تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان خواهد شد؟

راي دهنده
60. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اروگوئه

0 0%
  • اسپانیا

30 50.00%
  • ایتالیا

4 6.67%
  • برزیل

26 43.33%
صفحه 5 از 28 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 276

نام تاپيک: جام کنفدراسیون ها - Confederations Cup - سال 2013

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا، بهترین بازیکن زمین: احساس خیلی خوبی داریم

ستاره اسپانیایی در صحبت هایی اعلام کرده که رطوبت هوا و خستگی بازیکنان باعث شده تا عملکرد ماتادورها در نیمه دوم بازی با اروگوئه افت کند

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره باتجربه تیم ملی اسپانیا در پایان بازی یکشنبه شب تیمش مقابل اروگوئه در مرحله گروهی جام کنفدراسیون ها به عنوان بهترین بازیکن زمین برگزیده شد.

تیم ملی اسپانیا در اولین بازی اش در جام کنفدراسیون ها موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد اروگوئه، قهرمان کوپا آمه ریکا در سال 2011 عبور کند

اینیستا در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« سخت است که بخواهیم بگوئیم که این بهترین دقایق بازی تیم ملی بود. در نیمه دوم بازی، ما به خاطر رطوبت بالای هوا و خستگی، از سطح همیشگی مان پائین تر بودیم. مهمترین چیز در اولین بازی این است که به پیروزی برسی. ما این کار را انجام دادیم و احساس خیلی خوبی هم داریم.»

اینیستا در ادامه صحبت هایش که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« تیم ما عملکرد خوبی داشت. باید در جریان تورنمنت، ما هم به رشد و پیشرفت ادامه بدهیم. اروگوئه یک تیم تهاجمی به تمام معناست. به تو اجازه نمی دهد که فرصت رویارویی با آنها را داشته باشی و به شدت تیم را تحت فشار قرار می دهد ولی تیم ما خیلی خوب کار کرد و توانستیم به خوبی بازی را پیش ببریم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/6/17

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان...

یه سوال....

چرا اسپانیا رو قهرمان اروپا فرض نکردن؛و به عنوان نماینده ای که قهرمانیه اروپا رو آورده به این جام نیومد؛تا از اونور تیم ملی هلند که نایب قهرمان جهان شده بود به جای ایتالیا که نایب قهرمان اروپا بود به این جام بیاد؟!!!

یعنی ملاک اول واسه فیفا ؛ جام ملت های اروپاست؟!!!!
    جام کنفدراسیون ها شاید هنوز آئین نامه دقیق و کاملا تعریف شده ای نداشته باشه، چون حدود دو دهه پیش توسط عربستان صعودی تحت نام جام شیخ فهد پایه گذاری شد و بعدها فیفا اون رو تبدیل به جام کنفدراسیون ها کرد توی دوره های قبل برای انتخاب تیم های شرکت کننده موارد متناقض مختلفی رو دیدیم، از عدم حضور تیم انتخاب شده با تصمیم فدراسیون اون کشور مثل فرانسه در سال 99 بعد از قهرمانی در جام جهانی، یا عدم حضور دو دوره آلمان، از جمله بعد از نائب قهرمانی در جام جهانی 2002 (دعوت از تیم حضور تیم نائب قهرمان جام جهانی که خلاف چیزی هست که این دوره می بینیم) و موارد دیگه مثل حضور دو میزبان کره و ژاپن در سال 2001 ، حضور دو تیم از افریقا و ...
    در قالب فعلی به نظر میاد همون موردی که یکی از دوستان اشاره کردن یعنی صعود اسپانیا بلافاصله بعد از قهرمانی جام جهانی و قبل از قهرمانی اسپانیا در یورو اتفاق افتاد، بنابراین ایتالیا به عنوان نائب قهرمان اروپا جواز حضور رو پیدا کرده و از اونجا که در قالب فعلی این رقابت ها همیشه یکسال قبل از جام جهانی برگزار میشه در صورت وقوع مجدد کسب هر دو جام توسط یک تیم، قاعدتا همیشه نائب قهرمان قاره ای که قهرمان جام جهانی شده باشه، صعود می کنه.

4. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

جام کنفدراسیون ها؛ آندرا پیرلو: تماشاگران من را پیرلینیو صدا می زدند، من قهرمان نیستم

