با سلام
من تمام نرم افزار های پیش فرض مترو uninstall کردم خدا رو شکر تا الان که مشکل حل شده![]()
با سلام
من تمام نرم افزار های پیش فرض مترو uninstall کردم خدا رو شکر تا الان که مشکل حل شده![]()
من مشکلم با svchest رو به راحتی با برنامه ی BWmeter حل کردم.خوبی که این برنامه داره بسیار سبکه و بهتر از خیلی از فایروال ها واسه من کار کرده!
از منوی filters این برنامه میتونید svchest رو از دسترسی به اینترنت بن کنید.![]()
دوست عزیز با انجام این کار اینترنت کلا قطع میشه!!!
آخه مگه میشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که من بن کردم ولی دارم از نت استفاده میکنم.
با امروز 3روز هست که دیگه مصرف اضافه ترافیک ندارم.
میشه لطف کنید بگید چه جوری به اینترنت وصل میشید ؟ منظورم کانکشن bridge یا مستقیم با وای فای هستش آخه من net limiter که گذاشتم بریج رو از کار انداخت ...
خیر بنده از وای فای استفاده نمیکنم.با لن و کانکشن PPPoE . من خیلی اطلاعات شبکه ندارم شاید باقی دوستان بتونن بیشتر کمکتون کنن!
ممنون رفیق راستش من چند باری از این برنامه استفاده کردم ولی چون نتونستم تنظیمش کنم زدم پاکش کردم اگه لطف کنی تنظیماتش رو با عکس بذاری ما هم استفاده کنیم ممنون میشم
مثلا چجوری جلوی کانکت شدن یه برنامه رو به نت بگیریم و یا همچین چیزایی
ممنون
دوستان بیشتر حجمی که در ویندوز 8 مصرف میشه مربوط به انلاین بودن نرم افزار های مترو هستش شما می تونید با حذف این برنامه ها و همچنین محدود کردن دسترسی به اینترنت بعضی برنامه های دیگه این مشکل رو حل کنید به راحتی![]()
من با وجود این که ازشون هیچ استفاده ای نمیکنم ولی اصلا دلم نمیاد پاکشون کنم !!! نمیدونم چرا ...تا حالا تنها راهی هم که برام جواب داده همون نت لیمیتر بود که بیخیالش شدم چون دیدم انگار مصرف ترافیک اونقدا هم زیاد نبود ... سعی میکنم bwmeter هم تست کنم ...
اولا بعد از نصب BWMeter هر برنامه ای که بخواد از اینترنت استفاده کنه نیاز به اجازه شما داره و شما میتونید به اون برنامه اجازه دسترسی بدین یا مانع بشین
اما تنظیمات:
ابتدا وارد صفحه تنظیمات بشید
1-وارد منوی filters بشید
2-از قسمت filter definition وارد افزونه ی firewall بشید
در اینجا دو بخش forbid و allow وجود داره
اگر برنامه مورد نظرتون در بخش allow وجود داره اون به بخش forbid بفرستید تا دیگه به نت دسترسی نداشته باشه
اما اگه برنامه مد نظر شما در هیچ یک از اون 2 بخش نبود اون برنامه خودتون اجرا کنید تا هنگام استفاده برنامه از اینترنت BWMeter اخطار بده و از شما اجازه بخواد و شما میتونید از همون صفحه اخطار برنامه forbid کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)