دوستان
کارت گرافیک خوب تا 200تومان چی خوبه؟
این دو مدل قیمتشو توی نت پیدا نکردم کسی قیمت داره؟
SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5
همونطور که قبلا هم گفته شد ، تا 200 ميتونىن 6570 تهىيه کنين.
قىمت گرافيک 6770 هم حدود 400 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)