تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 15 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 144

نام تاپيک: مشهدی های معترض به اینترنت مخابرات

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ینی به آشنا و اینا هم نامحدود نمیدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا سرعت رو بی خیال مال من توی سایت زده نهم تموم میشه بعد هی اس میده که هفتم یعنی فردا تموم میشه باید یا از طریق سایت شارژ کنی یا حضوری . حالا خوبه از توی سایت هم نمیتونی شارژ کنی هی این اس ام اس میاد . 20 تا اس داده از یه هفته پیش .
    الان موندم یعنی واقعا نمیزاره نامحدود شارژ کنم ؟ مگه میشه ؟ من که دیگه عمرا اینترنت محدود نمیتونم استفاده کنم . چون کارم یه جوری گره خورده که دانلود روزانه باید بکنم . شرکتهای دیگه هم نامحدودشون خدا تومنه .
    نه که سرویساشون خیلی باحاله، برا همین زودتر تاریخ رو میگن تا بلکه ما زودتر بریم شارژ کنیم!! برا منم شش تا اس ام اس داده که بیا شارژ کن! کلا یه جوریه که تاریخ اتمام رو دو روز قبل از تاریخ اتمام واقعی میزنه!! سیستمشون خیلی حرفه ایه! مفته هم هست شش تا اس ام اس پشت سر هم میفرسته برات حال کنی!!

منم نامحدود دارم، رفتم توی سایت نمیزاره شارژ کنی!سایتشونم که عوض کردن رفتن زیرمجموعه Goldnet اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا باید چیکار کنیم با این وضع! میخوام فردا برم ببینم دفاتر شارژ نمیکنن! شاید حواسشون نباشه همینطوری شارژ کنن!

قیمتای نامحدود شرکتا هم خدایی هستش! فقط من تعرفه های آسیاتک رو دیدم بد نبود! 512 یک به چهار چلچله نوشته بود 20,480 تومن!! حالا نمیدونم خوب هست یا نه! اگه کسی داره خبر بده!

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت اینترنت مخابرات شما چجوره؟
    کرمانشاه 3 روزه سرعت از 20 بالاتر نمیره داغون شده

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت من هم 2 روزه دوروبر30 هستش

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    به این آدرس برید و تعداد موافق ها را زیادتر کنید!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ببیند رفقا.
    مگه قرار نشد ما هماهنگ کنیم بریم مخابرات رو بترکونیم ؟
    یا شایدم فقط حرف بوده.
    بعدشم من بهتون صد بار گقتم اینا باید برن پهنای باند بخرند.اگه پهنای باند تهیه بشه مطمئن باشید همه چی ردیفه.
    مثال (( شما با بهترین ماشین جهان هم اگه توی یک پیست و خیابان بزرگ نباشی اون ماشین با یه ژیان فرقی نداره ))
    حالا این مثل ماست.اینا میگند 2 مگ.ولی همون رو به 100 نفر میفرونشد و پهنای باندی هم تهیه نمیکنند.

یه چیز دیگه اینکه من من که میذارم دانلود واسه من تا 100 میره.همیشه.نمیدونم شما چرا میگید 30 ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه که سرویساشون خیلی باحاله، برا همین زودتر تاریخ رو میگن تا بلکه ما زودتر بریم شارژ کنیم!! برا منم شش تا اس ام اس داده که بیا شارژ کن! کلا یه جوریه که تاریخ اتمام رو دو روز قبل از تاریخ اتمام واقعی میزنه!! سیستمشون خیلی حرفه ایه! مفته هم هست شش تا اس ام اس پشت سر هم میفرسته برات حال کنی!!

منم نامحدود دارم، رفتم توی سایت نمیزاره شارژ کنی!سایتشونم که عوض کردن رفتن زیرمجموعه Goldnet اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا باید چیکار کنیم با این وضع! میخوام فردا برم ببینم دفاتر شارژ نمیکنن! شاید حواسشون نباشه همینطوری شارژ کنن!

قیمتای نامحدود شرکتا هم خدایی هستش! فقط من تعرفه های آسیاتک رو دیدم بد نبود! 512 یک به چهار چلچله نوشته بود 20,480 تومن!! حالا نمیدونم خوب هست یا نه! اگه کسی داره خبر بده!

ممنون
    مگه دست خودشونه که شارژکنن وقتی مخابرات کلا پنل نامحدود رو برداشته دفاتربا چی می خوان شارژکنن
    اون طرح اسیاتک هم کاملا شانسیه یک جای کشورتا60هم می ره خیلی جاهام افتضاحه

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

میدونم که خراسان رضوی از دیشب سرعتش اوکی شده البته اگه امشب فاتحه اش خونده نشه

من که حقیقتا این طرح بعثت رو چسبیدم ول هم نمیکنم نامحدود 128 بیشتر تو کاشمر به کسی نمیدن اونم سرعتش 16 خب فایده اش چیه که یه فیلم 700 مگی رو یک شبانه روز سیستمت رو روشن بزاری همون رو میگیری صبح ها اصلا نمیری نت یا دانلود نمیکنی (هرچند خود به خود حجمش مثل باد کم میشه) و شبا میری دانلود میکنی مطمئنی که شبی حداقل 3 گیگ اگه سرورها اوکی باشه دانلود میکنی

10. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میدونم که خراسان رضوی از دیشب سرعتش اوکی شده البته اگه امشب فاتحه اش خونده نشه

من که حقیقتا این طرح بعثت رو چسبیدم ول هم نمیکنم نامحدود 128 بیشتر تو کاشمر به کسی نمیدن اونم سرعتش 16 خب فایده اش چیه که یه فیلم 700 مگی رو یک شبانه روز سیستمت رو روشن بزاری همون رو میگیری صبح ها اصلا نمیری نت یا دانلود نمیکنی (هرچند خود به خود حجمش مثل باد کم میشه) و شبا میری دانلود میکنی مطمئنی که شبی حداقل 3 گیگ اگه سرورها اوکی باشه دانلود میکنی
    فدات شم الان علت تاپیک هم همین هستش دیگه کلا نامحدود رو برداشتن حالا چه 128 چه دومگ بعد تمام کسانی که نامحدود داشتن تو خراسان رضوی که تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده مجبورن روی به همین طرح های محدود مثل همین بعثت بیارن وازاین ببعد اونچه این شب دیدیم بیشترخواهیم دید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نمیدونم مخابرات گرگان هم نامحدودشو برداشته یا نه .... اینجوری که به درد نمیخوره محدود باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •