تو این ویدئو برنامه مدیریت مصرف باتری سونی نمایش میده که ادعا می کنن افزایش 4 برابری دوام باتری داره
تو این ویدئو برنامه مدیریت مصرف باتری سونی نمایش میده که ادعا می کنن افزایش 4 برابری دوام باتری داره
از اطلاعاتت ممنون
باید برم سخت افزار ویتا ببینم چیه ولی مثلا بهنای باند و کلاکش یعنی مثل موبایل ها میمونه
طراحیش که نمیدونم فقط معلومه ویتا خیلی شاخه اگه اینطوری باشه اوکی موبایل قویتره
همون حرف کنترلر و صفحه لمسی که دوستمونم زد یچیزم هست بلتفرم ویتا مخصوص بازیه و سونی خوب طراحیش کرده ولی اینجا اندروید هم مصرف کننده هست
ویدیو دیدم خیلی حال کردم فقط دکمه بقلش چرته تحمل میکنم رفتم اونور وسایل نیو میگیرم 600 دلار کلا قیمت میلیونی گوشی اینور کجا![]()
مهمترین عامل توی قدرت در اصل معماری همون چیپ هست.
معماری ویتا در زمان خودش بسیار قدرتمند بود،مثل S3 در زمان خودش.
ولی مثلا xperia Z در برابر s3 خیلی سرتره، و میشه گفت نسل بعدی تلفن های همراهه.
دیگه اینقدر سرعت زیاد شده که نسل های چیپ ها به صورت 6ماه به 6ماه عوض میشه!
راستش بحث مقایسه کنسول بازی با تلفن همراه کاملا عیر تخصصی میشه .
الان شما ببینید سخت افزار ویتا تقریبا برابر با ایکس باکس 360 و ps3 هست ولی آیا کیفیت بازی هاشون یکی هست ؟ یا مثلا psp با 300 مگا هرتز سی پی یو و تکنولوژی سال 2005 بازی هایی داشت که هنوزم که هنوزه موبایل ها با یک گیگ رم و یک گیگ سی پی یو نمیتونن اجراش کنن .
به نظر من درسته گوشی ها از کنسول ها قوی تر شدن ولی چون کنسول ها تخصصی برای گیم ساخته میشن و گیم هاشون هم تخصصی تر ساخته میشه برای گیم مناسب ترند .
خوب اون بحث حاشیه سود تولید برای دستگاه خاصشه . سونی میتونه،ولی نمیکنه! چون نمیخواد تعدادی از مصرف کننده هاشو از دست بده
من سوالم اینه که الان این پلی استیشن دقیقا چیه؟! چه بازی هایی داره ؟
در مورد بازی سازی هم،به دلیل این که اولا بازی های پلی استیشن برای یک پلتفرم ساخته میشن و فقط هم روی همون پلتفرم بهینه سازی میشن
اما گوشی،شونصد مدل چیپست داریم و حتی یک شرکت بزرگ بازی سازی پشت این صنعت نیست. GameLoft کلا در حد یوبی سافت شعبه آفریقا جنوبی هم نیستچه برسه بخواد بازی در اون سطح تولید کنه
ولی دلیل بر این نیست که چیپ S4 نتونه فلان بازی رو اجرا کنه، خیلی راحت هم میتونه . ولی شرکتی نیست که همچین بازی ای براش بنویسه
وقتی htc و samsung فلگ شیپهای جدیدشون رو معرفی کنن اون موقع میفهمین قدرت یعنی چی
مخصوصا سامسونگ که باید دید چیپ جدیدش چی از آب در میاد
به نظر مصرف باطری چیپ جدید سامسونگ خیلی بهینه هست
مولتی تسکینگ در galaxy s4 به بالاترین حد خودش میرسه
همین الان من با gs3 به راحتی یک بازی و فیلم full hd رو با هم اجرا میکنم بدون کوچکترین لگ
تا دو سال دیگه قدرت اسمارت فونها از pc پیشی میگیره
سونی هم خوب داره کار میکنه امیدوارم تو کارش موفق بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
به نظر من خیلی دارن شرکت ها رو سخت افزار مانور الکی میدن که هیچ فایده ایی نداره
برنامه و بازی های امروزی حتی فیلم های فول اچ دی با دو هسته ایی نهایت با چهار هسته ایی کفایت می کنه
اندروید فوقش امسال دوتا ورژن خیلی دست بجونبونه ارائه کنه ولی سخت افزار خیلی خیلی جلو هست
چیزایی که تو چیپ جدید کوالکوم دیدیم،احتمالا تو Exynous 5 Octa ام میبینیم
مثلا پشتیبانی کپچر و پلی کردن 4K
درسته الان نیاز نداره ولی دلیلی برای استاپ کردنش نیست.
مثلا اگزینوس جدید با این که 8هسته ای شده،ولی مصرف کمتری از 28نانومتری های الان دارن و ....
فکر نمیکنن یه مقدار بهتر باشه جای اینکه این همه روی این موضوعات هزینه کنن ٬ ساپورت رو به سری نکسس نزدیک تر کنن؟!
الان فیلم 4K من از کجام بیارم پلی کنم آخه؟!![]()
درود...
هم با هیتمن موافتم که تکنولوزی عقب نمیره جدید خوبی هایی داره ولی روی اندروید این همه هسته و ... زیاد تفاوت نداره کارایی نداره
بنظرم مشکل اندروید هست الان سخت افزار اوکی هست ولی سیستم عامل نه . اگه مثل ابل انحصاری بود یک شرکت تمرکز میکرد بهتر بود.
نمیدونم شاید منبع باز بودن باعث شده کمبانی ها فقط سخت افزار ببرن بالا برای فروش بعد هم گوشی بتانسیل اندروید بعدی داره سابورت نمیشه مسخره نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)