بله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم قرعه کشی می شد ولی هر دو قرعه کشی در یک روز انجام می شد، الان قرعه کشی بعد از صعود تیم ها انجام میشه.
بله:
قبلا هم قرعه کشی می شد ولی هر دو قرعه کشی در یک روز انجام می شد، الان قرعه کشی بعد از صعود تیم ها انجام میشه.
تو پست اول توضیح داده شده ...... در ضمن حین انجام قرعه کشی مسئول قرعه کشی هم که توضیح میداد گفت که بعد ار بازی های یک چهارم واسه نیمه نهایی قرعه کشی میشه........
آخه این رئال چقد شانس دارههههه!
اون از اتفاقاتی که باعث سعودش و حذف ناعادلانه منچستر شد این هم از قرعه کشی.....به ضغیف ترین تیم ممکن خورد!!
شرط بندی ها روی قهرمان
Champions League Winner
1- Barcelona
2- Real Madrid
3- Bayern Munich
4- Borussia Dortmund
5- Juventus
6- Paris Saint-Germain
7- Malaga
8- Galatasaray
قرعه های جالبی بود، مهیج ترین بازی هم مسلما تقابل بایرن و یووه هست،
دو تا از اون تیم هایی که کسی دوست نداشت بهشون بخوره و رو به رو شدنشون از هر لحاظ بیشتر به جنگ شباهت داره تا بازی!
نکنه باز هوس دابل به سرتون زده؟ : دی
جدای از تکراری شدن ال کلاسیکو ها ، کاملا استقبال می کردم، البته هنوز هم دیر نشده، باشه مراحل بعدی!
پ.ن. من چند روزی نبودم و متاسفانه تازه دیدم که بعد از چند روز ادامه ی صحبتمون رو داشتیم در حالی که من نبودم ولی خوشبختانه سروش عزیز
بحث ها رو جوری ادامه داده بود که اصلا نبودنم رو احساس نمی کنم! : دی
بازی های رفت 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
یعنی 2 بازی در یک شب
بارسلونا و psg و همچنین بازی یوونتوس و بایرن تو یک شب هست
کلیپ فوق العاده زیبای تیم های حاضر در مرحله 1/4
مراسم قرعه کشی
مراسم بدون گزارشگر است
الان شاید خیلی ها پیش بینیشون برای 4 تا تیم صعود کننده رئال ، بارسا ، بایرن و دورتموند باشه که من فکر می کنم دوباره مثل پارسال میشه که اکثر پیش بینی ها اشتباه بود
میشه گفت تا حدودی اگه مالاگا رو که فاکتور بگیریم دیگه بقیه تیمای صعود کننده همگی قدرتمندن و نمیشه صد در صد گفت که صعود می کنن یا نه. (هر چند که همین مالاگا هم بدون شانس نیست)
البته گالاتاسرای هم یکمی بدشانسی اورد و یه جورایی به یکی از بدترین قرعه ها خورد وگرنه شانسش برای صعود به جمع 4 تیم بیشتر بود و کلا تیم خیلی خوبیه...
دو تا بازی فکر می کنم باید از بقیه جذابتر باشن یعنی بازی بایرن - یوونتوس و بارسا - psg...
از طرفی تقابل قهرمان لیگ آلمان و ایتالیا باید خیلی دیدنی باشه.
از طرفی دیگه در مورد بازی بارسا و psg فقط می تونم بگم که بارسا یه جورایی با یه میلان قدرتمندتری بازی داره که آنجلوتی دست و پا کرده!![]()
قرعه کشی چمپیونز لیگ به روایت عکس
Vs
Vs
Vs
Vs
قرعه خوبی بهمون خورد فکر می کنم...یعنی می تونست بدتر باشه. گالا تیم خوبیه و بازیکنهای خوبی هم داره...اسنایدر و دروگبا گل سر سبدشون هستن...ولی خوب قابل قیاس با بارسا یا بایرن یا یووه نیست طبیعتا. خوشحالم که تو این مرحله به این سه تیم نخوردیم.
این ژست بعضی دوستان بارسایی که میگن از ته قلبم دوست داشتم به رئال بخوریم هم جالبه در نوع خودش. تو 7-8 تا بازی اخیر فقط 1 بار تونستن با گل آفساید پدرو رئال رو ببرن،با این حال...
یکم صادق باشیم...به نظرم همه دوست داشتن به مالاگا بخورن ! یا حتی گالا. این دیگه پنهان کردن نداره.
ولی بازی بایرن و یووه....چه بازی بشه... به شخصه فکر می کنم بایرن بالا میره از این مرحله و اگه به رئال و بارسا نخوره تا فینال هم میره...حالا تا ببینیم چی میشه.
پ.ن : دوستان رئالی پولهاتونو جمع کنید بریم ترکیه بازی رو ببینیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)