سلام بر بچه هایی که در این تاپیک همکاری کردن و خواستن کمکم کنن

- چند وقت پیش در همین تاپیک و چند تاپیکمرتبط دیگه ااپلود های بی رویه سیستم گفتم که به طرز وحشتناکی بالا بود مثلا در یک روز جمع پروسه ها ی svhostویندوز و system جمع اپلودی ها به 2 گیگ و 100 مگ هم میرسید به همراه 400 مگ دانلود یعنی روزی 2.5G پر !!!! طبق راهنمایی هایی شما و سرچ در گوگل اقدامات زیر رو انجام دادم و م نویسم منتهی مشکل بدون اینکه که علتش کشف شه دفن شد و مجبور رشدم متوسل شم به ویندوز جدید
ولی این توپیک موندگار می مونه دیگه شما هم علت جدیدیی راه جدیدی
راه جدیدی پیدا کردید بنوسیسد برای استفاده نسل بعدی ما 
1-برنامه های تازه نصب شده در سیستم رو چک کردم هچی فایل مشکوکی نبود
قبل شروع این فرایند های مشکوک در IDM دیدم دقیقا روزقبل ان هم چنین فایلی از سایت دانلود شده (یادم نیست چه طور دانلود شده شاید افرادی که پشت سیستم بودن حواسشون نبوده کلیک دانلود زدن اما مطمئن ام هیچ کس روی فایلexeدانلود شده کلیک نکرده)
ولی بعید می دونم وجود اون فایل اگزه یعنی به تنهاییی موثر بوده وقتی که اصلا ران نشده !!!!!!!!!!!!!
2-لیست اپدیت های نصب شده در program ها رو چک کردم همگی متعلف به محصولات مایکروسفت بود اپدیت ها و تاریخ مال بیش ایک سال پیش !!
3- پروسه های task manger o manoroting netرودیدم همگی شبیه فایل های ویندوز و svhost
بودند و فایل مشکوک نبود
4- ویندوز دیفندر چک کردم و اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
5-
svhost killer از محضولات کسپر دانلود کردوم اسکن نتیجه هیچ چیزی به عنوان فرایند جانبی و شمکوک پیدا نکرد
6- انتی ویروس ksper removoal tool
نصب کردم بازم نتیجه هیچ
7- با antimalware اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
البته اسکن های بالا الکی به چند تا کرکو پچ چند ستاپ نرم افزار گیر دادن فقط همین
8- وقتی مراجعه می کردم به قسمت سرویس های ویندوز اثری از سرویس
background intelligent serviceتوی لیست نبود در حالی که خودم مطمئنم قبلا disable اش کرده بودم و قبلا در لیست موجود بوده !! حتی اثری از google update service ها نبودکه بخوام دی اکتیو اشون کنم در حالی که چند روز اخر که ورژن جدید کروم نصب کردم بودم در کامپیوتر وجود داشتن اجرا می شدن و دانلود ترافیکم رو مصرف می کردن منتهی اسم سرویس ها در قسمت سرویس های ویندوزی نبود
متوجه نبود سایر سرویس های ویندوزی نشدم و فقط دو تاش رو متوجه شدم که نیستن
تنها نشانه مشکوکی که در سیستم دیده میشد پست این قسمت بود
9-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه
بعد این مشاهدات نتیجه گرفتم ویندوز تعویض بهترین راهه چون نتونستم عیب یابی کنم !
و مواردی که در شماره 8 گفتم جالب اینحاست بعد ویندوز عوض کردن این سرویس ها محدد در لیست سرویس های ویندوز پدیدار شدند !!!
و واقعا .می دونم برای ویندوز جدیدی که نصب کردم چه تدابیر امنیتی باید بذارم که مشکلات دفعه قبل پیش نیاد !!!!!