تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 69

نام تاپيک: LG Optimus G pro | اولین گوشی Full HD ال جی با پردازنده 4 هسته ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشکل شماها اینه که ال جی رو با سامسونگ مقایسه میکنید( شاید دلیلش این باشه که هر دو کره ای هستن و همیشه اسمشون با هم میاد ) حساب سامسونگ از بقیه جداست , بنظرم هیچ کمپانی رو نباید با سامسونگ مقایسه کرد , سامسونگ تو این چند ساله اخیر تو بازار اسمارت فون ها خودش رو بشدت بالا کشیده و میشه گفت از همه ی رقبا جدا شده و یه جایی اون بالا بالا ها داره حکمرانی میکنه.

ممکنه از سامسونگ بهر دلیلی خوشمون نیاد اما این که سامسونگ فعلا بی رقیبه یه حقیقته که باید پذیرفت و قبول کرد , تنها کمپانی که قدرت پایین کشیدن سامسونگ را داره اپل هستش . اصلا بذارید اینطوری بگم که بازی دست اپل وسامسونگه و این دوتا دارن دنیای اسمارت فونها را رو انگشتشون میچرخونن و بقیه کمپانی ها انچنان تهدیدی واسه این دو تا بحساب نمیان و اغلب اوقات هم چشمشون به این دو کمپانیه تا ببینن که اینها چیکار میکنن , کاری به این ندارم که بعضی ها ادعا میکنن که سامسونگ از رو دست اپل کپی کرده , حتی اگه این ادعای کپی کاری رو هم درست در نظر بگبریم باز هم چیزی از ارزش های سامسونگ کم نمیشه چرا که همین کپی و تقلید کردن هم کار هر کسی نیست و خودش احتیاج به دانش و مهارت داره که از هر کسی بر نمیاد , حتی میشه گفت کار سامسونگ از کپی کاری گذشته و بجایی رسیده که از خود اپل هم در بعضی موارد جلو زده و یه جورایی تبدیل به الگو برای شرکت های دیگه شده .

به نظرم ال جی رو باید با کمپانی های دیگه ای مثل htc و sony و motorola و غیره مقایسه کرد و اگه اینطوری بهش نگاه کنیم میبینیم که ال جی واقعا داره خوب پیش میره .نمونه اش همین G pro و HTC one که تقریبا همزمان با هم معرفی شدند و اگه بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت که محصول جدید ال جی فعلا از htc one و حتی بقیه ی رقبای دیگه ش بهتره.
    Last edited by velvet revoulver; 27-03-2013 at 02:36.

2. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    چه بحث درازی
    حالا به نظرتون جی پرو بیاد ایران قیمتش چند میشه اوایل ورود ؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    چه بحث درازی
    حالا به نظرتون جی پرو بیاد ایران قیمتش چند میشه اوایل ورود ؟
    قیمتی که از طرف ال جی اعلام شده تقریبا 800 دلاره حالا تا اون موقع باید ببینیم وضعیت ارز در ایران چطور میشه!

5. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه ویدئوی کوتاه در مورد مقایسه G PRO و NOTEII : ویدئو چندان جالب نیست و چیز زیادی از مقایسه ی این دو گوشی نشون نمیده اما کامنت یکی از کاربرها در اشاره به تقلید سامسونگ از اپل و بلایی که متقابلا از طرف ال جی به سر سامسونگ اومده واقعا با مزه س :

, Dear Samsung
    .Now you know what its like
    Apple-

که میشه اینطور ترجمه ش کرد :
    سامسونگ عزیز
    حالا دیگه میتونی درک کنی که این کارچه دردی داره !
    - اپل

لینک ویدئو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by velvet revoulver; 29-03-2013 at 01:02.

7. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به نظرم ال جی رو باید با کمپانی های دیگه ای مثل htc و sony و motorola و غیره مقایسه کرد و اگه اینطوری بهش نگاه کنیم میبینیم که ال جی واقعا داره خوب پیش میره .نمونه اش همین G pro و HTC one که تقریبا همزمان با هم معرفی شدند و اگه بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت که محصول جدید ال جی فعلا از htc one و حتی بقیه ی رقبای دیگه ش بهتره.
    اتفاقا مشکل شما اینه که سامسونگ را خیلی برتر از دیگر کمپانی ها می دونید شاید در برهه ای از زمان این حرف درست بود اما الان این گونه نیست!

