تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: قاتل بزرگ آی‌پد!؟/ تمام چیزهایی که باید در مورد تبلت «نکسوس۱۰» بدانیم!

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اضافه کردن دیوایس های نکسوس حرکت خوبیه ولی راه حل واقعی نیست. راه حل واقعی کنترل سیستم آپدیت همه محصولات و موظف کردن سازنده ها و اپراتورها به تعهد در قبال آپدیت های طولانی مدت برای همه دیوایس ها و همینطور تبدیل کردن نکسوس ها به دیوایس های مهم و اصلی اپراتورها و تبلیغات گسترده مشابه بقیه مدل هاست که اصلا صورت نمی گیره.
    نظر شخصی من اینه با افزایش دیوایس های نکسوسی اکوسیستم اندروید میره به سمت این نکسوس ها و ...

در مورد موظف کردن سازنده ها انگار یه جایی خوندم این اتفاق افتاده (یا میخواد بیفته) و قراره برای 1 و نیم سال سازنده موظف به آپدیت باشه.

اون تبدیل کردن نکسوس ها به دیوایس های مهم و اصلی اپراتورها و تبلیغات گسترده مشابه بقیه مدل ها قبول دارم واقعا صورت نمیگره و یکی از بهترین راه حل ها هم هست که متاسفانه فعلا گوگل قافل شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باز واجب می دونیم تکرارا کنیم که دوستان بدونند
    تبلت اپل فعلا بهینه نیست چون زیادی داغ می کنه و هنوز بعضی از امکاناتی که آیفون داره رو نداره
    تبلت آندروید هم همینطور چون هنوز نمی تونه رم داخلی رو به درستی مدیریت کنه
    تبلت های بقیه هم همینطور ....
    ما بازیچه یه سری شرکت ها هستیم که با این وضعیت ارائه دادن، از همین الان تکنولوژی دستگاه 5 سال آیندشون هم آماده کردن و هر سال با یه سری امکانات بچه گانه و با تبلیغات زرق و برق دار و گنده کردن اونها مارو به جو می یارن ،در نهایت می بینی 90% اون امکانات یا به دلایل تخصصی یا تحریم اصلا به کار نمی یاد و اگر می خریم برای این که فقط قیافه بیاییم
    همین!!
    سازنده های تبلت فعلا دارن ما رو بازی می دن و فعلا خریدنش پول حروم کردنه.

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

باز واجب می دونیم تکرارا کنیم که دوستان بدونند
    تبلت اپل فعلا بهینه نیست چون زیادی داغ می کنه و هنوز بعضی از امکاناتی که آیفون داره رو نداره
    تبلت آندروید هم همینطور چون هنوز نمی تونه رم داخلی رو به درستی مدیریت کنه
    تبلت های بقیه هم همینطور ....
    ما بازیچه یه سری شرکت ها هستیم که با این وضعیت ارائه دادن، از همین الان تکنولوژی دستگاه 5 سال آیندشون هم آماده کردن و هر سال با یه سری امکانات بچه گانه و با تبلیغات زرق و برق دار و گنده کردن اونها مارو به جو می یارن ،در نهایت می بینی 90% اون امکانات یا به دلایل تخصصی یا تحریم اصلا به کار نمی یاد و اگر می خریم برای این که فقط قیافه بیاییم
    همین!!
    سازنده های تبلت فعلا دارن ما رو بازی می دن و فعلا خریدنش پول حروم کردنه.
    سلام من خودم آيپد نسل سوم دارم ولي اصلا داغ نميكنه گرم هست ولي داغ نيست اينم يكسري تبليغات منفي بود كه آيپد داغ ميكنه و دست وميسوزونه و... :d
    الان مثلا آيفون چي داره كه آيپد نداره ؟؟؟ نكنه شما انتظار داري كه با تبلت بتونيد تماس تلفني هم بگيري !!! :d

در مورد اينكه از ٩٠ درصد قابليت ها نميشه استفاده كرد كاملا با شما مخالفم الان شما از چه قابليت آيپد نميتوني استفاده كني ! با يك v. P n تمام مشكلات حل ميشه !

بله قبول دارم كه درصد زيادي كه تبلت ميخرن كلا نميدونن واسه چي خريدن و براي كلاس گذاشتن و ....
    چند مورد ديدم حتي نميدونست iOS چيه !!!

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

4. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم اگه اینو هم میزاشتن به عهده اسوس خیلی بهتر بود الان من نک 7 رو دارم حالا جدایی از سخت افزار روکیفیتش خیلی حرفه ای کار شده وحتی دوستانی که ایپد و اپل داشتن تو زیبایی این یکی مونده بودن -

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان قیمت این تبلت تو ایران چقدره؟ ( 8 gig و 16 gig)
    و اینکه ارزش خرید داره؟

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از۸گیگ اطلاعی ندارم. ولی۱۶گیگ رو ۱.۷۰۰قیمت کردم در مورد خریدش خوب چند عامل میتونه وجود داشته باشه یکی نوع استفاده شما از یه تبلت چیه واینکه با یه همچین هزینه ای میشه راحت یه لبتاپ خرید که به مراتب کارایی بالاتری داره واینکه از این تب والبته تب های این چنینی نمیشه به عنوان یه وسیله همراه استفاده کرد برای این مورد یه تب ۷ بسیار عالیه
    ولی باز بر میگرده به نوع کاربرد شما

8. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از۸گیگ اطلاعی ندارم. ولی۱۶گیگ رو ۱.۷۰۰قیمت کردم در مورد خریدش خوب چند عامل میتونه وجود داشته باشه یکی نوع استفاده شما از یه تبلت چیه واینکه با یه همچین هزینه ای میشه راحت یه لبتاپ خرید که به مراتب کارایی بالاتری داره واینکه از این تب والبته تب های این چنینی نمیشه به عنوان یه وسیله همراه استفاده کرد برای این مورد یه تب ۷ بسیار عالیه
    ولی باز بر میگرده به نوع کاربرد شما
    من اولین تبلتیه که میخوام بگیرم
    قیمت های 8 گیگشو چندماه پیشش 650 بود همونجوری گرون شد که آخرین قیمتش به 1 تومن هم رسید
    شما یه تبلت که سخت افزارش خوب باشه و 7 اینچ و قیمت مناسب ( بالا نباشه )
    چیو پیشنهاد میکنی؟

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

من اولین تبلتیه که میخوام بگیرم
    قیمت های 8 گیگشو چندماه پیشش 650 بود همونجوری گرون شد که آخرین قیمتش به 1 تومن هم رسید
    شما یه تبلت که سخت افزارش خوب باشه و 7 اینچ و قیمت مناسب ( بالا نباشه )
    چیو پیشنهاد میکنی؟
    سلام اون چيزي كه ميگين نكسوس ٧ بوده ! قيمتش ٢٠٠ دلاره البته ٨ گيگ ! در رده 7 اينچ ها فكر كنم ارزون ترين باشه ( البته بين مارك هاي معتبر و شناخته شده )

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

11. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •