تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 91

نام تاپيک: CES 2013 : پلاسمای F8500 سامسونگ "استاندارد جدید در کیفیت تصویر"

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی تجربه کار با پلاسمای e880 رو داشته؟ پنلش با آنهایی که تو سایتهایی خارجی نقد کردن یکیه؟
    راجب به صدای بازbazing تلویزیونهای پلاسمای سامی توخارج شکایت شده بخصوص ارتفاع تو سطح دریا میره بالا.
    دلار هم اینقدرگرون شده که نمی صرفه برم دوبی وگرنه اونجا تی وی رو از نزدیک میشه دید وتست کرد ولی بندر!
    فروشنده ال جی PA4500داشت می گفت بالاترین مدله؟ که زدم توبرجکش.
    گفتم دبی بپرسن هست که بدم شناوربیاره. به سامسونگ ایران تماسًگرفتم گفت معلوم نیست کی بیاد یا اصلا بیاد منظورمF8500است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مقاله جالبی در اینترنت خواندم که در آن نوشته شده sharpness پلاسماهای جدید مانند f8500 سامسونگ و vt60 و zt60 از پاناسونیک به دلیل داشتن کنتراست فوق العاده بالا از led های 4k بالاتر است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ............; 09-04-2013 at 00:03.

3. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض AVForums : Samsung F8500 (PS64F8500) 64 Inch 1080p 3D Plasma TV Review

Last edited by unepus; 11-04-2013 at 14:11.

5. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هیچکی که به ما هیچ کمی نکردبرای خرید پلاسما سامی.
    جالبه حتی یه نفر تجربه اش از کار با سامی پلاسما51E8880نذاشته وهمه می گن پاناسونیک. کلا اکثرا روی یرند تعصب دارند درحالی که یه برند مدلهای متفاوت داره و مسلما نمیشه یه برند تو همه مدلها سرتر باشه ودوما قیمت.
    اگر یه سایت مشاوره حرفه ای بود که پول می گرفت ویا ماهانه کمی شارژ می کرد ولی موظف به پاسخگویی بود خوب بود. کلا یه بی حوصلگی در پاسخویی اخیرا موج می زنه و البته شامل خودم هم میشه ولی حداقل جالبه یکی تلویزیون فوق رو تو ایران مقایسه نکرده ازنزدیک.
    دوبی به دوستم گفتن سری پلاسما F رو ده روز دیگه میارن و اگربیاد ارزش صبر کردن داره بشرطی خیلی قیمتش فضایی نباشه.
    مطمئنا اگربگیرم رویو وتجربه ام رو به اشتراک خواهم گذاشت شاید من آماتور بتونم کمک کوچکی بکنم.
    دوستان اگرنظری دارن خوشحال می شم راهنمایی کنند.
    انتقاد کردن چیز جالبی نیست ولی واقعا برخی اوقات خیلی آدم دلخورمیشه.
    اساتید کسی مقایسه 51E8880 یاE8000 با 51F8500ً پلاسما سامی رو دارن لینکش رو بذارن.
    تو ایرا نقدی برای سری E که موجود و ۴م ۴۵۰ تومن سایز۵۱ اینچش است ندیدم

7. 2 کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پلاسماهای سری E8 سامسونگ از نظر تکنولوژی پنل و کیفیت تصویر یکسانن اون تفاوتی که تو نحوه شماره گذاری پنل میبینید بیشتر بر میگرده به تفاوت تو امکانات جانبی فکر نمیکنم کسی بهتر از خود سامسونگ بدونه تفاوت این پنلها در چی هست برای همین بهتره به سایت رسمی سامسونگ مراجعه کنید و یا با نمایندگی خدمات و فروش سامسونگ تماس بگیرید و تفاوت رو جویا بشین کلا پلاسماهای رده بالای سامسونگ پنلهای عالی ای هستن ولی مدلهای سری 2012 علی الخصوص سری E8 با وجود قیمت نسبتا بالایی که دارن در مقایسه با پنلهای پلاسمای رده متوسط پاناسونیک برتری خاصی ندارن.
    ولی سری F8500 پلاسمای فوق العاده ای هست که نقص مدلهای قبلی رو تا حدود زیادی برطرف کرده به نظر من بهتره از خرید سری E کلا صرف نظر کنید.

9. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Last edited by unepus; 15-04-2013 at 21:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جالبه حتی یه نفر تجربه اش از کار با سامی پلاسما51E8880نذاشته وهمه می گن پاناسونیک. کلا اکثرا روی یرند تعصب دارند درحالی که یه برند مدلهای متفاوت داره و مسلما نمیشه یه برند تو همه مدلها سرتر باشه ودوما قیمت.
    اگر یه سایت مشاوره حرفه ای بود که پول می گرفت ویا ماهانه کمی شارژ می کرد ولی موظف به پاسخگویی بود خوب بود. کلا یه بی حوصلگی در پاسخویی اخیرا موج می زنه و البته شامل خودم هم میشه ولی حداقل جالبه یکی تلویزیون فوق رو تو ایران مقایسه نکرده ازنزدیک.
    دوبی به دوستم گفتن سری پلاسما F رو ده روز دیگه میارن و اگربیاد ارزش صبر کردن داره بشرطی خیلی قیمتش فضایی نباشه.
    مطمئنا اگربگیرم رویو وتجربه ام رو به اشتراک خواهم گذاشت شاید من آماتور بتونم کمک کوچکی بکنم.
    اساتید کسی مقایسه 51E8880 یاE8000 با 51F8500ً پلاسما سامی رو دارن لینکش رو بذارن.

پلاسما های پاناسونیک به طور کلی بهترن ولی خوب دیگه وارد نمیشن و خود بانیان هم الان تک و توک مدلای 2012 بالای 60 اینچ از بانه آورده با گارانتی میفروشه قیمتاشم چون با ارز آزاد میاد نجومیه

به طور خلاصه F8500 نسبت به E8000 مشکی خیلی بهتری داره و کنتراست بالاتری داره و این کنتراست بالاتر مخصوصا تو فضای پر نور خیلی بهتر از E8000 حفظ میشه + روشنایی تصویرشم خیلی بالاتره تقریبا معادل روشنایی LED روی هم رفته خیلی بهتره ...

بررسی 51E8000 :

بررسی 64F8500 :

12. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

قرارشد شماره فروشنده نماینده سامی تو بازار مرشد دبی رو بهم بده خودم صحبت کنم چون گفته ده روز دیگه میاریم.
    کسی شماره ای از سامی تو تهران داره که یه جواب درست حساب به ادم بده؟
    چون اگه تو ایران بیاد گارانتی داره هرچند چشمم آب نمی خوره.
    دو تا سایز 51 یا 60 م خوام بگیرمبرای خودم ودوستم و اگر گیرم آمد یه رویو درست حسابی ازش می زارم.
    حداقل برم امروز درهم بگیرم که از بالارفتن قیمت می ترسم.
    سری قبل بالاترین مدل سامسونگ رو 5 سال پیش دوبی گرفتم 46 اینچ به دو نیم میلیون ولی الان!!!! متاسفانه مشکل پیدا کرده وتو تصویرش برخی اوقات خطوط عمودی رنگی میفته واحتمالا از کارت گرافیکش است و تو بندر وتعمیر کاراش مندم تعمیرش کنم یا نه مدل LA46F81BX.
    یه هیتاچی دارم 32 اونم ده سال پیش گرفتم از دوبی مثل شیر کار میکنه و هنوز رنگها یه سرسوزن تغییر نکرده وکیفیت صداش هنوز که هنوز بقیه تی وی هامو قورت میده. یه ال جی 7500 هم دارم بد نیست بخصوص برای تصاویر SD با توجه به پولی که دادم بد نیست ولی پرفکت علی نیست ولی صداش افتضاحه واقعا صدای ال جی های نازک افتضاحه البته مدلهای جدیش رو نمی دونم .

14. 3 کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شماره ای از سامی

16. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    برای دیدن مشخصات سری F پلاسما به این تایپیک بروید

و برای دیدن مشخصات سری F led به این تایپیک بروید
    Last edited by matinpour; 15-04-2013 at 15:13.

18. 4 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •