دوست عزیز اگه رنگش هم رنگ با بدنه س یعنی لب تاپ شما این قابلیت رو نداره ! اما جاش هست...
اما اگه رنگش مشکیه که یعنی شما اون قابلیت رو دارین و با نصب درایور میتونین ازش استفاده کنید ... اگه مشکلی بود ایدی یاهوم shit.poem در خدمتم
دوست عزیز اگه رنگش هم رنگ با بدنه س یعنی لب تاپ شما این قابلیت رو نداره ! اما جاش هست...
اما اگه رنگش مشکیه که یعنی شما اون قابلیت رو دارین و با نصب درایور میتونین ازش استفاده کنید ... اگه مشکلی بود ایدی یاهوم shit.poem در خدمتم
بله دوست عزیز درایور میخواد ...
ویندوزتون چیه ؟!
اون دکمه مربوط به وایرلس روشن و خاموش میشه ؟!
دوست عزیز ویندوزتون چیه ؟!
با آپدیت درایورها توسط HP مشکل سویچ کاملا حل شده ...
دوستان همگی میتونن به اینجا سر بزنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودمم در یاهو با ایدی shit.poem در خدمت دوستان هستم
ممنون... از خود فروشنده که پرسیدم گفت نداره ولی می تونه خودت نصب کنی.. دقیقا همین چیزی که شما گفتین..بازم ممنون.....
نه اشتباه متوجه شدین شما .. !
اگه سخت افزارش نباشه شما نمیتونید نصب کنید ... شاید فروشنده منظورش نصب نرم افزاری بوده که به شما گفته الان درایوراش نصب نیست شما بعدا خودت برو خونه نصبش کن ..! ( در کل این حرفشم اشتباس ، چون شما اصلا سخت افزار این کارو ندارین ) اگه مشکلی بود از لب تاپتون عکس بزارین بنده باز در خدمتم ..
حتما منظور فروشنده فینگرپرینت اکسترنال بوده
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی میتونه در مورد کار نکردن Quick luanch buttons (نرم افزار نمایش بصری کم و زیاد کردن صدا و ...) به من کمک کنه؟
اخرین ورژن رو از سایت HP دانلود کردم و نصب کردم ولی کار نمیکنه. تو نرم افزارهای اجرا شده Explorer هم اسمش هست ولی کار نمیکنه. مدل لپ تابم هم Pavilion dv3-4170se هست.
سلام دوستان.من این مدلو تازه گرفتم.بخدا خسته شدم انقدر دنبال بلوتوث گشتم.1 لینک هم گذاشته بودن دوستان که من دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.در ضمن اگر لطف کنید و بگید توی سایت hp از کجا باید دانلود کنم بشدت ممنون میشم.میشه لطفا 1 آماتور را راهنمایی کنید؟![]()
سلام دوستان.من این مدلو تازه گرفتم.بخدا خسته شدم انقدر دنبال بلوتوث گشتم.1 لینک هم گذاشته بودن دوستان که من دانلود و نصب کردم ولی فایده نداشت.در ضمن اگر لطف کنید و بگید توی سایت hp از کجا باید دانلود کنم بشدت ممنون میشم.میشه لطفا 1 آماتور را راهنمایی کنید؟![]()
dadash e golam
vase bluetooth age hanooz moshkel dari behem begoo kamel rahnamayit konam
age hanooz moshkelet pa bar jast behem ettela bede![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)