پیرلو بهترین مرد میدان شناخته شد

آندرا پیرلو موفق شد صدمین بازی ملی خود را برای ایتالیا در جریان پیروزی 2-1 در برابر مکزیک در ماراکانا انجام دهد.
    هافبک بازیساز تیم ملی ایتالیا در شب برگزاری یکصدمین بازی اش با یک ضربه آزاد دیدنی موفق به گلزنی شد و در پایان بازی هم به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. پیرلو پس از پایان بازی گفت: "رسیدن به صدمین بازی ملی احساس فوق العاده ای است و با یک گل در ماراکانا تاریخی شد. این چیزی بود که من فقط می توانم بگویم از دوران کودکی آرزویم بود." "یک ضربه آزاد بود، یکی از گل های من بود. من به واسطه پیروزی تیم خوشحال هستم و طرفداران را نیز خوشحال ساختم. دروازه بان؟ او برای گرفتن توپ شیرجه زد و شاید تصور می کرد که نمی تواند توپ را مهار کند." "در حقیقت، من باید امشب گل های بیشتری به ثمر می رساندم، اما یک ضربه آزادم را از زیر دیواره دفاعی رد کردم و هم تیمی هایم نتوانستند آن را به گل تبدیل نمایند. دیگری را هم بلند زدم." "بازی کردن در این گرما و جو آسان نیست، اما بازی ابتدایی همیشه مهم است و به شما برای پیشروی در مسابقات کمک شایانی می کند." "ما تصمیم گرفتیم به همراه ریکاردو مونتولیوو روش های مختلفی را برای همکاری بین خطوط و باز کردن دفاع حریف امتحان کنیم. نسبتا خوب پیش رفت، ما می دانیم که ما می توانیم آن را بهبود بخشیم و بر روی آن کار کنیم."
    تماشاگران در ماراکانا نام پیرلو را قبل از ضربات ایستگاهی صدا می زدند، آیا او یک احساس برزیلی داشت؟ "من این را نمی دانم. من احساس ایتالیایی دارم و به اندازه کافی خوشحالم که در ایتالیا رشد کردم. البته که از مقایسه ام با قهرمانان برزیلی خشنودم. آن ها نام من را پیرلینیو صدا می زدند." "صحنه ای که من در این بازی بیشتر از هر صحنه دیگر دوست دارم پاسی بود که به اینیاتسیو آباته دادم و پاس او به ماریو بالوتلی در آستانه نزدیک بود ایتالیا را صاحب گل کند." "من احساس می کنم برای هم تیمی هایم مهم هستم، اما عباراتی همچون کلاس جهانی و قهرمان برای من نیستند و من هرگز آن ها را برای خودم استفاده نمی کنم."
    همچنین پیرلو در نیمه اول یک بار در محوطه جریمه سرنگون شد ولی داور شیلیایی اعتقادی به پنالتی نداشت. "آن صحنه قطعا یک پنالتی واضح بود. نکته مهم پیروزی بود و بقیه موارد در حاشیه آن قرار دارند." هافبک یوونتوس گفته است پس از جام جهانی 2014 از حضور در میادین ملی کناره گیری خواهد کرد. "من سخت تمرین می کنم و در خارج از زمین به خوبی زندگی می کنم. من هنوز هم شور و شوق یک بچه را دارم و می خواهم در جام جهانی آینده حضور پیدا کنم." صحبت های پیرلو همچنین بیانگر این است که بالوتلی در مصاحبه با رای اسپورت در مورد اینکه نمی دانست دو کارت زرد منجر به محرومیت می شود، دروغ گفته بود. "من قبل از بازی در مورد قوانین با ماریو صحبت کرده بودم. او می دانست دو کارت زرد منجر به محرومیتش می شود. او فقط می خواست هیکلش را به نمایش بگذارد. من بعد از گل به او گفتم، ولی دیگر خیلی دیر شده بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 17-06-2013 at 20:40.

6. 5 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به دليل قهرماني ايتاليا در جام جهاني 2006 مي باشد بالاخره قهرمان جهان ارجح تر است!

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سه تا بازی رو دیدم. ایتالیا از اونچه انتظار داشتم بهتر بود. بازیش با مکزیک خوب بود.
    اسپانیا هم خیلی خوب بود. بازیکنهای عالی داره که دست مربی رو باز میزاره. هیچ تیمی الان اینقدر بازیکن طراز اول نداره.

یه سئوال:
    ماراکانا همون ورزشگاهیه که سابقاً گفته میشد 200،000 نفر گنجایش داره. ولی بعدش فکر کنم براش صندلی که گذاشتن ظرفیتش کم شد و به 160،000 نفر رسید. الان برای جام جهانی بازسازی شده و به شکل مدرن تر در اومده. کسی میدونه ظرفیت فعلیش چقدره؟ یا حالا اگه شد ورزشگاه های این جام و جام جهانی چه وضعیتی دارن؟

ویرایش. خودم نگاه کردم. ظرفیت ورزشگاه در حال حاضر 78,838 هست. سال 1954 تو جام جهانی رکورد 199,854 براش ثبت شده. چون تا حالا چندین و چند بار هی تلفات جانی داشته هی ظرفیتش کمتر شده.
    Last edited by powerslave; 17-06-2013 at 21:01.

9. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اینایی که هی میگفتن پوشش کامل پوشش کامل پس چرا بازی نیجریه - تاهیتی پخش نمیشه ؟؟

این تیمها آدم نیستن ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازیها کجا میشه دید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

نیجریه 6 بر 1 هائیتی رو داغون کرد

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خیر،ایتالیا یه جورایی به عنوان نماینده اروپا به این مسابقات اومده.............
    نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه،اما چون اسپانیا به عنوان قهرمان جام جهانی تو این مسابقات شرکت کرده،اگه هلند رو وارد میکردن،انگار که از مسابقات داخل قاره ای اروپا نماینده ای تو این مسابقات نیست..................
    خب میشد که اسپانیا رو به عنوان قهرمان و نماینده ی اروپا در نظر بگیرند.
    و به جاش؛هلند؛نائب قهرمان جهان؛در این مسابقات هم حضور داشته باشه خب

ویرایش. خودم نگاه کردم. ظرفیت ورزشگاه در حال حاضر 78,838 هست. سال 1954 تو جام جهانی رکورد 199,854 براش ثبت شده. چون تا حالا چندین و چند بار هی تلفات جانی داشته هی ظرفیتش کمتر شده.
    یادمه ورزشگاه آزادی؛از نظر تعداد جمعیت؛بعد از این ورزشگاه بود گنجایشش!!
    پس الان آزادی بزرگترین ورزشگاه جهانه با کم شدن ظرفیت این ورزشگاه؟!!!!!!!!!!!!
    Last edited by S0R3N4; 18-06-2013 at 09:03.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هلند بیاد جام کنفدراسیون ها رو دل میکنه براش خوب نیست اخه چه چیز هلند قابل مقایسه با ایتالیا دومین تیم پرافتخار جهان از نظر تعداد قهرمانی هست

15. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •