این دی جی داریوش داره کپ علی صادقی میشه. یه لحظه فک کردم علی صادقیه! اون بوزینه هم خعلیییی با حال بود![]()
این دی جی داریوش داره کپ علی صادقی میشه. یه لحظه فک کردم علی صادقیه! اون بوزینه هم خعلیییی با حال بود![]()
آقا کسی نمی دونه چرا تیتراژ آخر سریال دیگه آهنگ بی کلام پخش میشه فقط؟؟
عجیبه!
خیلی دلنشین می خوند...
خوانندش کی بود؟؟
دنگ خواني بود و اينكه چرا پخش نميشه هم يه معماست.....
من به شخصه با شخصیت داوود زززززززززززززززززززززز خیلی حال میکنم
به خدا خنده های این مردم با ارزش تر از طلاست تو این همه مشکلات
خوانندههاش بچههای گروه دنگ شو بودن ...
موسیقی متن سریال هم کار خودشونه
تیتراژ باکلام سریال رو تو این پست گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند قسمت اولش رو ندیدم، چون کلا از تبلیغش معلوم بود که بخش هایی از فیلم برداریش با دوربین روی دسته و البته از حضور دوربین در زوایای عجیب غریب، فهمیدم که کارگردانش باید سیروس مقدم باشه و قاعدتا یه اثر تو سبک های قبلیش! (اگه نگیم یه کار تکراری دیگه) ولی تا دیدم کارگردانش آقاخانیه، کلا قید سریال رو زدم! سبقه آقاخانی در کارگردانی های مجموعه های با طنز آبکی و داستان پردازی ضعیف، باعث شد مثل این چند وقته قلم بکشم رو یکی دیگه از سریال های تی وی و بازیگران خوبی مثل تشکر، برق نورد.
چند روز پیش، به واسطه احتیاج به سرگرمیو اتلاف مقادیری از وقت!
و نبود برنامه ی فان و غیر تکراری ای در سایر کانال های ملی، اتفاقی زدم کانال سه و با اکراه شروع کردم به تماشای دزد و پلیس، اما به محض مشاهده اولین تیکه خنده دار فیلم (جایی که داوود و ناصر جلو هتل بودن و ناصر می پرسه که: "به نظرت امنه؟" تهش تو هتل یه خلوار پلیس میبینن!!)، با تردید و سپس با رغبت شروع کردم به تماشای اون. بعد پایان اون قسمت متوجه شدم که نویسنده و مشاور برادران قاسم خانی هستند که باعث شد که علاقم برای تماشای سریال بیشتر بشه.
.
در کل فکر می کنم داستان دزد و پلیس، کار نویی نیست، ولی پرداختش تا اینجا خوب بوده... چیزی که خیلی کمک کرده به بگیر شدنش، تا درصد بالا طنز کلامی و موقعیتش خوبش (اگه نگیم خیلی خوب) و در کنارش حضور سه بازیگر اصلی مجموعه موفق ساختمان پزشکان بوده.
تیپ سازیه برق نورد (سوای از تعریفی که از کارکتر در داستان میشه) عالی بوده، سه کارکتر متفاوت ناصر، احمد، داوود در سه سریال ساختمان پزشکان، چک برگشتی، دزد و پلیس که حتی در گفتارشون هم تفاوت دارند، حاکی از همین موضوعه.
بازی تشکر و دهقان هم تا اینجا خوب بوده، ولی خیلی به نظرم بچسب نیست مثل کارکترهای دکتر نیما و خانم شیرزاد!
+
نهایتا یه تیکه قسمت دیشب داشت، حیفم اومد نگم...:
داریوش: چرا بابای من باید تو ده سالگی جلو یه مغازه فروش لوازم موسیقی وایسه؟
داوود: بابای من هم بچه بودم جلو مجلس پارک رد، من نماینده مجلس شدم؟
ناصر: اون ور خیابون رو هم نگاه کردی؟
داوود: آره یه سری آدم علاف نشسته بودن!!
پ.ن: یه حسی بهم میگه طبق معمول گند میزنن به این سریال! lol ... قاعدتا تا قبل ماه محرم تمومه دیگه؟.... فک کن! فک کنو بگو!!![]()
این سریال رو برای ماه رمضان ساخته بودند که پخش نشد! و 26 قسمته حسین جان و فکر میکنم تا یه روز قبل محرم ادامه داشته باشه.پ.ن: یه حسی بهم میگه طبق معمول گند میزنن به این سریال! lol ... قاعدتا تا قبل ماه محرم تمومه دیگه؟.... فک کن! فک کنو بگو!!![]()
یکی از باحالترین دیالوگ هایی که تیکه کلام هم شده ، دیالوگ معروف داوود زززززززززز هستش:
ممنونم که موجبات خنده ی ما رو فراهم می کنی![]()
شقایق دهقان در کنار بهنوش بختیاری، جزو معدود یازیگرای زن کمدی هستند که با توجه به محدوددیت هایی که برای بازیگرای زن هست ولی باز در تیپ سازی موفق عمل میکنند. اینجا هم بازی شقایق نسبتا جالبه.
سلام.
من شنیدم این دی جی داریوش
برادر علی صادقی هست
واقعا هم شکلش مث علی صادقی هست
هم حرکاتاش بازیشم قشنگه تقریباً
باهات کاملا موافقم
کلا این داود خیلی قشنگ داره بازی
میکنه تو دماغی که حرف میزنه باحاله
اره شقایق دهقان کلا قشنگ بازی میکنه
مثلا تو سریال شب های برره
ساختمان پزشکان و همین فیلم
دزد پلیس اما بعضی اوقات تو فیلم
ساختمان پزشکان ازش بدم میومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)