احتمالا اشکال از خود فایل ایمیج ـه. من یه ویندوز 8.1 دانلود کردم مشکلی برای نصب نداشت. درصورتی که قبلا این مشکل رو با 8 داشتم...با اجازه مدیر فروم() از سافت 98 گرفتم.
احتمالا اشکال از خود فایل ایمیج ـه. من یه ویندوز 8.1 دانلود کردم مشکلی برای نصب نداشت. درصورتی که قبلا این مشکل رو با 8 داشتم...با اجازه مدیر فروم() از سافت 98 گرفتم.
Last edited by hamdoo; 22-11-2013 at 00:38.
یافتم...
اشکال از نرم افزاریه که باهاش سی دی یا یو اس بی میزنید .
از windows 7 USB/DVD download tool استفاده کنید. ویندوز 8 روی همون mbr نصب میشه.من با چند تا نرم افزار تست کردم و فقط این یکی درست کار کرد.
در این صورت اگر باز هم خواستید به gpt تبدیل کنید تو لینوکس میتونید به راحتی بدون از دست دادن اطلاعاتتون به gpt تبدیل کنید و بالعکس(البته برای تبدیل به mbr باید محتاط بود). لازم به نصب لینوکس هم نیست. یک LiveCD حاوی لینوکس کفایت میکنه.
Last edited by hamdoo; 22-11-2013 at 00:42.
دوست عزیز برو توی سایت labtob.irیا برو به این ادرس مستقیم و جال کن چقد سادست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نرم افزار aomei partiton assistanat استفاده کن، تبدیل می کنه
سلام.من یه هارد سه ترابایت خریدم.برای اینکه بتونم از کل ظرفیت هارد استفاده کنم باید پارتیشنشو به GPT تبدیل کنم.برای این کار به مادربورد جدید نیاز دارم؟چون مادربورد من قدمیه(p5kpl)
وقتی با نرم افزار میخوام به GPT تغییرش بدم خطا میده که ویندوز C در حال استفاده است و نمیتونی پارتیشن هاردتو از MBR به GPT تبدیل کنی.باید چیکار کنم؟
سلام
در مادربودر های قدیمی که قابلیت uefi ندارند نمیشه ویندوز رو در یک هارد gpt نصب کرد. البته راه داره ولی بسیار مشکله
راه حلش اینه که یه هارد دیگه با ظرفیت کمتر نصب کنید و توش ویندوز نصب کنید. یا از ویندوز استفاده نکنید
بعد از اینکه ویندوز رو در یک هارد دیگر نصب کردید می تونید هارد رو از mbr به gpt تغییر بدید
سلام .
همانطوریکه دوست عزیز هم گفتند با توجه به اینکه مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند نمیتوانید روی هارد دیسکهای GPT ویندوز نصب کنید ولی میتونید به عنوان هارد دیسک دوم و غیر ویندوزی استفاده کنید (بصورت GPT و بی نیاز به تعویض مادربرد) .
با اینحال اگر اصرار دارید که روی این هارد دیسک ویندوز نصب کنید و مادربرد رو هم عوض نکنید از روش گفته شده در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. یعنی الباقی فضای غیر قابل دسترس رو با استفاده از برنامه Acronis Extended Capacity Manager بعنوان هارد دیسک دوم شبیه سازی کنید .
ممنون از دوستان.این نرم افزارAcronis Extended Capacity Manager رو از کجا دانلود کنم؟با استفاده از این روش در دراز مدت برای هاردم مشکلی پیش نمیاد؟
لینکی که گذاشتم رو با دقت بخونید . باید برنامه Acronis True Image رو نصب کنید که Extended Capacity Manager هم در داخلش موجوده .
مشکلی هم برای هارد دیسک پیش نمیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)