سلام
امروز یه چیزی دیدم که سوال شد برام دوستان اگه میدونند ممنون میشم بگند:
میگند که xperia P رایتل ( میکرو سیمکارت ) بهش میخوره ،کسی میدونه که با سیمکارت های دیگه هم کار میکنه و یا فقط با میکرو ؟
![]()
سلام
امروز یه چیزی دیدم که سوال شد برام دوستان اگه میدونند ممنون میشم بگند:
میگند که xperia P رایتل ( میکرو سیمکارت ) بهش میخوره ،کسی میدونه که با سیمکارت های دیگه هم کار میکنه و یا فقط با میکرو ؟
![]()
فقط میکرو سیم بهش میخوره از این جهت مشکلی نداره که همونجا که گوشی دارین میخرین سیمکارت میدین به فروشنده براتون میکروش میکنن
گوشی که سیم کارت میکرو میخوره با هر اپراتوری باشه باید تبدیل به میکرو بشه ......
اس 3 فک میکنم از اون گوشیاس که باید سیم کارت رو تبدیل به میکرو کرد ...
ویرایش: پست بالایی همزمان با من ارسال شد ندیدم ... حمل بر بی ادبی نشه جناب Clau ... با عرض پوزش![]()
Last edited by Eblis 2011; 05-04-2013 at 12:12.
با تشکر از دو دوست محترم
فکر کنم پس باید برم یه رایتل هم بخرم چون دیدم چه بلایی سر سیمکارت میارن و بعد از اون سیمکارتو باید انداخت دووور..
چه بلایی سر سیمکارت میارن مگهمن الان رو گوشی گلکسی اس 3 خودم سیمکارت میکرو نصبه که موقع خرید صاحب مغازه برام گذاشت داخل یک دستگاهی شبیه پانچ میکروش کرد مشکلی هم ندارم
کاملا تایید میشه .... اصلا به سیم کارت آسیبی نمیرسه ...
پانچ چیه؟ بابا من خودم با قیچی درستش کردم. البته باید بدونی چطوری برشش بدی. سر خود اینکارو نکنید.
قیچی دنگ و فنگ داره باید بری خط کش بیاری کلی دردسر، اگه خرابکاری هم بکنی دیگه سیم کارتت رفته، میدی راحت پانچش میکنن، تازه اگه میتونی سیم کارتو ببر مخابرات مرکزی برات مجانی پانچش میکنن، مغازه دارا پول الکی میگیرن هشت تومن تا ۱۵ تومن پول یا مفت میگیرن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
معمولا اگه طرف کمی دقت کنه مشکلی پیش نمیاد ولی اکثرا دلشون نمیسوزه خودت و شانست سیم کارتتو الکی میندازه اگه کمی بد جا بیفته تو پانچ کمی هم از خود چیپ ممکنه بپره، بعد سیمو میندازی تو گوشی ظاهرا همه چی درسته ولی سیم کارتت آسیب دیده،
حالا از کجا می تونی بفهمی؟
از سند و رسیو دیتای سیم کارتت باید بفهمی سالمه یا نه.
قیمت grand رو هم تونستم بگیرم، یک و سیصد و سی پنج
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by aliaghil; 05-04-2013 at 15:15.
سلام دوستان بازم من اومدم
بین همه گوشیا فعلا گلکسی توی سبد خریدمه ولی اس2 که موجود نیست .یه گووشی دیگه دیدم متوسطه و نمیخوام با اس2 مقایسه کنید
فقط اگه میشه لطف کنید مثل همیشه نظرتون رو راجع بهش بگید : Galaxy S Advance
تا ببینیم من کی بالاخره گوشی میخرم که یه عالم از دستم راحت شـــن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)