تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 68

نام تاپيک: راهنمایی در مورد ارتقاء سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان به جز اینکه روی سوکت FM1 ,2 شرکت amd به همراه پردازنده چیپ گرافیکی هست ایا تفاوت دیگری با سوکتهای am3+ هم هست ..
    چون خیلی بررسی کردم و با توجه به قیمتهای فعلی به نظرم ارزش نداره تا حدود 1 میلیون هزینه کنم برای سیستم و بیام اینتل بگیرم چون شخصا به نظرم میاد اینتل زیاد سوکت و تکنولوژی تغییر میده و سریع سیستمها از رده خارج میشن ولی amd حداقل عرفا در بعضی موارد با اپدیت بایوس مادربورد از am3 میشه رفت به am3+ پس به نظرم منتقی هست ادم بره سمت این شرکت...
    ولی در مورد اینکه آیا این پردازنده متمرکز FM حداقل 80 یا بالاتر جوابگوی کار به نسبت به پردازنده های am3 هست مردد موندم ممنون میشم اگر نقدی هست بفرمایید و. کلا اطلاعاتی به من بدید.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان به جز اینکه روی سوکت FM1 ,2 شرکت amd به همراه پردازنده چیپ گرافیکی هست ایا تفاوت دیگری با سوکتهای am3+ هم هست ..
    چون خیلی بررسی کردم و با توجه به قیمتهای فعلی به نظرم ارزش نداره تا حدود 1 میلیون هزینه کنم برای سیستم و بیام اینتل بگیرم چون شخصا به نظرم میاد اینتل زیاد سوکت و تکنولوژی تغییر میده و سریع سیستمها از رده خارج میشن ولی amd حداقل عرفا در بعضی موارد با اپدیت بایوس مادربورد از am3 میشه رفت به am3+ پس به نظرم منتقی هست ادم بره سمت این شرکت...
    ولی در مورد اینکه آیا این پردازنده متمرکز FM حداقل 80 یا بالاتر جوابگوی کار به نسبت به پردازنده های am3 هست مردد موندم ممنون میشم اگر نقدی هست بفرمایید و. کلا اطلاعاتی به من بدید.
    انتخاب بین دو پلتفرم اینتل و AMD بستگی به کاربرد و بودجتون داره. در بسیاری از موارد به عنوان مثال در بازیها در مدلهای مشابه پلتفرم اینتل بهتر عمل کرده.
    همونطور که خودتون هم گفتین پردازنده های سوکت FM1 دارای گرافیک مجتمع داخلی هست و این یک مزیت نسبت به سوکت AM3+ هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    ببخشید پاورم سوخت، عوضش کردم دوباره سوخت !!!! حالا عوض کردمش یک پاور ضعیف تر با یک گرافیک ضعیف تر گذاشتم تا بعد از عید.
    حالا....
    این کارت گرافیک HD 7890 قیمتش چقدره؟ خوب هست؟ سی پی یوم رو باید با اور کلاک اجرا کنم؟
    بعدش گرافیک ATI بگیرم بهتره یا N-Vidia؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون گرافیک 7850 هست دیگه؟ !!! برند سافایر قیمتش حدودا 900 هست و گرافیک خوب و قدرتمندی هست.
    این احتمال وجود داره که پردازنده فعلیتون براش محدودیت اجرا کنه و مجبور به اور بشین.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورتون گرافیک 7850 هست دیگه؟ !!! برند سافایر قیمتش حدودا 900 هست و گرافیک خوب و قدرتمندی هست.
    این احتمال وجود داره که پردازنده فعلیتون براش محدودیت اجرا کنه و مجبور به اور بشین.
    حالا!!!من زیاد سر در نمیارم!!
    خوب الان اینجا رو یک نگاه بندازین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو اینجا 7890 فکر کنم نوشته باشه. گفته خیلی هم خوبه!!!! حالا برام مشکل ایجاد نمیکنه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفتم همون 7850 هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خوب.ببخشید ما یه چند روزی مسافرت بودیم نتونستم جواب بدم.
    من با پسر خالم (مهندس کامپیوتر هست) صحبت کردم گفت بهتره سیستم رو فعلا بالا نبرم!!!!!!
    گفت چون مین بوردم AMD هست، سی پی یوم فقط باید AMD باشه که اونم سی پی یو های خوبی نداره.پس فعلا دست نگهدارم و بعدا یکدفعه سیستم رو کلا بالا ببرم!!! بنظر شما چیکار کنم؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اگر در آینده بودجتون در حد ارتقای کلی سیستم میشه اینکار رو انجام بدین.
    در ضمن در صورت امکان حتی میتونین گرافیک رو فعلا تهیه کنین و روی سیستم فعلیتون بزارین و بعدا باقیه قطعات رو ارتقا بدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب پس اگه من گرافیک رو بالا ببرم بعدا اگه بخوام کل سیستم رو بجز گرافیک بالا ببرم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی نیاز نیست دوباره گرافیک رو بالا ببرم؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه. شما یه گرافیکی تهیه کنین که آینده نگر باشه. به عنوان مثال اگر همون گرافیک 7850 که در پستهای قبلی بحثش شده بود رو تهیه کنین در آینده هم مشکلی ندارین و براتون کفایت میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •