تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: مصرف الکی اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببینید شما باید بفهمید که این درخواست از کدام برنامه نشات می گیرد.برای فهم بهتر اینجا :
    ابتدا از فایروال باید بفهمید که پروسس مربوطه آی دی چند هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اینجا مشخص میشه :

البته بگویم برنامه Processexplorer حتما باید به صورت Run as administrator باشه تا بتونید به مجوز قسمت شبکه برای هر پروسس دسترسی پیدا کنید.
    Last edited by Behrouz_se60; 09-09-2014 at 23:40.

2. 2 کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

همیشه باید سیستم به روز باشه !! دلیلی برای استفاده از نرم افزار های قدیمی وجود نداره !! چرا باید با وجود آپدیت هایی که برای نرم افزار هایماد و باعث روان کار کردن اون ها میشه ما پسرفت کنیم و از ورژن های قدیمی استفاده بکنیم اگر مراقب سیستم باشیم هیچ نرم افزاری از ترافیک رو نمیخوره در مورد کم مصرف بودن موبایل هم بگم که چون روی گوشی نسخه موبایل سایت ها لود میشه و به طبع کم حجم بودن سایت برای موبایل ترافیکم کمی مسرف میشه که با زدن دکمه request desktop site میتونید نسخه دسکتاپ رو با حجم کامل ببینید ، الکی سر خودتون رو گول نمالید که با نرم افزار های قدیمی ترافیک کمتری مصرف میشه
    سلام . تشکر از نظرتون . منظور بنده این بود که فقط آپدیتِ اتوماتیک رو از کار بندازیم و خودمون چند روز یک بار ببینیم آپدیت جدیدی هست یا نه . اینجوری دیگه روزانه کلی اطلاعات رد و بدل نمیشه . شما وقتی به"ویندوز و انتی ویروس و فلاش پلیر و غیره اجازه اپدیت اتوماتیک میدین , هر دفعه که به نت وصل میشین شروع میکنند به اطلاعات فرستادن و گرفتن . تازه بعضیهاشون مخفیانه جاسوسی هم میکنند . همین انتی ویروس کاسپر , از کجا معلوم که خودش کامپیوتر رو نمیگرده و چیزهای به درد بخور برای اربابش رو پیدا میکنه و براش میفرسته ؟ یا فلاش پلیر و غیره . تازه خود مرورگرها هم تا به نت وصل میشین , بدون انجام هیچ کاری یک سری اطلاعات رد و بدل میکنند و معلوم نیست چه غلطی میکنه

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . تشکر از نظرتون . منظور بنده این بود که فقط آپدیتِ اتوماتیک رو از کار بندازیم و خودمون چند روز یک بار ببینیم آپدیت جدیدی هست یا نه . اینجوری دیگه روزانه کلی اطلاعات رد و بدل نمیشه . شما وقتی به"ویندوز و انتی ویروس و فلاش پلیر و غیره اجازه اپدیت اتوماتیک میدین , هر دفعه که به نت وصل میشین شروع میکنند به اطلاعات فرستادن و گرفتن . تازه بعضیهاشون مخفیانه جاسوسی هم میکنند . همین انتی ویروس کاسپر , از کجا معلوم که خودش کامپیوتر رو نمیگرده و چیزهای به درد بخور برای اربابش رو پیدا میکنه و براش میفرسته ؟ یا فلاش پلیر و غیره . تازه خود مرورگرها هم تا به نت وصل میشین , بدون انجام هیچ کاری یک سری اطلاعات رد و بدل میکنند و معلوم نیست چه غلطی میکنه
    خب هیچ شرکت بزرگی نمیاد خودشو خراب کنه واسه اینکه اطلاعات رو برداره و جاسوسی کنه.
    اگرم نرم افزاری اینکارو کنه مطمعن باشید سریع لو میره و هیچ کس از برنامه استفاده نمیکنه .
    بعدشم پلیس های اینترنتی (البته اسم موسساتش رو نمیدونم ) پیگری میکنن.
    مصرف دقیق ترافیکم میتونید از Open Resource Monitor ببینید.
    Last edited by roya.rashidi; 12-09-2014 at 17:10.

6. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب هیچ شرکت بزرگی نمیاد خودشو خراب کنه واسه اینکه اطلاعات رو برداره و جاسوسی کنه. اگرم نرم افزاری اینکارو کنه مطمئن باشید سریع لو میره و هیچ کس از برنامه استفاده نمیکنه . بعدشم پلیس های اینترنتی (البته اسم موسساتش رو نمیدونم ) پیگری میکنن.مصرف دقیق ترافیکم میتونید از Open Resource Monitor ببینید.
    سلام . افشاگریهای اسنو ذن رو دیدین ؟ دولتهای غربی مایکروسافت و گوگل و یاهو و بسیاری از سرویسهای تماس سریع مثل وایبر و مسنجرها به خدمت گرفتند . به همون راحتی که شما در نت سرچ میکنین , اونها چند برابر راحت تر توی ایمیلها و کامپیوترها و موبایلها و فلاش مموریها سرچ میکنند چون موتورهای پرقدرت جستجو دارند که با سرعت بسیار زیاد و شبانه روزی همه چیز رو اسکن میکنند و اطلاعات به درد بخور یا مشکوک رو دسته بندی میکنند و میدن به سازمانهای اطلاعاتی . اگر میشد همه ی اطلاعات رد و بدل شده با نت رو مانیتور کرد خیلی چیزها مشخص میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-09-2014 at 17:59.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام . افشاگریهای اسنو ذن رو دیدین ؟ دولتهای غربی مایکروسافت و گوگل و یاهو و بسیاری از سرویسهای تماس سریع مثل وایبر و مسنجرها به خدمت گرفتند . به همون راحتی که شما در نت سرچ میکنین , اونها چند برابر راحت تر توی ایمیلها و کامپیوترها و موبایلها و فلاش مموریها سرچ میکنند چون موتورهای پرقدرت جستجو دارند که با سرعت بسیار زیاد و شبانه روزی همه چیز رو اسکن میکنند و اطلاعات به درد بخور یا مشکوک رو دسته بندی میکنند و میدن به سازمانهای اطلاعاتی . اگر میشد همه ی اطلاعات رد و بدل شده با نت رو مانیتور کرد خیلی چیزها مشخص میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جاسوسی رو به روشای دیگه ای انجام میدن....
    اگه میخواستن اینجوری جاسوسی کنن که هر کی یه فایر وال رو کامپیوترش نصب میکرد کاسبی همه سازمانای اطلاعاتی کساد میشد

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بعید میدونم بخان جاسوسی کنن . اگرم اینکارو کنن حداقل واسه ما کاربرای عادی این کارو نمیکنن

12. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

همین انتی ویروس کاسپر , از کجا معلوم که خودش کامپیوتر رو نمیگرده و چیزهای به درد بخور برای اربابش رو پیدا میکنه و براش میفرسته ؟ یا فلاش پلیر و غیره
    الان که فکرشو کردم دیدم همچی بیراه هم نمیگی.... با فایروال هم نمیشه جلوش رو گرفت مگه اینکه آدم کلا اون نرم افزار رو بیخیال شه... تازه اگه uninstall هم بکنی باز ممکنه کار خودش رو ادامه بده..... باید ویندوزت رو دوباره بریزی!

هر دفعه که به نت وصل میشین شروع میکنند به اطلاعات فرستادن و گرفتن . تازه بعضیهاشون مخفیانه جاسوسی هم میکنند .
    اونا معمولن چیزای مهمی نیستن و آپدیت و این چیزا رو چک میکنه

اگر میشد همه ی اطلاعات رد و بدل شده با نت رو مانیتور کرد خیلی چیزها مشخص میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کار رو با packet sniffer میشه کرد.... منتها قضیه به این سادگی ها نیست.... اگه نرم افزاری جاسوسی کنه قطعا اطلاعات رو موقع فرستادن انکریپت(رمزنگاری) میکنه... واسه همین چیزی ازش دستگیرت نمیشه... علاوه بر این ارسال اطلاعات رو موقعی انجام میده که کسی شک نکنه... نه این که اول کار که به اینترنت وصل میشی شروع کنه مثه خنگا اطلاعات فرستادن....

خلاصه هیچ راهی نداری باید فرار کنی بری تو کوها

منم بعید میدونم بخان جاسوسی کنن . اگرم اینکارو کنن حداقل واسه ما کاربرای عادی این کارو نمیکنن
    از همه اطلاعات جمع میکنن حتی کاربرای عادی.... بعد اطلاعات رو با روش های دیتا ماینینگ تحلیل میکنن کیس های مهم رو میکشن بیرون....

البته MOHAMMAD_ASEMOONI نگران جاسوسای خارجیه من بیشتر نگران داخلی ها هستم
    Last edited by netstat; 12-09-2014 at 20:53.

14. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام بر بچه هایی که در این تاپیک همکاری کردن و خواستن کمکم کنن
    - چند وقت پیش در همین تاپیک و چند تاپیکمرتبط دیگه ااپلود های بی رویه سیستم گفتم که به طرز وحشتناکی بالا بود مثلا در یک روز جمع پروسه ها ی svhostویندوز و system جمع اپلودی ها به 2 گیگ و 100 مگ هم میرسید به همراه 400 مگ دانلود یعنی روزی 2.5G پر !!!! طبق راهنمایی هایی شما و سرچ در گوگل اقدامات زیر رو انجام دادم و م نویسم منتهی مشکل بدون اینکه که علتش کشف شه دفن شد و مجبور رشدم متوسل شم به ویندوز جدید
    ولی این توپیک موندگار می مونه دیگه شما هم علت جدیدیی راه جدیدی راه جدیدی پیدا کردید بنوسیسد برای استفاده نسل بعدی ما
    1-برنامه های تازه نصب شده در سیستم رو چک کردم هچی فایل مشکوکی نبود
    قبل شروع این فرایند های مشکوک در IDM دیدم دقیقا روزقبل ان هم چنین فایلی از سایت دانلود شده (یادم نیست چه طور دانلود شده شاید افرادی که پشت سیستم بودن حواسشون نبوده کلیک دانلود زدن اما مطمئن ام هیچ کس روی فایلexeدانلود شده کلیک نکرده)
    ولی بعید می دونم وجود اون فایل اگزه یعنی به تنهاییی موثر بوده وقتی که اصلا ران نشده !!!!!!!!!!!!!
    2-لیست اپدیت های نصب شده در program ها رو چک کردم همگی متعلف به محصولات مایکروسفت بود اپدیت ها و تاریخ مال بیش ایک سال پیش !!

3- پروسه های task manger o manoroting netرودیدم همگی شبیه فایل های ویندوز و svhost
    بودند و فایل مشکوک نبود
    4- ویندوز دیفندر چک کردم و اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
    5-
    svhost killer از محضولات کسپر دانلود کردوم اسکن نتیجه هیچ چیزی به عنوان فرایند جانبی و شمکوک پیدا نکرد

6- انتی ویروس ksper removoal tool
    نصب کردم بازم نتیجه هیچ

7- با antimalware اسکن کردم هیچی پیدا نکرد

البته اسکن های بالا الکی به چند تا کرکو پچ چند ستاپ نرم افزار گیر دادن فقط همین

8- وقتی مراجعه می کردم به قسمت سرویس های ویندوز اثری از سرویس
    background intelligent serviceتوی لیست نبود در حالی که خودم مطمئنم قبلا disable اش کرده بودم و قبلا در لیست موجود بوده !! حتی اثری از google update service ها نبودکه بخوام دی اکتیو اشون کنم در حالی که چند روز اخر که ورژن جدید کروم نصب کردم بودم در کامپیوتر وجود داشتن اجرا می شدن و دانلود ترافیکم رو مصرف می کردن منتهی اسم سرویس ها در قسمت سرویس های ویندوزی نبود
    متوجه نبود سایر سرویس های ویندوزی نشدم و فقط دو تاش رو متوجه شدم که نیستن

تنها نشانه مشکوکی که در سیستم دیده میشد پست این قسمت بود
    9-
    ه

بعد این مشاهدات نتیجه گرفتم ویندوز تعویض بهترین راهه چون نتونستم عیب یابی کنم !
    و مواردی که در شماره 8 گفتم جالب اینحاست بعد ویندوز عوض کردن این سرویس ها محدد در لیست سرویس های ویندوز پدیدار شدند !!!
    و واقعا .می دونم برای ویندوز جدیدی که نصب کردم چه تدابیر امنیتی باید بذارم که مشکلات دفعه قبل پیش نیاد !!!!!

16. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . این تاپیک دو تا برنامه پیشنهاد شده برای چک کردن اطلاعات رد و بدل شده در نت . بنده خودم هنوز امتحانش نکردم چون بیشتر اوقات با موبایل میام تو نت و اون برنامه ها برای ویندوز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •