ینی به آشنا و اینا هم نامحدود نمیدن؟
نه که سرویساشون خیلی باحاله، برا همین زودتر تاریخ رو میگن تا بلکه ما زودتر بریم شارژ کنیم!! برا منم شش تا اس ام اس داده که بیا شارژ کن! کلا یه جوریه که تاریخ اتمام رو دو روز قبل از تاریخ اتمام واقعی میزنه!! سیستمشون خیلی حرفه ایه! مفته هم هست شش تا اس ام اس پشت سر هم میفرسته برات حال کنی!!
منم نامحدود دارم، رفتم توی سایت نمیزاره شارژ کنی!سایتشونم که عوض کردن رفتن زیرمجموعه Goldnet اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید چیکار کنیم با این وضع! میخوام فردا برم ببینم دفاتر شارژ نمیکنن! شاید حواسشون نباشه همینطوری شارژ کنن!
قیمتای نامحدود شرکتا هم خدایی هستش! فقط من تعرفه های آسیاتک رو دیدم بد نبود! 512 یک به چهار چلچله نوشته بود 20,480 تومن!! حالا نمیدونم خوب هست یا نه! اگه کسی داره خبر بده!
ممنون
سرعت اینترنت مخابرات شما چجوره؟
کرمانشاه 3 روزه سرعت از 20 بالاتر نمیره داغون شده
سلام!
به این آدرس برید و تعداد موافق ها را زیادتر کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببیند رفقا.
مگه قرار نشد ما هماهنگ کنیم بریم مخابرات رو بترکونیم ؟
یا شایدم فقط حرف بوده.
بعدشم من بهتون صد بار گقتم اینا باید برن پهنای باند بخرند.اگه پهنای باند تهیه بشه مطمئن باشید همه چی ردیفه.
مثال (( شما با بهترین ماشین جهان هم اگه توی یک پیست و خیابان بزرگ نباشی اون ماشین با یه ژیان فرقی نداره ))
حالا این مثل ماست.اینا میگند 2 مگ.ولی همون رو به 100 نفر میفرونشد و پهنای باندی هم تهیه نمیکنند.
یه چیز دیگه اینکه من من که میذارم دانلود واسه من تا 100 میره.همیشه.نمیدونم شما چرا میگید 30 ؟
مگه دست خودشونه که شارژکنن وقتی مخابرات کلا پنل نامحدود رو برداشته دفاتربا چی می خوان شارژکنن
اون طرح اسیاتک هم کاملا شانسیه یک جای کشورتا60هم می ره خیلی جاهام افتضاحه
میدونم که خراسان رضوی از دیشب سرعتش اوکی شده البته اگه امشب فاتحه اش خونده نشه
من که حقیقتا این طرح بعثت رو چسبیدم ول هم نمیکنم نامحدود 128 بیشتر تو کاشمر به کسی نمیدن اونم سرعتش 16 خب فایده اش چیه که یه فیلم 700 مگی رو یک شبانه روز سیستمت رو روشن بزاری همون رو میگیری صبح ها اصلا نمیری نت یا دانلود نمیکنی (هرچند خود به خود حجمش مثل باد کم میشه) و شبا میری دانلود میکنی مطمئنی که شبی حداقل 3 گیگ اگه سرورها اوکی باشه دانلود میکنی
فدات شم الان علت تاپیک هم همین هستش دیگه کلا نامحدود رو برداشتن حالا چه 128 چه دومگ بعد تمام کسانی که نامحدود داشتن تو خراسان رضوی که تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده مجبورن روی به همین طرح های محدود مثل همین بعثت بیارن وازاین ببعد اونچه این شب دیدیم بیشترخواهیم دید
نمیدونم مخابرات گرگان هم نامحدودشو برداشته یا نه .... اینجوری که به درد نمیخوره محدود باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)