سامسونگ در طراحی به مشکل بزرگی خورده و عملا از طراحی روز عقب افتاده ، تاچ ویز دیگه کهنه و قدیمی شده و دیگر جذابیت قدیم را نداره

در این بین ال جی بیشترین پیشرفت را داشته و اگر پیشرفت کمپانی ها را با هم مقایسه کنیم به این نکته پی می بریم

ال جی با فروش 10 میلیون سری L و فروش 1 میلیون اپتیموس VU در کره زنگ خطری برای سامسونگ شد طوری که بعد از بیرون اومدن این خبرها سامسونگ 3 هفته بعد اعلام کرد که نوت 2 بیش از 1 میلیون در کرده فروخته شده که نشاندهده

کاهش فروش سامسونگ بود از طرفی ال جی با معرفی G pro و برتر بودن اون نسبت به نوت 2 باعث شد باز سامسونگ تزلزل خودشو نشون بده و سریعا در صدد معرفی نوت 3 باشه که باز هم رو دست خورد و ال جی G 2 را مطرح کرد

حالا با مطرح شده پردازنده های خود ال جی odin و نزدیک شدن گوگل و ال جی و خبرهای نکسوس 5 ، سامسونگ چاره ای جز دست و پا زدن برای نگه داشتن خودش در این جایی که هست نداره که به نظرم خیلی زود از دست میده

یه ویدئوی کوتاه در مورد مقایسه G PRO و NOTEII : ویدئو چندان جالب نیست و چیز زیادی از مقایسه ی این دو گوشی نشون نمیده اما کامنت یکی از کاربرها در اشاره به تقلید سامسونگ از اپل و بلایی که متقابلا از طرف ال جی به سر سامسونگ اومده واقعا با مزه س :

, Dear Samsung
    .Now you know what its like
    Apple-

که میشه اینطور ترجمه ش کرد :
    سامسونگ عزیز
    حالا دیگه میتونی درک کنی که این کارچه دردی داره !
    - اپل

لینک ویدئو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز فعلا که مشخص شد سامسونگ باز هم تکنولوژی دزدی کزده و در S4 از تکنولوژی G pro که سال 2009 توسط ال جی ثبت شده استفاده کرده و احتمالا در آینده نزدیک شاهد دادگاه جدیدی از دزدی های سامسونگ هستیم
    Last edited by 30vil; 29-03-2013 at 11:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

.
    .
    بابا LG میخواد بترکونه High End هارو : دی
    اون E975 همون Optimus G با S4 ـــه
    Last edited by (^_^); 29-03-2013 at 17:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اتفاقا مشکل شما اینه که سامسونگ را خیلی برتر از دیگر کمپانی ها می دونید شاید در برهه ای از زمان این حرف درست بود اما الان این گونه نیست!
    اول از همه باید بگم که من خودم کمپانی ال جی رو دوست دارم و پیشرفتهای اخیرش رو همیشه ستایش کرده ام ..اگه کامنتهای من در مورد گوشیهای ال جی رو خونده باشید میبینید که اکثر اوقات تمایل به خرید محصولات این شرکت داشته ام و همیشه هم تا جایی که حرفم ناعادلانه نبوده سعی کرده ام از دستاوردهای این شرکت دفاع کنم ( مثلا میتونید به کامنتهای من در تاپیک اپتیموس بلک مراجعه کنید ).... اما این حرفها ادعای من نیست حقایقی هست که چه خوشمون بیاد چه نیاد وجود دارن ! فقط کافیه سری به وبسایت های خارجی بزنید و میزان توجه و علاقه ای که به محصولات سامسونگ ابراز میشه رو بررسی کنید وقتی یه گوشی مثلا S4 میخواد معرفی بشه تمام دنیا گوش به زنگ میشن و حتی شبکه های خبری مثل بی بی سی هم این خبر رو پوشش میدن ! برتری فقط به تکنولوژی نیست ( که شخصا اعتقاد دارم که سامسونگ از لحاظ تکنولوژیکی هم بسیار قویه ) بنظرم یکی از عوامل مهم برتری همینه که شما به هر ترفندی ( مثلا تبلیغات یا چیزهای دیگه) بتونید مردم رو نسبت به محصولات کمپانی تون مشتاق کنید! ممکنه ال جی یه گوشی یزنه که از لحاظ فناوری روز ده برابر قوی تر از سامسونگ باشه (مثلا optimus g در زمان معرفی یکی از قوی ترین ها بود اما چندان تبدیل به یه گجت جنجالی نشد) اما باز هم این سامسونگه که معرفی محصولاتش جنجال به پا میکنه ! که دلیلش فقط تکنولوژی برتر نیست بلکه سلسله عوامل مختلفی دست به دست هم میده تا این اتفاق بیافته ! و این همون فوت و فن بازاریابی سامسونگه ! واسه همین هم هست که میگم سامسونگ فعلا برترینه : به خاطر اینکه در کنار تکنولوژی قوی بلده که چطور نام محصولاتش رو مطرح کنه و سر زبونها بندازه ..اگر هم یه روز ال جی تونست جای سامسونگ رو بگیره ( که به نظرم چندان دور از ذهن هم نیست ) بدونید که فقط بخاطر تکنولوژی برتر نبوده و قطعا مسائل دیگه ای هم از طرف این شرکت رعایت شده .
    بررسی امار فروش این دو کمپانی که خود شما هم به ان اشاره کرده اید همه چیزو روشن میکنه : سری L که شامل چند مدل مختلف میشه رویهم رفته 10 میلیون فروخته که این میزان تنها شاید با فروش یک مدل از گوشی های سری گلکسی برابری کنه . اگه معیار , امار فروش کل یه سری ( مثلا سری Optimus L) باشه اونوقت سامسونگ اگه بخواد کل فروش سری Galaxy S رو اعلام کنه که دیگه هیچی ! شما فروش کامل سری L رو فقط با فروش یه مدل ( مثلا S2) مقایسه کنید همه چی دستتون میاد.

در این بین ال جی بیشترین پیشرفت را داشته و اگر پیشرفت کمپانی ها را با هم مقایسه کنیم به این نکته پی می بریم
    خب عزیز , من هم که خودم در کامنتم به همین مساله اشاره کرده ام که.....!!! این هم نقل قول خودم :

دوست عزیز فعلا که مشخص شد سامسونگ باز هم تکنولوژی دزدی کزده و در S4 از تکنولوژی G pro که سال 2009 توسط ال جی ثبت شده استفاده کرده و احتمالا در آینده نزدیک شاهد دادگاه جدیدی از دزدی های سامسونگ هستیم
    ظاهرا شما منظور کامنت من رو متوجه نشدید : من کاری به دزدی تکنولوژی ندارم و هیچ اشاره ای هم به این موضوع نکردم بلکه اشاره ی من به طراحی کاملا مشابه G pro و note II هست ! که این میزان شباهت نمیتونه کاملا اتفاقی باشه ! اگر هم یادتون باشه یکی از مسائلی که اپل از سامسونگ بخاطرش شکایت کرد مساله طراحی بود که حالا خود سامسونگ هم با همین مساله مواجه شده !
    Last edited by velvet revoulver; 30-03-2013 at 01:10.

11. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قیمتی که از طرف ال جی اعلام شده تقریبا 800 دلاره حالا تا اون موقع باید ببینیم وضعیت ارز در ایران چطور میشه!
    پس با این حساب حداقل 3 تومن به پول ایرانی باید در نظر داشته باشیم

من فقط از یه چیز سامسونگ شدیدا نفرت دارم
    همیشه گوشیهاشو شبیه هم تولید میکنه
    و طراحی گوشیهاش اصلا جذابیت نداره
    علاوه بر اینها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند
    ولی خب مزیتهاش در عوض زیاده
    اگه بتونه یه مقداری طراحی و کیفیت ساخت بدنه گوشیهاشو بالا ببره حرف نداره

از اینطرف ال جی با طراحی خوبش همه را جذب خودش کرده
    4x را نشون هرکسی دادم جذب گوشی شد
    در حالی که اس 3 را دستت بگیری شکل یه گوشی مدل بالا و قیمت بالا را نداره
    امیدوارم بتونه یه مقدار هم به دیزاین گوشیها اهمیت بده

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

.
    .
    بابا LG میخواد بترکونه High End هارو : دی
    اون E975 همون Optimus G با S4 ـــه

According to this benchmark the GS4 is already outdated!! LOL!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پس با این حساب حداقل 3 تومن به پول ایرانی باید در نظر داشته باشیم

من فقط از یه چیز سامسونگ شدیدا نفرت دارم
    همیشه گوشیهاشو شبیه هم تولید میکنه
    و طراحی گوشیهاش اصلا جذابیت نداره
    علاوه بر اینها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند
    ولی خب مزیتهاش در عوض زیاده
    اگه بتونه یه مقداری طراحی و کیفیت ساخت بدنه گوشیهاشو بالا ببره حرف نداره

از اینطرف ال جی با طراحی خوبش همه را جذب خودش کرده
    4x را نشون هرکسی دادم جذب گوشی شد
    در حالی که اس 3 را دستت بگیری شکل یه گوشی مدل بالا و قیمت بالا را نداره
    امیدوارم بتونه یه مقدار هم به دیزاین گوشیها اهمیت بده

16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •